18

Румен

преди 6 години

Тази новина е закъсняла с 40 години.Личи си,кой не е ходил в музея на КГБ.Потърсете инфо за операция АЙВИ БЕЛС.Кога и кой подслушва кабели.

17

Анонимен

преди 6 години

17 Защото руснаците не мислят че зад всяко зло в живота седи Запада

16

Анонимен

преди 6 години

Това изказване е ,за да се стегнат редиците и да се злепоставя Русия.Трябва западняците да си мислят ,че зад всяко зло в живота им стои Русия.Само американския флот е с пъти по-голям от Руския,а освен него е и голямия английски флот,както и на НАТОвските дъжави! Това исказване е за да се отпуснат повече пари за Английския ВМФ.

15

Тежък Сокол

преди 6 години

На война като на война

14

Анонимен

преди 6 години

Дано Путин да метне една бомба отгоре им. Стойте под бомата ако видите, че лети ха-ха-ха.

13

Анонимен

преди 6 години

"Великобритания и съюзниците й от НАТО трябва да защитят подводните кабели срещу потенциална катастрофална атака от руския флот"Чеки малко. Кабелака е в международни води, нали? И кой им е дал правото да опъват кабелак по дъното на територия, която не е тяхна? И сега паника и страх - как да защитим кабелака?!?

12

до 12

преди 6 години

Путин им е намерил цаката, ама ти не знам от коя страна си, дали и ти няма да го ядеш д....я, вие подкрепяте ама не знаете май къде се намирате. Щото ако дойде тук любимият ви герой няма да ни гледа коментарите и по това да ни определя..

11

Анонимен

преди 6 години

Путин им е намерил цаката, въобще не е необходимо да ги бомби. Режат се кабели, унищожават се сателити, спира се газта и нефта и за ЕДИН месец всичко свършва. Някой на запад мислят ли, че ще уплашат хора удържали 900 дни блокада над Ленинград и наврели Хитлер в миша дупка!

10

Анонимен

преди 6 години

И каква стана тя. Запада стана исток а истока - запад. Или нищо не е било така както са ни зомбирали и продължават - просто на някои е удобно да е така - да сме разделени за да ни "управляват" , противооставят и доят. Но това заслужават гоите.

9

Анонимен

преди 6 години

Явно третият пол на никого не прощава.

8

Дядо ви

преди 6 години

Когато човек даде пари на просяк,може и да не мисли. За всяка инвестиция над 1 лев, всеки нормален човек мисли. Написаното по-горе са приказки от 1001 нощ. Най-силното оръжие на Русия са природните богатства , за които някои от векове си мечтаят, че ще бъдат техни.

7

пфу

преди 6 години

Тия съвсем изтрещяха утре ще решат, че и космоса е техен.

6

Мишо

преди 6 години

Не моа ва мисла, немам толокоз пари......

5

S O S

преди 6 години

Не се знае след седмица от ТСВ, всички ли ще са оцелели,та да се сетят за нещо, ако даже знаят на кой свят се намерат ...

4

селянин

преди 6 години

КЕФЯ СЕ , ЧЕ ПУТИН НЕ ОСТАВЯ НАЙ9ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАТИ ДА НЕ МИГНАТ ОТ СТРАХ И УЖАС ,

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Просто да приключат"Абе момче, ходи се лекувай

2

Румен

преди 6 години

Те кабелите вчера са ги сложили,та днес се сетили да ги защитават.Айде,моля ви се.

1

Анонимен

преди 6 години

Просто да приключат веднъж, завинаги с тая рушлямска ***! Никаква милост, снизхождение и обещания за приобщаване към цивилизацията този път! До окончателен саморазпад, обезоръжаване и ограждане с висока ограда на варварските ско.тове.