12

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден някой стачкувА,фалират болници какво ли още не и само на зад ,тия ми пишат глупости пак да усвояват с двете ръце , един тунел с 4 винтилатора ,100 китайски лед лампи,малко гасена вар по 2.50 лв торбата и Айде 3 000 000 лв а в Белоградчик да умират бабичките *** наглостаааа.

11

До 9

преди 6 години

*** смотан, даже не можеш да смяташ. 182,500, т.е. 182,5 километра. Но те подкрепям я видим 18 построени, я не. Качеството е ясно също.

10

до 111

преди 6 години

България ще тръгне напред едва тогава, когато *** като теб измрат до крак!Червените хейтъри сте "воденичният камък" на шията на родината ни вече повече от век!

9

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е, че освет магистрали, които Тиквата се фука че строи, има хиляди километри републикански пътища , които не са пипани с години! При тях се действа избирателно - ако са в община , управлявана от "наш" човек - ще пуснем някой лев, ако не....Изобщо няма план или визия за ремонта им, действа се според волята на един човек.А ако погледнем реално пътищата по-нисък клас са по-важни за обикновения човек, по тях той се движи всеки ден

8

Българин

преди 6 години

Аз лично съм доволен че нещо се строи и нещо ново се прави! На фона на тази злоба и негативи коментари тук мисля че сами си заслужаваме лошата съдба. Изтъкани сме от злоба и омраза. Долу комунизма и гадното комунистическо мислене че друг ни не виновен за всичко!

7

Анонимен

преди 6 години

500 метра на ден означава 125 км. магистрали, построени през 2018 г. Да запомним тази цифра, но резултата ще е в пъти по малък.

6

Паметлив

преди 6 години

Едно време имаше такъв девиз-"Комунизъм=съветска власт+електрификация"Сега положението е подобно-гербаджийска власт+магистрализация,само не е много ясно на какво е равно...Щото за похарчените пари България трябваше да е опасана с пръстен от магистрали!

5

Анонимен

преди 6 години

Те да оправят автомагистрала Тракия че се разпада

4

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете, че Бойко не ги строи за вас, а за фашистките му началници от НАТО, защото магистралите им трябват за предвижване но войски.

3

Колко?

преди 6 години

От колко време досега? Колко километра? Какво качество?

2

Червен бандит

преди 6 години

От самолет е ясно, че комунистите от БСП обжалват всяка една поръчка с избран изпълнител за да пречат на развитието на България.

1

..

преди 6 години

Превеждам заглавието за невежите.Наш'те ще "усвоят" по ХХХХ лв. на ден.