63

Анонимен

преди 6 години

И евреите, и арабите са проклети хора. Нагли са и искат всички територии в Палестина за себе си. Затова конфликтът там няма никога да спре. Много трудно е да заемеш страната на едните или на другите.

62

Анонимен

преди 6 години

Eрусалим е исторически, политически и географски столица на Израел. Да се правиш, че не виждаш нещо, не променя факта, че то съществува. Там арабите са натрапници, също както турците в Константинопол, Смирна и Адрианопол. По същия начин Крим е руски. Точка.

61

Анонимен

преди 6 години

А бе кой ненормалник продължава да пише, че Йордания е изгонила палестинците???? В Йордания палестинците скоро ще са мнозинство, даже кралицата на Йордания е палестинка. Не пишете глупости!

60

До 60

преди 6 години

Не се пали толкова. Първо - няма никакви реални исторически доказателства за съществуването на личността Исус. И да по сведения на Библията, евреите са тези, които го осъждат за богохулство след като изгонва търговците от храма, а Пилат го осъжда за да няма бунтове. И затова си измива ръцете, а евреите се заклеват "Нека кръвта на този човек да бъде върху нас и чедата ни.

59

ЕВАНГЕЛИЕ ОТ ЙОАНА

преди 6 години

И РЕЧЕ РИМСКИЯ ПРОКУРАТОР ПИЛАТ;-В ТОЗИ ЧОВЕК АЗ НЕ ВИЖДАМ НИКАКВА ВИНА,ЗАТОВА ЩЕ ПУСНА ИСУС,ТОГАВА ЮДЕЙТЕ СЕ РАЗКРЕЩЯХА РАЗПНИ ГО,РАЗПНИ ГО ,ЗАЩОТО ТОЙ ОСКВЕРНИ ХРАМА ,КАТО КАЗА,ЧЕ ЩЕ ГО РАЗРУШИ И ЗА ТРИ ДЕНА ЩЕ СЪГРАДИ НОВ ХРАМ. ,ТОГАВА ПИЛАТ ПАК ИМ РЕЧЕ ,АЗ НЯМА ДА СИ ИЗЦАПАМ РЪЦЕТЕ С КРЪВТА НА ТОЗИ НЕВИНЕН , *** КОЕТО ЮДЕЙТЕ ОЩЕ ПО ОЗВЕРЕЛИ СЕ РАЗВИКАХА;- РАЗПНИ ГО,РАЗПНИ ГО И НЕКА КРЪВТА МУ ДА ПАДНЕ НА НАШИТЕ ГЛАВИ И НА ГЛАВИТЕ НА ДЕДИТЕ НИ.//

58

Ерусалим

преди 6 години

Единствената държава, която защити християните в Ливан е Израел.Повтарям Израел защити християните в Ливан. Дори Папата замълча и не защити християните. И да, Рим осъди Христос - това е истината, колкото и да е неприятна!Предпочитам Ерусалим да е на християни и евреи, за да няма атентати!Палестина да се вземе в ръце, да спре атентатите, да строи икономика, да съдава институции. Стига с този тероризъм, не се печели уважение с бомби и ракети, нито с атентати. Израел от пустинята направи рай!!!

57

Анонимен

преди 6 години

Патриарха на християните копти отказа да се срещне с вицепрезидента на САЩ Пенс.Коптския партиарх каза това което всички други го знаят ,но не смеят да го изрекат,че заради мечтата на шепа ционисти сатанисти които искат отново да издигнат храма на антихриста и чрез него да владеят света са готови да запалят поредната и най кръвопролитната и смъртоносна война като насъскат християни срещу мусюлмани които да се избиват за интереса на ционистите

56

До 65

преди 6 години

Допреди държавата Израел какво е било? Евреи винаги е имало. Мир и любов е било ? Толква ли сте *** някои или тска си разсъждавате...

55

Хюго Бос

преди 6 години

Натрапници са арабите. Има 20 арабски държави- да се махат там. Ама нещо не ги искат- що така? В лагери ги държат, изпъдиха ги от Йордания. В Светите земи оркоподобни не са ни нужни. Носят разруха и терор. Виж какво стана с Ливан- уж бежанци, а вдигнаха въстание и направих страна ислямска..

54

Анонимен

преди 6 години

И тоз е кат бай Дончо. Вятър го вей на бял кон.Не толкова отдавна посъветва укрите да продадат Крим на руснаците срещу газ.Събуди се бе, айлооо!Крим вече почти 5 години е руски.Накратко - показаха му среден пръст.

