32

BOYAN

преди 6 години

И преди да бъда обвинен в западни или Руски пристрастия да кажа че това са фактите и реалностите днес и това не се променя от това на кого симпатизираме. Европа може да има пари но когато нещата опрат до сила има два фактора с опит и възможности... САЩ и Русия ...

31

Анонимен

преди 6 години

При положение,че едни граници не искат да опазят и взимат решения против интересите на европейските граждани,как да сме сигурни,че армията ще се използва в интерес на европейските граждани,а не в полза на други интереси?Да не стане играчка-плачка?

30

BOYAN

преди 6 години

Хубава идея ама.....Малко проучване по въпроса и става ясно че Европа във военно отношение е пълен т***ш***к без САЩ. НАТО е без алтернатива. Няма НАТО и след две седмици в Холандия може да учат кирилицата.

29

Анонимен

преди 6 години

Как може да се говори за обща отбрана, при условие че в тези държави се намират над 100 американски военни бази? Много ясно кой дърпа конците, а кой само налива пари в тази бездънна каца...

28

шматка

преди 6 години

До морскияМного филми си гледал за Великата отечествена война.Както и другите с американските бози.

27

морски

преди 6 години

До шматкаСамо половината от днешните руски туристи да дойдат,не можем посмъртно да им предложим добра туристическа услуга !

26

Стамат

преди 6 години

Ционистко-масонска Европе вече е е ла*ната. В собствените си ла*на!

25

шматка

преди 6 години

До 33Как ги измисляте тези глупости.При население 500млн нямало хора.Тогава какво да кажем за Русия 140млн.

24

Хм

преди 6 години

Общата европейска отбрана е добра идея,стига да е свързана с еманципиране от САЩ.Което обаче едва ли ще стане по няколко причини:Първо, САЩ държат Европа в желязна хватка и по-скоро биха я пожертвали в една война срещу Русия(и не само),отколкото да я загубят като раболепен съюзник.Второ,отбранителния потенциал на страните от ЕС е малък,въпреки големия финансов ресурс.Пари и индустрия има в пъти повече отколкото в Русия или др. евентуални противници,но ХОРА годни да се бият НЯМА!Или поне не бели.

23

АНТИ

преди 6 години

Докато се шматкат тез по гейпаради,някой печеливша карта вади.С бейби-бум след недалечно време,крепоста отвътре ще превземат.

22

шматка

преди 6 години

Тромпета какъв си го набута с това ламтене за пари.Ако тази армия стане реалност НАТО ще е излишно.Все ще се намери някой политик да зададе въпроса:А за какво ни е НАТО и кошницата ще започне да се разплита

21

Борящник

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Ама ти верно ли мислиш че Русия някой я бръсне за слива още? ХА-ХА-ХА! "Световна сила" със затихващи функции, изключително зависима от износ на нефт, газ и военни конфликти. До 10 години ако продължават така, ше се спихнат до икономика на страна от третия свят.

20

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоВнимавай, че този път може да не се вържат на обединете Германия и НАТО няма да се разширява нито милиметър на изток.

19

до 19

преди 6 години

дали правиш разлика между произведено в китай на филиат и под бранд на западна фирма и продукт на китайска фирма ?? не съм забелязал хората да си купуват китайски марки....просто европейските фирми си изнесоха производствата в китай...но никой не може да накара потребителя да избере китайскито...не говоря за хората в България които просто нямат пари

18

koнкретно откровен

преди 6 години

басси блондинките!

17

АНТИ

преди 6 години

Тука горди европейци,ръзсаждават най-армейски.Икономическа войнатая спечелиха китайци.Мощни "тигри" азиатски,европейските пазари чакат.

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЭй умник! Напала Грузия! На Украине был государственный переворот и началась гражданская война. Крым мирно вернулся туда где был раньше - в Россию

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонименспоко САЩ не ще позволят на Германия да изсмуква богатството и да е военно неутрална .Ако не друго във война САЩ са силни .

14

Анонимен

преди 6 години

30 % от световните пари са в Европа, а който говори за скорошен разпад много се лъже.

13

пфу

преди 6 години

До Анонимен 5Пиле шарено нещо си се объркал изобщо не ми пука за Русия проблема е, че тези не могат на себе си да гарантират нищо, а камо ли на нас.