24

ТHE Патриот

преди 6 години

а ние европейците пък не щем :)

23

Анонимен

преди 6 години

Дойдохме си на думата. Европейски колонистан.

22

Анонимен

преди 6 години

Вървим към все по централизирано управление в ЕС, което е лошо, защото ще загубим още суверенитет . Не им харесва, че Вишеградската четворка им дава отпор и искат да ги подчинят по този начин.

21

Виктор Орбан

преди 6 години

Кукуто алкохолик може да иска и Европейска Арабска Джамахирия, ама няма! Получава три пръста с подчертано изпъкване на средния.

20

Евроатантик

преди 6 години

И католическата църква да стане майка на православната също Искаме гей-бракове и много пари и лукс за дa се къпем във охолство и да ядем скъп хайвер и да пием шампанско.

19

Анонимен

преди 6 години

Дано до тогава ЕС да го няма ,некадърници.Ортак с дявола ще станете само вие да сте на власт.Разсипахте малките държави с вашите правила,съсипахте човешките ценности с вашите извратени залони.

18

ШибиРиби

преди 6 години

Супер идея само няколко малки подробности около аристокрацията и там разните крале и кралици

17

Димитър

преди 6 години

Дребните русофилски душици дерзаят. Те още си мечатят за СССР.Абе ало събудтет се! 21 век сме! Разбира се че трябва да станем една държава. Пио-отделно нямаме шанс в новият световен ред.

16

strategic expert

преди 6 години

Единствения шанс на ЕС да запази ролята си на 1 Икономическа зона в Света ! И САЩ и БРИКС, Китай са конкурентни икономики и скоро ще има отражение дейността им!... а ние има да си мечтаем за нива на заплати.. без да сме произвели и един болт от Мерцедес...:)

15

Анонимен

преди 6 години

И кво... Да станем една държава с гърчулята, дето имам още да им връщаме от почти 1000 години ли ? Само ако не стане и един грък по техните земи ...

14

Анонимен

преди 6 години

Шулц, ами Франция,Белгия,Холандия Скандинавските страни,Вишеградската четворка,Италия и Испания откажат с кой ще правиш СЕЩ?

13

Анонимен

преди 6 години

Почнаха да си признават един по един. ЕС е направена от америка и ако помните в флага на идиоте са 51 звезди но са 50 щата. 51 щат вече го разкриха, който беше скрит. Това е дело на ИЛЮМИНАТИ( направени от масони) не са Баварските по времето на Хитлер.

12

Анонимен

преди 6 години

На Гея приятеля.

11

Анонимен

преди 6 години

Шулц поиска Европейски съединени щати до 2025 г.Тиранията си показва грозното лице не на СЕЩ.

10

Шушан

преди 6 години

Абре Шуши, неразбрах универсалният език арабски или ромски ще е? Понеже тези щати нещо трябва да ги сплотява. Нито общи ценности, нито морал, нито тва свобода равенство и братство? Тотално тази идея Афропейски съюз все повече не мога да я разбера

9

Анонимен

преди 6 години

16 съветска република не станахме, но щат на ЕС ще станем с ръкопляскане от всички сороседесари.

8

asdf

преди 6 години

Умен е и знае, че това е единствения шанс за европейските държави. В противен случай икономиките на Германия, Франция и другите все повече ще изостават от САЩ, Китай, а вече в играта започват да се включват и Индия, Бразилия, Индонезия, които са с огромно население и голям потенциал. Едно е да разчиташ най-вече на вътрешен пазар от 80 млн., и някакъв имагинерен европейски пазар, дето не знаеш кога ще се разпадне (пример с Брекзит), друго е федерация с централизирано управление от 500 млн. души.

7

Анонимен

преди 6 години

До 6Заплатите в България ще станат еднакви на тези в Германия, когато се научим и ние да произвеждаме Мерцедеси.

6

Анонимен

преди 6 години

добре,направете стандарта и заплатите еднакви и ще сее присъедини и БГ към ЕС ЩАТИ

5

Анонимен

преди 6 години

Полша и Унгария подкопаваха също съветските ценности. Те са винаги предатели. А България подкрепя еднакво съветските и европейските ценности.