150

Анонимен

преди 6 години

И съм изключително щастлив, че президентът Радев прави опити за възстановяване на дипломацията между двете страни. Също така, това е точно негова функция и показва че си върши работата и накрая съм щастлив че именно той го прави, защото познавайки французите със сигурност имат уважение към него. Силно се надявам на тази дипломация с една от най силните страни не само в ЕС и мисля че само ще спечелим ако договорим френски самолети и най накрая възродим поне една малка част от авиацията ни

149

Карай

преди 6 години

Ако си направите труда да потърсите информация ще видите че всъщност някога е имало ползотворна дипломация между България и Франция. Не случайно старите карти на София са на френски и освен това архитектурата е силно повлияна от френския стил. Ще добавя също,че нашата авиация с дългогодишна история и повод за гордост (за съжаление историческа) е започнала с партньорство именно с Франция откъдето са взети и първите дирижабли за нашата страна. Естествено, че френските самолети са върхови

148

Анонимен

преди 6 години

До 184С ТЕЗИ СЛАНИНИ ВЕЧЕ САМО ПАНДЕЛКИТЕ МУ ОСТАНАХА.

147

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 155 и вся остальная сволочьПрезидентът Радев е пилотирал "Рафала". Това, че машината е била "спарка" не значи нищо. Всички изтребители по света имат и този вариант. Да си го купим не можем - много скъп е. "Грипенът" е по-подходящ за нашата кесия и за зле оборудвани летища.МиГ-29 превъзхожда F-16 във всичко. На симулиран въздушен бой с F-16 съотношението на победите е 49:1 в полза на МиГ. Да не говорим за дълбоката му модификация МиГ-35!

146

Анонимен

преди 6 години

Единият може да лети на всякакъв боен изтребител, а другият може да рита мач и да реже панделки.

145

Анонимен

преди 6 години

Приятелки на Десито, разправят, че когато Плювналиев си пуснал компа днес да почете какво става по широкия бял свят, видял новината за Радев и се разплакал, защото не могъл да понесе че той самия е един неспособен на нищо неудачник. Деситу веднага се хвърлила да го утешава и да го гали по главицата с нежната си ръка, а после похотливо премигвайки размахала неговият ***. Плевнялюев заскимтял от щастие......а Деситу се изпотила здраво......

144

Анонимен

преди 6 години

Фърфалака бил фърчал и много фучал

143

МИРО:

преди 6 години

Като идат във Франция Бойко и Цецо-Бойко ще кара френска пожарна,а Цецо ще му държи маркуча!!!

142

МИРО:

преди 6 години

Как да кажа за ТИКВАТА хубави думи,такива, както за нашия достоен президент!? ВСЕ ЕДНО ДА КАЖА ЧЕРНОТО БЯЛО!!!

141

МИРО:

преди 6 години

Тиквата си остава Тиква! БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ-ЕДИН ДОСТОЕН МЪЖ,ДОКАЗА ГО!ЕДИН ИСТИНСКИ ПОЛИТИК-ДИПЛОМАТ!ТОЙ Е ГОРДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!!!

140

МИРО:

преди 6 години

Браво на Президента Радев!За мен той е един истински и достоен мъж!Аз се гордея с този президент!За него гласувах и винаги бих гласувал!В него се виждат умения,а и по-важното дипломатичност на изказа му-важно качество! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ С ДНЕШНАТА СИ ПОСТЪКА!

139

Радев е пич

преди 6 години

Да пилотираш изтребители не е като да пръскаш с маркуча.

138

Анонимен

преди 6 години

Може и да не разбирам как стоят точно правилниците и законите, но на мен ми се струва, че е абсолютно безрасъдно нашия президент да бъде подлаган на такъв риск. Вярно е, че президентството ни е почти само представителна функция, но все пак.....мисля, че това е много глупаво. Когато престане да бъде президент, да си лети на собствен риск и страх! Но сега не е правилно!

137

Анонимен

преди 6 години

Бойко ще кара френска пожарна като отиде в Париж.

136

до 161

преди 6 години

За държава като Франция не е проблем да рискува 100млн , за да направят малко реклама. Испанците за 3 дена разбиха 2 самолета и - О, чудо! не са закрили въздушните сили заради липса на самолети.

135

Анонимен

преди 6 години

Много умилително...чак да се просълзи човек. Една баба като видяла "Ревала" умряла. Бог да я прости за геройската постъпка !

134

Пилот

преди 6 години

До Анонимен 153 Малко информация за невежата ти глава-Рафал е натовски самолет с много висока оценка за участието в операциите на НАТО в Либия,Афганистан,Ирак,Сирия и Мали. По оперативни възможности въздух-въздух и въздух-земя е най универсалния самолет в алианса.

133

Пилот

преди 6 години

До Анонимен 166-Е ,друго си е Ф-16А блок 15 от 1984 година препродаван три пъти.За сведение в момента актуалния Ф16 е F-16v block72. Можеш ли да схванеш разликата?Дори визуално не е същия. А да сравняваш ф-16А с Грипен и особенно с Рафал е все едно да сравняваш тостер с таблет.

132

Анонимен

преди 6 години

.....И като кацнали във Франция,ръцете на Радев били посинели,защото посягал към управлението,но френсето го пердашело през ръцете да не пипа.

131

Факт

преди 6 години

Всъщност западните самолети се карат лесно,но пък имат ограничена маневреност и се разчита много на електрониката..И това не е случайно-повечето пилоти са млади и неспециалисти в областта.При руските е обратното-самолетът е сложен за управление,но може невероятни неща в ръцете на специалист.Едва ли Радев се е затруднил много.Колкото до търговската част-от тая трънка заек няма да изскочи.