28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Правилно говориш, обидите няма да ви помогнат

27

Анонимен

преди 6 години

В България АМтроловете не са много но са истерични, викат , пишат , бришат и на нормалния българин му става кеф на душата когато се запотят, залигавят и потънат в пяна и безсилна злоба че нищо не могат да променят. Ха ха "Господа" бъдете по вежливи обидите няма да Ви помогнат! Айде у лево!

26

Анонимен

преди 6 години

САЩ са обявили СССР/Русия/ за враг още през 1939г още, когато са били съюзници срещу Германия. Италия, Япония. От тогава до ден днешен в тяхната доктрина влиза политическо, икономическо и военно влияние с цел отслабване и разкъсване на тази огромна държава.Студената война никога не е спирала дори и днес това го знаят и в САЩ и в Русия само ние тук в ЕС си мислим другояче. Лошото за нас е че във доктрината на САЩ влиза война с Русия /враг номер 1 за тях/ но никога на тяхна земя.

25

Анонимен

преди 6 години

АноБоби, не се прави, че не знаеш, че тези пресконференции се репетират предварително, както и въпросите които е се задават пряко се декларират преди това. Също така се знае, и кои ще са подставените лица задаващи правилните въпроси. Все пак става дума за Русия

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28От 50 коментара са останали 25.Това ще стане и на пресконференцията. Неудобните въпроси просто ще бъдат "изтрити". Демокрация и плурализъм по руски........Аз доколкото знам голямото мнозинство от българският печат е спонсориран от евреи, и то не руски. Така че или не знаеш какво говориш или се правиш че не зраеш.

23

Боби

преди 6 години

До Анонимен 28Ано Умни ако успееш да изтриеш в пряк Ефир въпрос зададен на Путин от присъстващ в залата Журналист ще си най-великия телевизионен оператор

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28Тоя па, тоя па.....ти не бъркай руснаците с нашите подмазвачи, бояджии и ми.жи.турки!!! Там никой и нищо не крие, за разлика от нашите продажници!

21

Осман

преди 6 години

До 20 Психопати са Буш младши и Тромпета. Путин е доста хладнокръвен.

20

Анонимен

преди 6 години

От 50 коментара са останали 25.Това ще стане и на пресконференцията. Неудобните въпроси просто ще бъдат "изтрити". Демокрация и плурализъм по руски.

19

рускиня до 20

преди 6 години

".... Путин е психопат, военнопрестъпник и масов убиец." Да не бъркаш го с американски президенти - да не би на съвестта на Путин милиони жертви във Виетнам, Ирак, Афганистан, Сирия , Либия, Тунис, Йемен, Сърбия? Ти си психопат ,драги, както и твои хазаи. Ама ,нали печелиш за семки и бонбонки, затова трябва да джафкаш.

18

Анонимен

преди 6 години

А нашият Червеногербер бяга от дебат с еда Нинова ,а яда си го представим пред 1000 журналисти ?

17

Анонимен

преди 6 години

До ФактФакт е, че Путин е психопат, военнопрестъпник и масов убиец.

16

до17

преди 6 години

Какви конкуренти то като при бкп няма други бюлетини

15

Анонимен

преди 6 години

Ние русолюбите смееме ли да говориме против диктатора нали наи малкото ще ни изтинат местенцата където сме се намърдали с бифшото руско влияние

14

Анонимен

преди 6 години

А дали конкурентите му ще имат възможност така да говорят и отговарят на въпроси?

13

Анонимен

преди 6 години

Защо ша говориш то са знай че па ша ти

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Някой да припомни за една среща на ББ с нашенците в ЛондонТази, на която присъстваха руските сътрудници като Ива Ивата(така се е писала във фейсбук) ли?

11

Анонимен

преди 6 години

До УжасКато води война с ИД защо ИД прави атентати все у гадните западняци, които й помагат, а не в православна Русия, която воюва с ислямистите?

10

...

преди 6 години

Па язе се питам дали пингвините дето живеят на южния полюс и не са и чували за русия, та дали те са се съмнявали, че путин ше стане президент на русия, отново! *** си мисля, че май имаха леки съмнения относно тези баш избори за баш президент на русия! *** да видим сигурно така като гледам май май тоя път няма да стане! Вие как мислите!?

9

Факт

преди 6 години

Голям политик и президент на Русия,и колкото и лъжи да пишете той ще остане в историята като такъв.