33

Анонимен

преди 6 години

Кервана си лае, кучето си върви. ..

32

красимир

преди 6 години

Да живее България ! Да живее НАТО И Е С !!! РУСИЯ ДА СИ СТОИ В *** ....

31

ха . ха . ха

преди 6 години

Вие добре ли сте ??? Всички държави ще бъдат в НАТО , това е очевидно . Каква Русия , какви ватенки ? Не се излагате ......

30

Ликвидират Българите

преди 6 години

нагли престъпници на власт в София ограбиха хиляди милиони от народа за нагло вредни канцерогенни водни цикли.Инсталираните хлораторни станции бълват хлор токсични канцерогенни разтвори вместо питейна вода..Закопани са милиони метри остро токсични канцерогенни тръби от полиетилен ниско налягане..ХОрата умират ударно от инсулти,инфаркти и рак след неадекватно лечение ..Отровени са всички деца в градини ясли и училища

29

aman ot kradci

преди 6 години

ЗА живеещите в общини Белене ,Свищов,ПАвликени,ЛЕвски <Никопол ..разходите се вдигат от 40 до 140 пъти за превоз и обработка .Терористите на власт менкащи нагло престъпни групировки маскирани като партии ликвидират ударно огромни региони на БЪлгария вкл цяла Северна БЪлгария обезлюдяването е жестоко..

28

aman ot kradci

преди 6 години

Годишно орг престъпници на власт в София с помоща на престъпниците от Брюксел ограбват и прахосват през НАГЛО КОрУПЦИОННИ ОБЕКТИ десетки хиляди милиони живи лева..Само едно малко сметище край САнадиново струва около 47 000 000 ограбени от народа живи левове.За сравнение в най луксозния курорт в Стара Планина до Чифлик Троян всички хотели с басейни ресторанти сауни хиляди места струват под 20 млн лева

27

Аман от евронаркоман

преди 6 години

Нагли наркомани от Брюксел ни прецакаха с ненужни сметища за Милиарди ограбени от БЪлгарския народ живи левове..Вместо населените места особенно малките да лекуват тежко поразени места с биоактивни отпадъци вкл пластмасови/тампонират тежко увредени аномални зони/експертите ги избират несъзнателно след внимателно проучване.Сега всички малки населени места ЩЕ фалират заради НЕПОСИЛНИ разходи за превоз и обработка на смет в НАГЛО КОрПУЦИОННИ СМетища ненужни вредни и канцерогенни..

26

Кротко

преди 6 години

ПО БЕЛЕНЕ имаше оферта от Москва за 4 000 000 000$ за тяхна сметка да изградят два блока по около 1000 мегавата всеки.Досега са ограбени от БЪлгария над 5 000 000 000 $ и нема никакви намерения да спират да грабят без да строят НИЧЕГО>>Путин официално бе посочил цена на един милионник/1000 мегаватов блок около 1 000 000 000 $ ..

25

кой ще каже

преди 6 години

Сърбия не е член на нато и ЕС и с какво е по зле от нас.Кой може да отговори.Да мразят американците и то е ясно защо.Ние ги обичаме и руснаците разбира се и сме най корумпираната и бедна държава защото се кланяме на всички да не каже лижем.

24

ЦАКАТ НИ Бугари

преди 6 години

В Момента търпим милиарди загуби от нагли престъпници на власт в София.Корумпираните терористи гледат да ни прецакат при всяка сделка хем с Москва Хем с Брюксел..ПО Южен поток бяха вече ни прецакали с десетки милиарди евра за неустойки ..ГАзпром вместо да изгради газопровод до шабла или друго безопасно място и да направи резервно захранване прие СОфия за свой риск и своя сметка да гради трасе до Сърбия/срока бе до края на 2016..Бяха подписали и договори с ВИена за доставка по него до 2016

23

БЪЛГАРИН

преди 6 години

Коя е световната сила която взима най-сериозни мерки и се противопоставя срещу исляма в момента? България трябва да е в коалиция с тая страна !

22

Анонимен

преди 6 години

Във войната между бошняците и хърватите, освен босненски и хърватски генерали, имало и смесени босненско-хърватски генерали. Те до обяд трепели бошняци, а след обед избивали хървати.Вие това не го ли знаехте? - добре, че има истински журналисти да ви го обяснят.

21

Анонимен

преди 6 години

един босненски хърватски генерал .............................................К`ви работи се пишат, брей.

20

Анонимен

преди 6 години

Вие нали не сте с руските бандити? Какъв ви е проблрмът? Нали сте номер едно по производство на довляк в Европата. Добре, че Дони, срещу, когото скачахте не ви пуска тука.

19

Виж ти

преди 6 години

Сред потока безсмислици, поднесени като добри новини, се откроява и една глупост. А може пък аз да съм глупав, знам ли... та моля авторката да ми обясни, що за странно животно е "един босненски хърватски генерал"?

18

Анонимен

преди 6 години

Не случайно е казано Европа свършва във Виена. Ама колко хубаво звучи някой да те нарича европеец. Като ги слушам е такива новодошли к.е.л.е.ш.и като USA, питат ги хората откъде си? Аз съм от Европа отговарят същото важи и за другите Хакамерски васали от района.

17

Анонимен

преди 6 години

Българите са безразлични към русия, те харесват ЕС и САЩ

16

Анонимен

преди 6 години

Никой не ще с фалиралите руски бандити

15

до 15

преди 6 години

Какво е надхитрянето??? Надхитрят се евретата и сами си правят страх.

14

Анонимен

преди 6 години

Русия да не гледа балканите, че да не вземат изведнъж Беларус и Казакстан да претендират за ЕС и НАТО. Ей тогава Пичин ще хвърли топа от яд.