108

Анонимен

преди 6 години

Цели отрасли вече не съществуват- химическа индустрия, торове итн......За химическата промишленост основен фактор за себестойността на продукцията е цената на газта, а у нас цената на газта е най-висока в Европа, а я купуваме от братска Русия.Нещо да кажеш?

107

ссср

преди 6 години

То от русия само путин остана така че щем не щем ша го хвалим

106

Анонимен

преди 6 години

Путин дойде на власт след безкръвен преврат на КГБ, който последва неуспешния такъв - на Армията. Симбиозата на КГБ и Мафията е ключа за неговото за неговото "безметежно" президентство.

105

Анонимен

преди 6 години

111 или с други думи, ФАЩ могат да признаят каквото си искат, ама дали ще се случи зависи от подписите на още доста държави. Това е като изказването на бате ти Боко, че вече сме стигнали Швейцария, само той си вярва и мисли че това изказване ще промени нещо.

104

Анонимен

преди 6 години

111 Че кога се е хвалил че той е назначил Тръмп? Русофобията те кара да четеш по различен начин? Килъри и хората казаха че Русия се намесила в изборите, руснаците винаги са отричали. 2ро как действията на един са провал на 2ри? Това по никакъв начин не го разбирам. 3то Какво го бърка Путин за Израел и Палестина? Той държи Сирия и Иран, пътят за Европа. 4 за САЩ това беше автогол, не само палестинци и мюсулманите са против, ами и половин Европа. 5то Това че САЩ признават столицата не значи нищо.

103

До 109

преди 6 години

Нищо не се било произвеждало. преди 1989.... Абе поне като лъжете да имате някакви цифри.Статистиките ги има в НСИ...... Само една цифра домати в монета са 10 пъти по- малко. За животновъдството няма да говорим. Там цифрите са потресаващи. Цели отрасли вече не съществуват- химическа индустрия, торове итн......

102

Путин ме кефи

преди 6 години

Премести раССия от Г8 - развитите държави в Г3- групата на терористите Иран , СКорея и раССия Дано да изкара поне още два мандата и да довърши *** :))

101

опят двойка

преди 6 години

Путин пак го изработиха. Четохте ли? Тръмп признал Йеросалим.Сега П е като *** в коприва. Хвалеше се че назначил Тръмп. Сега Тръмп доказва че това не е вярно. Пълен провал на руската външна политика. Къде е сега обезянин да ни разщаже за успехите на русия.

100

Анонимен

преди 6 години

108 Факт е че изтекоха записите за сваления самолет на Донбас за украинците. Факт е и какво стана в Мадан и как украинци избиваха руснаци ... прощавай рускоговорящи. Факт е че новото правителство на Украйна открито говореше за избиването на еврей а ЕС, НАТО, ООН мълчат.

99

А .....

преди 6 години

Преди 1989 г не се купуваха дипломи, а се написваха.Тогава беше лесно. До обяд шефа се подпира на едната буза, а след обяд на другата.Нищо не се произвеждаше, магазините бяха празни, а плановете се докарваха от молив. С молив един комунист може да напише чудеса.

98

Факт

преди 6 години

Възходът на Путин бележи вторият - кървавият етап на Перестройката, при която Русия загуби Украйна и влиянието си в целия Балкански полуостров. За избиването на славяни в Донбас Русия получи санкции, а за капак я разжалваха за Олимпийските игри !Там руските спиртисти ще се състезават като "отпускари" без отличителни знаци !

97

Анонимен

преди 6 години

Едно нещо русофобите не разбират, зад Путин стоят 60% от населението в продължение на 16 години. Мисля че това е доста показателно, ние не можем да се съберем 50% зад 1 човек и ако го направим не е за повече от 1година. И сега някой ще каже ами Боко, Боко след първата година му се срина доверието. Затова след първият мандат не може да направи правителство без подкрепа на друга партия.

96

Диди

преди 6 години

Путин за руснаците е като слънцето и въздуха за всяко живо същество!

95

Анонимен

преди 6 години

Гърч за ч*футите-Путин пак президент на Велика Русия с още един пореден мандат!

94

Анонимен

преди 6 години

Едва ли превръщането му от треторазряден кагебист в психопат, масов убиец и военнопрестъпник може да се нарече ВЪЗХОД П

93

До 91

преди 6 години

Да децата имаха много по-равен старт. Децата не носеха атрибути които да показват социалният им статус. Училището беше място за учене и важно нещо ВЪЗПИТАНИЕ не за развяване най-новите моди и показване на новите гримове или телефони по 1000лв.Винаги е имало привилегировани......... Само дето купени дипломи е имало единици а не масово както сега.... Ниска оценка не се пишела за социален статус . ТОВА Е Лъжа

92

Анонимен

преди 6 години

Възходът на Путин бележи падението на Русия в 19 век.

91

Това е пътя

преди 6 години

Знаете ли драги,че Гагарин като летец си е слагал чантата за подложка в самолета, защото не е имал достатъчно обзор."Практически" Путин не е нисък(170).Ръста,когато твориш велики дела не е от значение-Наполеон,Чърчил,Берлускони.Джудже е Тръмп-мисловно,Мей,Меркел,Бой Бор...Силата на Путин е МЯРАТА,съветниците и стремежа да възроди Велика Русия.При толкова предатели и бизнес мафиоти преди него-задача не лека.Гледайте интервютата на Спилбърг с него и ще получите представа кой е!

90

рускиня

преди 6 години

"....веднъж нахакано влязъл в един офис на КГБ". Само след тази фраза спрях да чета. То идиотизъм е фрапиращ. "Офиси" на КГБ съществуват само в глава на писателя на таз статия. Те а като баничарнички на всеки ъгъл и се пише - "Офис на КГБ - ние мислим за вас. Къртим плочки , учим шпиони". Авторът на статията е настинал

89

Анонимен

преди 6 години

Eвала на този сайт, евала на тази редакторка!Много навременна статия в навечерието на празниците!