11

Анонимен

преди 6 години

Трябваше и оставката да си пусне заедно с отвода на проекта. Платен от Цеко еко-министър, за какво да му плащаме и ние от данъците ни заплата?

10

Цецо

преди 6 години

Надявам се на 22 да може да е поздравим с крачка напред към развитието на курортите ни...тъпо е да циклим от инат на едно място!

9

Милена

преди 6 години

пак излишно губят време. стреснали са се от еколозите, а не трябва. тия не трябва въобще да имат някво значение.

8

до 1

преди 6 години

Дай аргументи. Ти в качеството си на какъв се изказваш така ?Аз пък казвам че дърветата които ще се отрежат ще бъдат по 1% от общия добив на дървесина за година в България и няма да се построи нито един хотел. в момента заетостта зимата е толкова малка че близките 3-4 години никой няма да си набутва парите в нови хотели.

7

ivailo

преди 6 години

Бойко мекотелото пак ли се е огънал пред някой... ? Тоя път се е уплашил от няколко екофанатика :)

6

Камиончо

преди 6 години

В Банско нали живеят дебелоглави македонци ?Малко им е !

5

Простак

преди 6 години

Обяснете на мен простака, защо крака ми да стъпва в този край. Да стоя и да студувам с часове на опашката пред лифта. Местните *** да слушат какво им казват едни платени псевдо зелени ид ио ти живеещи в София. Въпросните Ид Ио Ти просто си заработват парите от техните чуждестранни спонсори. Зелените еко талибани да са засадили едно дърво в живота си, няма и да засадят, защото за това не им плащат.

4

ФИЛИП

преди 6 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РЕШИ СЪДБАТА НА ВИТОША, ОБЩИНАТА МЪЛЧИ И НЕ ИСКА СОФИЯНЦИ ДА СЕ РАДВАТ НА ФЕНОМЕНА ВИТОША.

3

ИМПЕРИАЛИСТ-прод.

преди 6 години

Тъй като Разложката долина е оградена и от още две велики БЪЛГАРСКИ планини: Рила, и Родопите, може да се изградят и нови ски зони в тях. Ако на кабинката има много хора, ще може да караш по пистите на Добринище -Безбог, Беталовото, Семково и по други бъдещи нови писти. Сега, като се закотвиш в Банско, вариантите са само Чалин валог или Тодорина орница, или да си опропастиш почивката!

2

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Проблемите на Пирин и Банско ще се решат с оформянето на теснолинейката в Разложка долина като ЖП пръстен и се свържат селищата: Белица, Якоруда, Разлог, Банско, Добринище.... и т. н. Влакчетата по "Пръстена" да бъдат луксозни, с отопление и най-важно -на често. При лошо време е неземно удоволствие за скиора, да разпусне в минералната баня на Добринище, а и други минерални извори има в долината които могат да се използват. СЪЩЕВРЕМЕННО ЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ СКИОРИТЕ И СЪСЕДНИТЕ СКИ ЗОНИ, КОЕТО ЩЕ ПРЕМАХНЕ СТРУПВАНЕТО ПО ПИСТИТЕ НА ВРЪХ ТОДОРКА.

1

Анонимен

преди 6 години

прах в очите на хората, цеко си плаща наред за да стане каквото той иска, купил е кметчето на банско, сега и министъра лобира в негова защита, ако това стане Пирин ще е следващото бетонирано гето след слънчака, с наркомани и алкохолици от цял свят, с престъпност и мръсотия до шия