16

Онуфри

преди 6 години

Като им гледам привилегиите, ми идва на акъла, че най-вероятно за работа там че се кандидатства със CV и партийна книжка на ГЕРБ. Второто ще бъде абсолютно задължително и трябва да бъде придружено от Декларация за вярност към ББ и Декларация за конфиденциалност :)

15

Анонимен

преди 6 години

Щом имат право да се возят безплатно в обществения транспорт да им се отнемат служебните коли! Или картата е за тъщата? Едно време ходеха и на баня безплатно, но закриха градската баня .... Всичко е за бедните духом!

14

Анонимен

преди 6 години

Айде, поредните с привилегии. Нашата привилегия е, че сме длъжни да ги хрантутим докато се множат и раклоняват, и не ни изпият и последната кръвчица.

13

Анонимен

преди 6 години

Акта за без билет в градския е 200 лева, а фиша 40!!!!

12

Българин 1

преди 6 години

А спомняте ли си зората на демокрацията как всички тези безплатни облаги и привилегии се заклеймяваха и отричаха като комунистически,а сега излиза,че комунизмът се завръща! Спете спокойно,ножа е дървен балами!!!

11

Gratis

преди 6 години

Ot godini se vozya bezplatno i mi e mnogo priyatno.Sam si izvoyvah pravoto da se vozya bez da plashtam.Ne se chuvstvam vinoven.Ne sujalyavam.Ima trupka ima zadovolstvo.Durjava, koyata samo mi vzima i nishto ne mi dava.Deteto mi ne e prieto na detska gradina vtora godina.Hodi na chastna, a az ne davam pari za gluposti.

10

Анонимен

преди 6 години

ББ каза, че метрото е на всички и трябва да сме горди че го имаме 150 години след останалите страни ... ами щом е на всички и постоянно добавят групи хора които да го ползват безплатно, нека е безплатно за всички.

9

Румен

преди 6 години

Най-добре,според мен,всеки от комисията да има служебно бентли.Охрана .Секретарка,най-добре две!И 100 000 евро на месец,заплата.Бонуси отделно.За да има стимул да работи и да не го блазни.Най-добре 7 годишен мандат,с наследяване ...син ако има, дъщеря ....Да знаем,че са надеждни.

8

Анонимен

преди 6 години

Откъде накъде ДЕПУТАТИ И ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ ползват БЕЗПЛАТНО обществен транспорт. Депутатите, защото имат "мизерни" заплати, за да измислят порочни и абсудни правила и закони, които ползват върхушката и бандитите, а общинарите - че се правят на феодални владетели и уреждат рода и приятели с проекти, терени, обекти и други благини, а състоянието на общината изобщо не ги засяга - изкъртени тротоари, перони на спирки с дупки за чупене на крака и изровени бордюри, мръсотия, стрелби, безредие ...

7

Анонимен

преди 6 години

оня ден се качвам в икаруса, от депутати не можеш да се размине, набутали са като сардини!

6

Анонимен

преди 6 години

антикорупционенн орган си е чиста корупция и гишефтарство корупцията е на таково ниво тия смешковци ще хванат невекой

5

Колчо

преди 6 години

Много правилно. Ако има нужди и липси, човек може по-лесно да бъде корумпиран. Ако те си вършат работата, бюджета ще спечели много повече, от спестените пари. Минимум 5000 заплата и ви гарантирам, че тези хора ще си вършат много съвестно работата и това ще е позитивно за всички нас. Поправете ме ако греша.

4

цирк

преди 6 години

А пищяха срещу привилегиите но време на соца,сегашните ги преминаха и задминаха по привилегии....

3

Анонимен

преди 6 години

при билет 1.60 се возят безплатно при скъпотия

2

Анонимен

преди 6 години

Правото да се возят без билети и карти в автобуси, трамваи, тролеи, метро имат и депутатите, полицаите, общинските служители.От къде на къде изброените(бих добавил и ромите) пътуват без билети и карти, а останалите са длъжни да си купуват?

1

Анонимен

преди 6 години

Нямам против, нека се возят безплатно, но да не получават служебна кола или пари за гориво, или едното или другото. И защо ще са първа категория? Това не го разбирам.