42

Анонимен

преди 6 години

Тези които твърдят, че българите са тюрки са финансирани от Сорос университети и даскали. Защо? За да ни изкарат близки до турците. Финансираните от Сорос школи са най-антибългарските и учат децата на антибългарщина. Неслучайно Орбан банна НПО-тата на нещастния ч...тин Сорос!!! Даже и университета му затвори. Но Орбан е държавник, а Тиквата е послушко! Най-лесно е да слушаш началниците и да изпълняваш!

41

Анонимен

преди 6 години

Светът е една голяма детска градина!

40

Василев

преди 6 години

Сега селяни прости, пуснете си да гледате някоя култова лекция на гениалния професор социолог Иво Христов за геополитическата ситуация в света, даже ако искате и за вътрешно политическия и икономически живот в България, и мисловно си представете, че на върха на пирамидата стоят евреите и дърпат конците!!!Професора е много умен и интелигентен и ви спестява тази истина, защото ще го обвинят в антисемитизъм и тинтири минтири!!!Живота е жесток селяни прости, в джунглата оцеляват най-умните!Хю!ЦРУ

39

Анонимен

преди 6 години

Талмуда не е Старият Завет, а изопачено тълкувание на Старият Заявет.Единствените евреи, които спазват стриктно Старият Завет са евреите караими, но те отричат Талмуда.За жалост те са много малко.

38

Анонимен

преди 6 години

Горди Българи-Европейци дайте Йерусалим/Божи гроб отново на Арабите-Палетинци

37

Анонимен

преди 6 години

Всъщност най-голямата конспирация е защо Йерусалим не отива в християнски ръце след като бива освободен от християни?Защо след като се знае, че юдеите са вече проклети и никога няма да имат право да се върнат законно на тази територия, британците им дават да живеят там?И разбира се ясно е, че Британия е била тогава вече напълно в юдейска власт.

36

Анонимен

преди 6 години

Сега се твърди, че са перси - арийци.-------------------------Генетичните изследвания сочат че спадаме към групата на Средиземноморските народи , сиреч траките не са изчезнали и те са болшинството от нацията ни

35

Анонимен

преди 6 години

Талмуда наистина е сатанинска книга, който е чел дори откъси знае.----------------------------------------32 А ти чел ли си Библията защото Талмуда е част от нея , той е Старият/ Вехтият завет

34

Анонимен

преди 6 години

Ами вече не знам българите дали са тюрки.В момента в България не е приета тази теза.Сега се твърди, че са перси - арийци.

33

Анонимен

преди 6 години

Виждам , че сте готови отново да дадете Йерусалим на арабите , поздравления християни.

32

Анонимен

преди 6 години

Талмуда наистина е сатанинска книга, който е чел дори откъси знае.

31

Василев

преди 6 години

Евреите са най-солидарната и организираната нация, но мразят и другите хора да бъдат като тях, даже хвърлят трилиони, за да има омраза,конфликти,бунтове,протести,кризи и войни във всички страни по света!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Карън Бейкър!ЦРУ!!!

30

Анонимен

преди 6 години

27 Хазарите не са ли братовчеди на българите

29

До Тежък Сокол

преди 6 години

Прочети Шулхан Арух.А не само да бълваш лъжи.

28

Анонимен

преди 6 години

Аз съм раздвоен по този въпрос, от една страна не мога да понасям арабите и исляма, но от друга и евреите са гадове, държат парите и разпалват света. Разни като Сорос финансират университети в България и цяла Европа да учат децата на мьлтикултурализъл и толерастия. Даже изкарват Левски някакъв детеубиец! Нещастника Сорос иска да изкорени патриотизма и националното самосъзнание на нациите!! Е как да ги обичам проклетите евреи?? Да се оправят, не ме касаят!!

27

Анонимен

преди 6 години

Спорно е доколко сегашните евреи са наистина евреи.Защото след като тюрките хазари приемат юдаизма за своя религия постепенно изместват другите евреи. Сега вече уж се знае кой е хазар, кой чист евреин, но реално дали е така? Някои казват, че 90 % от всички сегашни евреи са всъщност хазари.

26

Тежък Сокол

преди 6 години

Ами Израел така прави, че само юдеите да са добре, а палестинците само да страдат. Не се пуска вода към Палестина. Всичко отива за юдеите.--------------------------Поредната лъжа , а бе от къде имате толкова развинтена фантазия.

25

Тежък Сокол

преди 6 години

като имаме предвид, че те мразят всички, които не са юдеи.--------------------------Кой ви ги втълпява тези глупости. Наистина сте зомбирани. Та евреите са първи които изпращат спасителни екипи навсякъде по света ако има някакво нещастие като земетресение например. Вижте при следващото земетресение кой ще се отзове пръв . Щяха ли да бъдат такива добри лекари специалисти ако бяха такива каквито ги описвате . Та лекарят е най-благородната професия

24

Василев

преди 6 години

Много ми е интересно , от къде са се пръкнали истинските евреи, не приличат на *** маймуни, каквито сме всичките хомо сапиенс!!!Агент Дебора Симпсън!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Ами Израел така прави, че само юдеите да са добре, а палестинците само да страдат. Не се пуска вода към Палестина. Всичко отива за юдеите.