184

Анонимен

преди 6 години

И два за тебе ббухахахахахаха

183

Християнин

преди 6 години

Столицата на Израел е Ерусалим .Столицата на Арабите е Мека

182

АНАТЕМА

преди 6 години

До Сещaм се,чеНАЙ-ГОЛЕМИЯ *** НА СВЕТА Е АНТИХРИСТА ПУТИН!!!! САМО БЕЗБОЖНИК МОЖЕ ДА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** НА СВЕТА!!!ТЕЗИ КОИТО ВЯРВАТ ВЪВ НЯКАКЪВ БОГ ИМАТ ПОНЕ НЯКАКВИ ПРАВИЛА!!!ПРИ БЕЗБОЖНИЦИТЕ ПРАВИЛА НЯМА ТОВА Е ЧИСТО ЗЛО!!!

181

Анонимен

преди 6 години

ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ!!!ИЗРАЕЛ МОЖЕ ДА Е ТЕРОРИСТИЧНА И ОКУПАТОРСКА ДЪРЖАНА НО И ТУРЦИЯ Е СЪЩАТА РАБОТА :D

180

Сещaм се,че

преди 6 години

нaй- големия *** нa светa Сорос е еврейн!

179

Анадолец

преди 6 години

До Яcрeб OcмaнлиятаАбе Арттим ти кво очакваш от ***, които "героя" си предали, па и попа им не е изчакал даже да му вземе трупа да го погреба... Я кажи ти какво очакваш... Ти се опитваш да му обясниш... то ......(цензурна думичка).

178

Башка Луд

преди 6 години

До анадолскиНе знам, как е хранила тая ваща ръка, ама ръката на прадядо ми е порязала доста турски глави!

177

Анонимен

преди 6 години

Велик е султана!!! Пак разлая кпеците и разквича домyзитe.

176

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на българина е този, че разни държави (с братушки) го научиха на покорство и признателност за несъществуващи заслуги и по този начин безплатно се храни омразата към съсед (Турция), който нищо не ни е направил повече и по-лошо, отколкото ни е направила братска и православна държава (Сърбия). И сега разни хора с промити мозъци застават на страната на терористичен Израел, само защото са ги научили да мразят мюсулмани. А ако ги питаш защо ги мразят, нямат адекватен отговор на тоя въпрос.

175

Башка Луд

преди 6 години

До хахаУсмивчо, що не си завреш резаната бердана в...Марш в тъмните векове, на вас мюслитата това ви е тавана на мечтите. Жените са ви стока, освен пророка друга истина няма , не признавате нищо освен ш...бания ви ислям!Язък за всички читави умове в Турция, идва времето на безпросветен, нечовеколюбив мрак, под флага на панислямизма!

174

Българин

преди 6 години

Абе братя кога и ние ще приемем еднополовите бракове... Е един наш брат се омъжи в Германия, та вече може и да е забременял...искам и аз ама в мойта си европейска страна!!!

173

Ястреб Османлията

преди 6 години

До АнадолецАми, хранил и поил, вардил и множил дивите балкански създания за повече от 500 години, но дивакът си е дивак - днес най-много лае срещу ръката, която го е хранила!! Дори животните не хапят ръката, дето ги храни, но явно българите интелектуално все още не са се развили до това ниво!

172

о-ля-ля

преди 6 години

Османската държава, обаче, никога не е била окупатор! Разбира се, дядо турчин!!!

171

Анонимен

преди 6 години

R-доган е прав!

170

Анадолец

преди 6 години

До Тежък Сокол...Въри пий валериана!

169

Анонимен

преди 6 години

Чета "коментарите" и не вярвам на очите си-но господ гледа

168

Анонимен

преди 6 години

Хвала на Ердоган! Досега не го харесвах, но този път е много прав!

167

Тежък Сокол

преди 6 години

Подигравате се с мустаците на Ердоган ама и вашите В.Левски, Иван Вазов, Христо Ботев е с мустаци...Вие добре ли сте?*** няма се оправиш,с този акъл си заслужаваш съдбата=======================Вижте българи какви пишат тук и защитават неоосманизма на Ердоган и палестинците

166

Анадолец

преди 6 години

"Да......За България голяма проблема да има такъв кумшия......."Че ко е направил на България??? Споделете моля?

165

До тежък сокол

преди 6 години

"Светата Правослвна Църква го приема за евреин който е обрязан на Шестия ден. Освен това учението му е било предназначено за евреите , учениците му са евреи , първите християни са евреи и са приели , че и не евреи могат да станат християни."А вие кога ще се обрязвате??? Подигравате се с мюсюлманите, ама и Исус е обрязан... Подигравате се с мустаците на Ердоган ама и вашите В.Левски, Иван Вазов, Христо Ботев е с мустаци...Вие добре ли сте?*** няма се оправиш,с този акъл си заслужаваш съдбата