162

Анонимен

преди 6 години

Луна липсва да ги дразни

161

Анонимен

преди 6 години

Абе всичко е пунта мара Пари,пари,парииии...Манипулация и частичен сценарий

160

Анонимен

преди 6 години

Рускинята е най-гадната.Тя да си ходи

159

Анонимен

преди 6 години

Динко е лъжец

158

До Кристина

преди 6 години

Здрасти,Кристи.Тоз интелиджънт не може да чете,искам да го видя във въпроси от обща култура.Ще е голям смях.Бас давам,че в договора му от негова страна има такъв протект.Това че реве колко е преживял,че мълчи и не играе,не значи че е капацитет.Лесно е да гледаш отстрани под вежда,напудрен и напарфюмиран,да се прсвиш че си повече от тях и т. н.Всеки може да го играе това.Пълен позьор е този изкуствен джентълмен.За малко Фънки да го разкрие ама се спре и продължава да заблуждава,тоя клоун.

157

Анонимен

преди 6 години

Абе Кристина-лъжкиня,не трябва ли в САЩ по това време хората да спят сладкия си сън,вместо да се включват в дебатите ни тук.Ти си толкова жв САЩ,колкото съм и аз,ама айде...

156

Анонимен

преди 6 години

Този *** в дясно се игаври и с Динко и с предаването и със съквартирантите си и с много от тези,които му повярваха.Е,трябва да му се признае-добре си изигра ролята,за срам на продуцентите,които наивно му се вързаха и накараха и другите да му повярват.

155

Анонимен

преди 6 години

Хора, патриотизмът не е само да си правиш татуировки с възрожденци и да развяваш знамена. За мен патриот е човек, който не си е забравил езика, независимо къде си изкарва хляба и който се държи достойно, за да не ме е срам от него. От хора като Динко ме е срам.Аз още преди телефонния разговор бях сигурен, че той лъже. Просто си личеше по погледа му, толкова несигурен беше. Докато за Джино се виждаше как е наясно в себе си. Но в България смятаме бабаитите за герои... а културните за фалшиви.

154

Хм

преди 6 години

Не вярвам тоя без шията да лъже.Тая или тоя където се обади снощи и изпрати видеата защо не каза след раздялата с Гошко Фамилното име в какви отношения са били.И аз съм си оправял отношенията с бивши,които не са искали да ме виждат.Плюят,плюят и накрая пак в леглото.За това не взимам отношение,като вида добри приятели да св разделят.Защото накрая ще се оправят и ти си потърпевш.Факта,че тоз *** я познава и има телефона и,е достатъчен за мен.Тая го е говорила и сега се отмета.

153

Анонимен

преди 6 години

Здравей ,Кристина !Пиша от България !Как си ти ?С какво се занимаваш в САЩ ?Чувстваш ли се комфортно там ?

152

Kristina

преди 6 години

Здравейте Българи- живеещи в Родината и всички онези живеещи навсякъде по Света. Пиша от САЩ.Не познавам лично Джино Бианкалана, но не е необходимо да го познавам, имайки в предвид предишното му представяне в Vip Brother 2015, и сегашното.За хората с елементарен капацитет на интелигентност независимо от местонахождението им по света, би било твърде лесно и безпроблемно да дефинират двама наистина достойни и по свой собствен начин интелигентни потенциални победители на Big Brother-Джино и Фънки

151

Анонимен

преди 6 години

Абе гледайте им сеира там и се забавлявайте ако можете .Кой крив,кой прав -всичко може да е.Излишно е да се влага емоционален ресурс и жизнена енергия в Биг Брадър.Това е шоу за нас и бизнес за продуцентите.Ако ви кара да се усмихвате -смейте им се,ако се дразните на някой или нещо,сменяй канала и пийте по един малък джин с лед,лимон и тоник ;)

150

Анонимен

преди 6 години

Според думите на Джино-Георги,той бил сменил името си,защото като влезел в някоя банка и като каже българското си име никой не му обръщал внимание,но като приел италианското,ехеее,всички му ставали едва ли не на крака.Колко *** трябва да си,за да дадеш такова нелепо обяснение.Световноизвестните ни певци,спортисти,музиканти да не би да са си сменили името за да ги уважават и да им обръщат внимание?Пълен абсурд е това момче,но защо го толерират?

149

Пешо

преди 6 години

Този *** ром се горде и се има за много успял.Да не би да е някой цигулар виртуоз?Или пък велик художник?А може би философ?

148

Статистик

преди 6 години

Има надежда, че по-малък процент нашенци са "дебилни". Четейки коментарите, се обнадеждих, че българинът не е толкова ***, че да се поддаде на евтината "Биг брадърска" манипулация. Само не знам откъде е тази протекция над Джино с опит втори път да го изкарат "победител". Но това не ми е толкова важно.

147

Анонимен

преди 6 години

Динко е лъжец тва мога да кажа!!!

146

Пешо

преди 6 години

На 14.10.2016 тази кифла дава интервю за Блиц в което казва че Гошко я е завлякал с пари които е похарчил по Джена и я е малтретирал.

145

Пешо

преди 6 години

Как можете да повярвате че семейство роми могат да отидат в Чикаго да карат камиони и да станат милионери?Имате ли калкулаторчета смятайте!Един шофьор на камион взима максимум 5000$ и в Аляска да шофира пак няма как да стане милионер!

144

Султан ЕС

преди 6 години

всичко е част от спектакъла, който ни пробутват "демократите". а вие "вервайте"!

143

Анонимен

преди 6 години

Джино ПОБЕДИТЕЛ!!!!!!!!! Динко се изложи не,а се ***!!!!! А тоя Константин да си ходи и пие уискито от сутрин до вечер в чалга дискотеката!!!!! Светлана я питайте пак да столиците дано ги е научила кухата лейка!!!!