19

до 17

преди 6 години

не са и брадат - децата си пращат, тия мизерници, дъртите си седят по къщите - народ който не си пази децата - НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВА!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Ако евреин самостоятелно без да забърка някоя нация или дадена държава може да превземе само една махала ще е десетото чудона света ! иначе били бого избрани де :)

17

Анонимен

преди 6 години

пардон Израел

16

Анонимен

преди 6 години

Изгонете ги и от работа, постоят ли гладни друга песен ще запеят, защото в прекрасната си Палестинска територия няма изобщо какво да работят, на тоз ОМРАЗЕН Израем се надяват!!!

15

до 14

преди 6 години

Ами евреите са тия дето помляха цялата арабска пасмина за 3 дни и пак я громят когато се наложи със супер модерна армия, имат сумати нобелови награди и от пустинята направиха рай. А мюсюмай*уните са едни брадати същества дето хвърлят камъни, взривяват се и правят *** където отидат. Та кой да подкрепим се чудя?

14

Анонимен

преди 6 години

Тези надминаха и фашистите на Хитлер !Германия не забавно да спира да им плаща грешни пари.

13

Еврей

преди 6 години

Във индия индийците са им виновнивъв китай китайците са им виновнивъв америка американцитевъв франция французитевъв изрел евреитепък и във българия си мислите че нормално към вас се отнасят ли просто са малочисенни за сега изчакайте малко като се разплодят и също ще им сърбате попарата ислама е фашитка религия която не търпи критика и инакомислия религия на простаци и варвари

12

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия скаппани еврей бе? Всичките носят европейски имена и са бели, ама се бият в гърдите , че са еврей! Взеха земята на палестинците тия ***! Същите паразите са били и в Европа!

11

до Юнал

преди 6 години

Абе Юнал, гледай как ти обиждат религията, недей да търпиш ами вземи се взриви в някоя джамия

10

Бойкот

преди 6 години

Който се уважава да спира да купува еврейски стоки това ще намали зависимоста на тези кърлежи над вас !!!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Ама кажете ми къде има мир и мирно съжителство с мюсулмани къде!!!????.Там където няма юдеи.

8

Анонимен

преди 6 години

Земята е палестинска,не е нито на евреите нито на арабите поне така твърдят палестинците.

7

Еврей

преди 6 години

Ама кажете ми къде има мир и мирно съжителство с мюсулмани къде!!!????

6

Еврей

преди 6 години

Надеждата е да избухне сега открита война и за три дена ще си решим арабският проблем и ще си върнем окупираните земи и никога повече арабски крак няма да стъпи на нашата свещенна земя!

5

Еврей

преди 6 години

Правилно

4

Анонимен

преди 6 години

Впрочем много се кефя на бай Дончо че провокира тия два мизерни народа палестинците и евреите. Дано се бият и избиват още по-ожесточено отколкото преди премирието. Браво бай Дончо!

3

Додо

преди 6 години

Либерман отново призова израелските араби, които населяват Уади Ара, известен и като Триъгълника, да бъдат прехвърлени към палестинската власт в замяна на израелски контрол върху населените места на Западния бряг.=====================БРАВО! В ЕРАТА НА ДОНАЛД ТРЪМП ВСЕ ПОВЕЧЕ ПОЛИТИЦИ КАТО ЧЕ ИЗТРЕЗНЯВАТ ОТ ОПИУМА ГЛОБАЛИЗЪМ И ВИЖДАЙКИ ПЛОДОВЕТЕ НА МУЛТИ/КУЛТИТО, НА КОИТО СЕ НАСЛАЖДВАТ СТРАНИ КАТО ШВЕЦИЯ, ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ, ЗАПОЧВАТ ДА ВЗЕМАТ ТРЕЗВИ И ВСЕ ПО- РАЗУМНИ РЕШЕНИЯ!

2

Юнал Джемилов

преди 6 години

До ДраконаЕй малкия внимаваи какво пишиш за ИСЛЯМА

1

Дракона

преди 6 години

Тръмп признава Ерусалим за столица на Израел и психарите почват да громят Ерусалим. Ами нападайте Тръмп бе ***. Исляма тва е мирна религия, само не показвайте карикатура или нещо такова че почват да колят и да трепят. Най яките са тези дето се взривяват в джамия и избиват сто други мюсюлмани, ей тва е най мирния ислям