11

Анонимен

преди 6 години

Един от най-смислените сезони на ВИП Бръдър,кой какавотао ще да разправя! Видя се кой какъв е!

10

Анонимен

преди 6 години

Дъртата рускиня и откачената Луна ако се бяха напили, щяха да хвърчат карантии.

9

Анонимен

преди 6 години

Един ден някой от коментиращите засегна правотата на брадъра или нещо от сорта и тоя *** Пънчев като се обиди, като почна да се обяснява как не било така, ама тва-онова, хъкътъ-мъкътъ. Аз го разбирам, че си пази хляба ама не го ли е срам да мишкарее така и да защитава тва долняшко предаване. Иначе го играе умен и можещ, сигурно и е така, но се видя как за парички кляка доста ниско.

8

the Ghost

преди 6 години

Цялата лудница наречена VIP / BIG / SMALL / CRAZY и прочее brother барабар с продуцентите и всички от екипа трябва да бъдат затворени в лудница. Ей заради такива предавания изтрещя народа

7

Анонимен

преди 6 години

до 5Ти май не си гледал предаването? Брадъра каза че ще отнеме част от хонорара на Динко за да заплати десетократно стойноста на очилата на Луна като компенсация. То затова и Захажаева го бъзикна: Спокойно, очилата й струват два лева! Муахахахахаха..

6

Анонимен

преди 6 години

Никога в историята на Брадъра..(вече може би е на 13 години) никой не е изпращан без ръкостискания и прегръдки от другите съквартиранти както тази Луна и онзи дебел *** къдравия- Нордел. Доказателство колко големи *** са и двете!

5

Интересно..

преди 6 години

.. ББ изгони Луна съвсем справедливо, но остави народният любимец Динко, да му се радват хората на героя, защото отнемането на чужда вещ и демонстративното й чупене изобщо никакво насилие не е, пак според Бат Биго Акълнио.Мисля, че адвокатите на интелектуалеца Биг Брадър ще имат сериозен проблем в съда, а после продуцентите ще олекнат с една осезаема за глупостта им сума!

4

Прост коментар

преди 6 години

НАЙ-ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪПОТО ШОУ В БГ-телевизиите за последните 30 години!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Каквато държавата такива и виповете ,срам .

2

Анонимен

преди 6 години

Захажаева към Динко: Очилата й струват два лева, няма се притесняваш!Муааххахаахах....

1

Анонимен

преди 6 години

Накефи ме Динко как й остърга сливaта на тази откачената като я вдигна на ръце през чатала й. Муахахаха...Това Луна си показа най-накрая истинската същност! Анита Мейзер 2. Ще те заколи докато спиш. Толкова откачена.