53

Анонимен

преди 6 години

НИКОГА НЕ СЪМ СИМПАТИЗИРАЛ НА ЧАЛМАРИТЕ,АМА ЕДНО ТРЯБВА ДА Е ЯСНО ,ОТКАК ПРЪКНАХА НЕЗАКОННАТА (ДЪРЖАВА) ИЗРАЕЛ В ПАЛЕСТИНА,ОТТОГАВА БЛИЗКИЯ ИЗТОК,А ОТТАМ И СВЕТА ЗАПОЧНА ДА КИПИ.ЕВРЕИТЕ СА НАЙ ПРОТИВНОТО ПЛЕМЕ,ПРИЧИНИЛО ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОИНИ И СТОЯТ ЗАД ВСИЧКИ ГАДОСТИ КОИТО СЕ СЛУЧВАТ НА СВЕТА. ПРЕДИ ДА Е ИМАЛО ИЗРАЕЛ В ПАЛЕСТИНА ,НИКОЙ НЕ БЕШЕ ЧУВАЛ ЗА ИСИЛЯМСКИ ТЕРОРИЗЪМ И ВОИНИ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК .

52

До 7

преди 6 години

Ислямския тероризъм се бори не с отстъпки и мълчание, а с юмруци и ракети. Досега като не неше обявен за столица, зсщо имаше тероризъм, интифада?! На исляма поводи не му трябват- той си е такъв , геноциден. Ама ти си мълчи. Като наденат чаршафа на главата на дъщеря ти, пак мълчи...

51

Re:54

преди 6 години

Като пишете, че Рабин е убит, да не забравите, че другият участник Арафат е отровен, ей така от преклонение към историята. А Бегин и Садат сключили мир, Садат е убит на парад в Кайро.За Ливан и Йордания да продължавам ли, защо Йордания изгони палестниците, а Египет не ги иска?Сигурно защото палестинците са най-миролюбивите.Палестинците не правят атентати, може и да са будисти.Как беше: Рим не е осъдил Христос, като се замисля, то изобщо римляните не са имали империя по това време, а?! Смях.

50

Анонимен

преди 6 години

Всички трябва да сме наясно с едно - евреите и арабите са кръвни братя, биещи си за наследството на предците им. И че и двете страни използват християните в тази война. Едните като ги убиват публично, други като ги контролират. Така, че трябва много да мислим преди да изберем на коя страна сме. На Тръмп дъщеря му прие юдаизмът. Интересно........

49

Re: 45

преди 6 години

Бре да му се не види?! Значи повтаряме Рим не е осъдил Христос, защо?!Защото Великата Римска Империя се страхува от еврейската си провинция, така ли?Я пак?! Великата Римска Империя не осъжда Христос, защото трепери от страх, пред евреите.Бре да му се не види. Значи Евреите са владели Римската империя?! Рим е бил подчинен на Юдея, сиреч пренаписахте историята.Евалла, Ашколсум....И СВ. София не е СВ. София и не е имало кръст на нея, османците я построяват.Евалла.... Ашколсум!!!!

48

Обичам експерти

преди 6 години

До ХасанчоАллах, Христос и Иехова, не закрилят, а напротив пречат на мира в света, или поне така ги използват някои крайно радикални сили.За да се намалят страданията на всички народи по света, трябва да бъдат избягвани едноличните решения като това на САЩ, за сметка на договореностите постигани в ООН.Силно ООН е гаранция за мир по света, опитите за налагане на едностранни решения, особено от позиция на силата няма да доведат човечеството до нищо добро.

47

Обичам експерти

преди 6 години

През април, Русия също призна Ерусалим за столица на Израел, но никои не протестира, защо?Защото в потвърждение на решението на ООН, Русия признава Западен Ерусалим за столица на Израел, като същевременно признава Източен Ерусалим за столица на бъдещата Палестинска държава.Още със създаването на Израел, ООН приема множество резолюции указващи решението на конфликта евреи - палестинци. Решението на ООН (подкрепено и от САЩ) е - две държави, разделен Ерусалим столица и на двете.

46

Анонимен

преди 6 години

Израелците имаха един свестен политик - Ицхак Рабин, беше премиер и сключи мирен договор с Палестина, за което получи и Нобелова награда за мир, но през 1995 г. един ортодоксален фанатик евреин го гръмна, защото отстъпил земи на Палестина с договора от Осло.

45

до 49

преди 6 години

Евреите мразят християните толкова колкото и мюсюлманите.

44

Анонимен

преди 6 години

До 48 Филистинците са египтяни ...пренесли се много по късно по тези земи , като почнат веднага война с евреите. Второ ти също, не си населявал тези земи преди 2000 години , но сме дошли тук избили сме 1 куп хора и днес е България? ??Начи, като е за нашата държава е велика , а като е за друга били подтисничество све :)