8

Анонимен

преди 6 години

RAZBIRAI VRYZKI S VASCHINGTON TIQ VSE TAM KISNAT

7

Анонимен

преди 6 години

TAM MU E MQSTOTO DOJIVOT PRESTYPNIK I UBIEC

6

Виж ти

преди 6 години

Колкото по-малко хляб, толкова повече зрелища. И у нас циркът си го бива, но Украйна е много напред в това отношение, да не забравям, че точно от там дойде Аспарух, та кръвта вода не става. Ние сме братски народи закърмени с циркове вместо с мляко.Саакашвили и Порошенко, взаимно се обвиняват за връзки с Москва... просто да падладейш:)

5

Анонимен

преди 6 години

Жалка история,украйнците които са уж умен народ,се връзват на политически труп от Грузия. Най-лесния начин Порошенко да се отърве от него е, като го предеде на грузинските власти.Грузинскаката прокуратура е повдигна обвинения срещу Саакашвили за участие в корупциони схеми!

4

анонимен

преди 6 години

Предателството се наказва навсякъде по света.

3

Анонимен

преди 6 години

На тоя са му прочели присъдата вече от Вашингтон. Неудобен стана защото знае доста неща за т.нар.Майдан. Западни журналисти вече разкриха, че негови хора са стреляли в тълпата тогава, за да предизвикат хаос и да го препишат на Янукович. Знае доста и за глупавия опит за война с Русия още като беше президент на Грузия. Така че скоро явно ще замълчи по един или друг начин. Такава е съдбата на марионетките

2

анонимен

преди 6 години

Тоя *** Саакашвили как си яде вратововръзката, голям смях падна.Сега да му теглят един хубав бой в затвора , за да разбере, че предателите никой никъде не ги обича, ами само ги използва.

1

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Когато от Вашингтон назначиха Саакашвили вратовръзкоядецът за министър в Украйна на всички стана ясно, че тази държава вече е премахната от картата на света.