12

Анонимен

преди 6 години

Всички в този държава като държавни органи май спи , отделно, че и народът е заспал в непробуден сън. Нали има икономическа полиция, други служби един куп, прокуратура да проверят какво е направено и колко струва, да е наясно и на народа къде са парите.Или и те си пазят хлеба, нищо не проверяват, че е по добре.

11

Анонимен

преди 6 години

Прокжен народ, и майките си ще продадете щом е за келепир.

10

Циркаджии

преди 6 години

При баце потънаха 16 милиарда вие за некави 30-40 милиона въпрос подигате!

9

Анонимен

преди 6 години

През 1928 година чирпанското земетресение, срива напълно Чирпан, Първомай и още десетки села, Пловдив е наполовина разрушен, щетите се оценвват на 3,5 млрд лева, последиците са напълно преодоляни в рамките на 3 години, сега една махала, на едно село неможе да оправят

8

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че които и да бяха на власт щеше да е със същия резултат. Да си правим илюзии, че другите са по-почтени е наивно. За земетресението в Стражица през комунизма са събирали три пъти пари и познайте. Сега кмета са го изгонили от Д.П.С., защо ли? Постоянно вдигат парите за здравеопазване и постоянно хора закъсали със здравето, събират, защото това или онова не се поема от здравния бюджет и т.н. Примери много!

7

Анонимен

преди 6 години

ПР отделът на ГЕРБ след тоталния провал в Хитрино да вземат да докарат от София един автобус с усмихнати герберасти и да ги покажат по телевизиите колко са щастливи и да не забравят да благодарят лично на Вожда генерал академик доктор Бойко Борисов за щедростта му.

6

Анонимен

преди 6 години

Мрръсници!!! Чак и по телевизията призоваваха да дарим пари! Българина даде от джоба си, а те пак откраднаха! Гаврят се със съдбеде на хора, останали без покрив! Ще горите в ада, иззруди!

5

Анонимен

преди 6 години

Десетината построени къщи средно по 50 000 лв са 500 000 лв.Хайде да се двойно по-скъпи - по 100 000 лв - тогава са 1 000 000 лв.Та въпросът в задачката е - къде са останалите 29 000 000 лв ?Кой пак се облажи тлъсто-тлъсто.Може би Орешарски или Путин ?

4

Дедо Мъди

преди 6 години

При средна цена за селска къща 5-10х.лв. За 30 милиона може да се построи град за 10-15000 души с нова инфраструктура!

3

boyko.uzunov

преди 6 години

Строителната мафия на ГЕРБ без всякакво съмнение се е развихрила там !..А в същото време децата на българите молят за помощи по медиите !!

2

azbeaz

преди 6 години

Аз като най-обикновен строител, с фирма и занимаващ се от много години с това ще кажа само: За една хубава сглобяема къща са необходими 60-70к лв. Това ще рече че с 33 милиона ще се направят....около 500 нови къщи или поне към 400 масивни при съществуващи вече основи. Говорим за наистина добри къщи от А до Я. Едва ли ще видим такива. За жалост според мен пак се използва повода да се краде което е мн тъжно и жалко!

1

outlaw

преди 6 години

мачкай Бойко те пак теб ще изберет. Българите обичат да им е гадно