214

Хората,...

преди 6 години

...които твърдят, че американското правителство и ФБР не се занимават с допинг пробите на американски спортисти са напълно прави. С този проблем се занимава фирма по почистване. Последният път бяха унищожени всички събрани между 1990 и 2016 г. 30 000 проби на американци, наведнъж и само от един чистач. Това означава, че към днешна дата всички американски спортисти, барабар с американските власти, са чисти като сълзиците по лицето на Дева Мария. И никой няма основание да твърди обратното!

213

Анонимен

преди 6 години

Ами Родченов е убил Камаев и Синев за да заличи престъпленията си към руския спорт, след което офейква и лае добре платено. Също като тези бивши комунисти добре акали в БКП и БСП, след което се прехвърлиха в АБВ и Герб, сочат собствените си *** и крещят колко там е осрано!

212

Анонимен

преди 6 години

Значи частни бандити могат да допингират, а държавна политика за спорта, където всичко е контролирано и безопасно за спортистите е гаф и престъпление. Частната болница прибрала 12 милиона без да е прегледала нито един пациент /клиент/ но държавната я закриват щото имала дългове.Това е от вчера в България.не е в Русия!

211

Малко история

преди 6 години

През 2015 г. на МОК става ясно, че в Московския антидопингов център от спецслужбите са унищожени над 1400 проби на руски спотристи уличаващи ги във вземането на допинг. ФСБ започва да замита следите и двама от доскорошното й ръководство - директорът Никита Камаев и председателят на УС Вячеслав Синев, почиват в рамките на няколко дни. Бившия и директор Григорий Родченков за да се спаси бяга в САЩ и става информатор на Световната антидопивгова агенция и разкрива мащабите на престъплението организирано от руската федерация

210

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 231Цитираното от теб ГО НЯМА В СПОМЕНИТЕ НА ЧЪРЧИЛ А ЕДИНСТВЕНО В РУСОФИЛСКИТЕ ЛЪЖИ ИЗПИСАНИ ПО РАЗЛИЧНИ ПОВОДИ.

209

Анонимен

преди 6 години

До Анонимната рускиня 230България съществува много преди Русия и ще съществува много след като руската *** рухне. Поняла?

208

Анонимен

преди 6 години

,,София трябва да бъде бомбардирана, срината, унищожена, мястото разчистено, разорано и на нейно място да бъдат засадени ниви с картофи!'' Е, гаспада педуини! И това ли няма в томове на Чърчил? Сигурно Николай Чудотворец е казал това!?

207

Анонимен

преди 6 години

Бе я да ви питам българи, ако ваш народ бе на география на руския народ колко дни щяхте да съществува? Точно 3 дни.Вий съществували там, хазари подгонили и ето тук.Руский стоит до Владивосток и Камчатке! Путни подобно диктатор ваш Бойко, но если Бойо президент Россия, до 1 неделя Русия предадена и продадена Запада!

206

223

преди 6 години

Щото ви изнася да цитирате Чърчил само когато уж казал, че демокрацията е най доброто, което е измислено! Когато искал да ви направи на картофено пюре мълчите като....!

205

Русофилски лъжи

преди 6 години

До рускиняруснаците и русофилите винаги сте използвали фалшиви цитати на вблики личности за да обосновете някаква ваша мерзки твърдения. НЯМА В НИТО ЕДИН ТОМ ПОСВЕТЕН НА ЧЪРЧИЛ НАПИСАНИЯТ ОТ ТЕБ ЦИТАТ. Освен в изказвания на разни професори - русофили, разбира се. Несериозно е , нали разбираш.

204

до Рускиня

преди 6 години

Наказанието е такова, защото Руската държава е провеждала съзнателно политика на прикриване на допингираните спортисти. Държавата в лицето на олимпийския си комитет, министерството на спорта, както и държавните допинг лаборатории съзнателно е направила това, а не отделни личности или треньори. Разбира се че във всяка държава има допингирани състезатели, въпроса е че тук това е превърнато в съзнателна държавна политика. Разликата е огромна.

203

рускиня

преди 6 години

До Русофилски лъжиАбсолютно си прав, обаче той казвал нещо много интересно относно твоя страна - само да спомним как той мечтаел да види на място на София картофено поле

202

рускиня да 219

преди 6 години

Не знам как си с интелекта,но май трудно разбираш прочетеното. "МОК потвърди,че няма подкрепа от страна на държавни институции на Русия към използване на допинг". Ама 80% лепи присъди. И друго,че ЦРУ наистина не се занимава с допинга - пробите на американци унищожила УАДА - организация,която трябва да ги пази и да ги изследва. Хайде 80% , със здраве

201

Русофилски лъжи

преди 6 години

До Анонимен 223Чърчил никога не е казвал подобни думи за руската ***. Ако има някакъв дух в нея , това е духът на сталинизма, мракобесиято и диващината!

200

Анонимен

преди 6 години

,,Бъдещите империи ще бъдат империи на духовността! Като Русия!'' - Уинстън Чърчил! Сър по занятие!

199

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен===========Злобата на деморализирания Запад е=========Айде бе! то пък Русия е носител на един морал-ум да ти зайде!

198

Анонимен

преди 6 години

Сега руските олимпийци ще постъпят като Праляк!

197

Анонимен

преди 6 години

Русия си е Русия и санкциите доказват това! Злобата на деморализирания Запад е световна. Да се пляскат там помежду си и да се награждават.

196

Анонимен

преди 6 години

До рускиня 216Нито САЩ, нито ФБР или ЦРУ са се занимавали с допингирането и прикриването на допинг -пробите, както прави руската *** и ФСб. В това е разликата.

195

Анонимен

преди 6 години

Такова чудо и Лудогорец не е правил!