78

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТе дори и при все че са си изнесли всичкото производство в Азия, въпреки това продължават да бълват 6 пъти повече вредни емисии от средното. 5% от човешката популация - 35% от ресурсите, 35% от ***...

77

Анонимен

преди 6 години

Причината за глобалното затопляне е най - вече в западноевропейската и американската промишлена експанзия през последните 100 години. Сега изнесоха производствата в Азия и вече могат да мрънкат за оскъпяването му с цел да прекратят развитието на другите региони. Ами за да няма замърсяване, да си спрат транспорта и заводите и за всички ще има чист въздух. Няма смисъл да плачат. няма да помогне.

76

Анонимен

преди 6 години

Канада е богата. Да оформят и организират хранилки. Като няма лед, ще може да се движат повече рибарски корабчета. При нас ловците как имат задължение да подхранват дивите животни.

75

Анонимен

преди 6 години

До Xxx"Там където е снимана е трябвало да има сняг и лед."И мечката щеше да е доволна и с пълен търбух, понеже мечките ядат сняг и лед. Нали?Все един и същи глупости, които ги агитират шепа *** които печелят милиарди да таксуват въглеродните емисии и прибират паричките без да правят нищо по въпроса. Не е лошо да се затопли арктика, ще има повече растителност, повече тревопасни и повече хищници. Екосистемата нема полза нито от крайно топло нито от крайно студено.

74

Анонимен

преди 6 години

До РеалистЗнаех си че Путин е виновен!

73

ТОШО /НЕ ЖИВКОВ/

преди 6 години

До Анонимен" АЙДЕ СЕГА ,ЧАК ТАКА НЕ ИЗГЛЕЖДАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ. СЕГА ПАК ИМ УВЕЛИЧИХА ПЕНСИИТЕ И ИМ ДАДОХА ПО ЕДНО ПАРЧЕ / 50 ГРАМА / СУДЖУК ОТГОРЕ. Е,УВЕЛИЧАВАТ ИМ ВОДА ,МЕСО И ДРУГИ НЕДОСТИЖИМИ РАБОТИ С ДЕСЕТКИ ЛЕВА ,НО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА -ПРАВЯТ СЕ ЖЕРТВИ И ТО С ХИЛЯДИ СЪДБИ.ИНАЧЕ СМЕ ЗА ПРИМЕР С ИКОНОМИЧЕСКАТА СИ СТАБИЛНОСТ ,КОЯТО НИКОЙ , ОСВЕН УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВА.

72

Реалист

преди 6 години

***, чета коментарите и не мога да повярвам колко си зле. Нали и ти имаш деца, не те ли интересува как (и да изобщо) ще могат да живеят?За 5 копейки си готов да продадеш бъдещето на децата си. Жалко, че не могат да те отделят заедно с Тръмп и Путин на някоя планета да си я унищожавате без да вредите на останалия свят ...

71

ужас, плачели

преди 6 години

спомнете си онази ужасяваща снимка как голо мънинко виетнамско момиченце бяга със баб си от войници които стрелят с ***.снимката е обиколила света и спечелила сумата награди. и никои непипита фотографина а защо не зави детето... снимал го за да спечели... извратеняцисъщото и с мечката

70

Анонимен

преди 6 години

Нямали подходяща храна? Ех каква загуба, как може да тръгнат без да вземат "храна за бели мечки" със себе си? А верно, белите мечки ядат хора. Лъжци! Нямали подходяща храна.

69

Анонимен

преди 6 години

Тая гледка и у нас се среща често. Само че не са бели мечки а бели старци. И на никой не му дреме.

68

Анонимен

преди 6 години

За 50-те ХИЛЯДИ деца в Йемен дето умряха от глад миналата година заради действията на ФАЩ и пионките им ислямисти обаче никой не рони сълзи.

67

Анонимен

преди 6 години

Ох милите те, плачели. Ми нахранете я бе, вместо само да се чудите какво да политизирате да изкарате парички. Глобалното затопляне било виновно. Горката мечка, няма сняг да яде... Факт - стоплянето на арктичния кръг е полезно за цялата екосистема - никое животно не яде сняг, много животни ядат трева.А тая мечка може да е стара, може да е болна, може хората да са и изтрепали или подплашили храната. Кой да ти каже. За тия със сигурност се знае че лъжат и сълзиците им са крокодилски.

66

шматка

преди 6 години

Снимачния екип и е счупил задните крака за да заснеме шокиращите кадри.Преди време при нахлуването в Ирак телевизия СНН беше платила на войници в отпуск да симулират бой за да могат да заснемат най горещите кадри от войната.Ей така ни манипулират.По поръчка

65

муспи

преди 6 години

До Българин - Трамп е казал в Кнесета: Не тая мечка, а Бойко Борисоф да ми кацне, ще го свъсам Той е като ***, моя приятел Станишефф ми го пробута, а и Сорос го цени. Аз обаче се заричам, че докато Ершалахем не стане столица, няма да го пипам. Столица на какво Господин Президент? На мен и моя приятел Бойко, български фашисти! Алах абкар и яхве таман.

64

Българин

преди 6 години

Тръмп със сигурност се е трогнал.

63

Анонимен

преди 6 години

Ми да и бяха купили няколко тона храна.Изхарчили са стотици хиляди долари за да си занесат дебелите *** до там,най вероятно са пътували часове с хеликоптер след това с джипове,то е било снимачен екип,плюскане,къркане и тн.

62

видими резултати!

преди 6 години

София побеля, ще да е от глобалнато затопляне, сега столична община ще се окаже неподготвена за такъв сняг и понеделник столицата ще бъде блокирана - още веднъж глобалното затоплане е виновно за тази снежна покривка!!

61

Американ

преди 6 години

Fake news! Мечката е с частична парализа на задните крака следствие на контузия, нищо общо с глобалното затопляне.Ай сиктир, хипита!

60

Анонимен

преди 6 години

Колко удобно да нямат нито храна, нито стрелички. И плачели горките! И вместо да помогнат на животното го оставили да умира, а те плачели снимайки! Егати ужаса! Много добре са знаели къде отиват и какво ще намерят там. Можели са да помогнат, но са избрали да напълнят джобовете с шокираща и жестока снимка. След катастрофата на принцеса Даяна папараците по същия начин се втурнали да снимат и дори забравили да повикат линейка.

59

(-_-)

преди 6 години

Добре де, а възможно ли е тази мечка да е болна от някаква болест, която я убива, а глобалното затопляне да е просто обяснение на въпросните безименни учени?