14

Бай Миле

преди 6 години

А доктори, лекари и инженери, работещи наполовина от МВР-ското възнаграждение няма отново да получат нищо! С какво милиционерите са повече или по-малко от другите държавни служители?! Редно е или за всички в държ адмн да има или за никой!!! Made in BG

13

само така

преди 6 години

На полицията допълнително пари не трябва да се дават докато този бардак не се реформира и изчисти от ***.А какво стана с протестите,явно властта се е договорила и пак ще им повишава заплатите....

12

цирк мвр

преди 6 години

Бонуси за какво ?!

11

Анонимен

преди 6 години

Само в полицията дават бонуси в размер на една минимална заплата.Учителите и лекарите я получат два лева бонус я не

10

Mitkyla

преди 6 години

Добра Коледа ще си направят родните милиционери,като добавим и някое друго подкупче,някой друг литър бензин,ще стане чудесно.Нека пенсионерите отрупат масите си с тия 40 лв които ще получат(даже не всеки пенсионер),представете си какво огущение ще падне само.

9

Анонимен

преди 6 години

Така е, дори по някаква случайност заспали народ се надигне, трябва да има кои да бият хората по улиците. На практика полицията не пази хората, а тия дето яхат народа.

8

шоп чужденец

преди 6 години

Сега с такива кафени капи ли 'одят? (като на снимката)

7

Анонимен

преди 6 години

Решил съм да работя в полоцията. Не ми пука за реда и хората Искам да вземам коледни бонуси от 480 лева

6

Анонимен

преди 6 години

Вмирисаните корумпирани нещастници ще вземат бонуси, защо? Вероятно защото пазят задното на дскомунизоченгесарския крадлив суджук от Банкя,а всъщност тази орда безполезни *** трябва да се разтури незабавно.

5

Дупчо от Дупница

преди 6 години

И като сметнем тубите с бензин, спестените глоби и "цигарите" от ало апашите, добър бонус са си заработили

4

да им приседне

преди 6 години

След като във всяко престъпление има замесен или бивш или настоящ полицай---да им приседне--ако не се чувстват неудобно. Боноси се дават за добре свършена работа, а МВР каква я върши? охранява родната олигархия и сами си заработват по престъпен начин---разбира се на наш гръб!

3

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се подхвърли кокал на кучето,че току виж ухапало стопанина...

2

Анонимен

преди 6 години

добри икономии, поне 10-15 мл. лева.А лекарства не може.

1

Дебелогъз ушев

преди 6 години

Еха, на пенсионерите с 200лв - 40 лв. коледен бонус, на всички полицаи със среден доход 2200 лв. - 480 лв. Абсурдистан, домакин на Евросъюза :)