40

Местим

преди 6 години

Трябва да се построи една мисленна "Китайска стена" и да се оставят араби и евреи да се любят както те си знаят какво ни занимават с някви схеми от 2000 години на сам....

39

Анонимен

преди 6 години

На кого е Йерусалим?! Пределно ясно е, че е християнски древен град, към който Израел се отнася с изключително уважение и почит. Харесва ми този ход на Тръмп.

38

Анонимен

преди 6 години

Христянския свят няма да даде Божия гроб на палестинците .евреите добри-лоши ,ама пазят това Свято място за всеки Христянин !

37

Kudus

преди 6 години

Кудюс отново ще в турски. Щатите нямат думата и ако направят тази грешка, над Ал Акса ще развеем турския и ислямския байрак. Разберете, мюсюлманите никога няма да дадат Ал Акса, независимо от предателския саудски режим, който скоро ще в история. Ислямският свят има нов водач и той се казва Реджеп Тайп Ердоан.

36

AF

преди 6 години

Ерусалим е на 3000 години и от тогава е винаги е бил столица на Израел.Арабите нахлуват след 1150г.Така че мюсулманите могат да претендират за Ерусалим точно толкова колкото и Чингис Хан за Москва или Кара Паша за Пловдив или Хрушчов за Будапеща.Или като за аденокарцинома за клетъчното ядро.Израел пазят ценностите на всички религии в Стария Град.Ако не беше Израел Ерусалим щеше да бъде като Палмира след Ислямското безчинство.

35

Анонимен

преди 6 години

"Доказано от антрополози е, че сме генетично 60% траки."Ти у ред ли си? Когато прабългарите са дошли по българските земи никой не е и чувал за траки. Имало е само славяни. По тази причина и българския език е от славянската езикова група. В Румъния е съвсем друго - румънския е от франкската езикова група, а тя е наследница на келтската езикова група. Траките са келти. Цялата тая работа с тракийстването на българите е френска измислица за да се опитат да спечелят влияние на Балканите.

34

Андрешко

преди 6 години

Какво толкова е станало та се вълнувате за еврейския Христос. В техните песни те казват,че се е родил крал на Израел. Те искат да владеят света чрез парите,а където парите не успяват да свършат тази работа,се надяват на религията чрез Исус Христос. Що се отнася до мохамеданството,Мохамед е живял пет века след Христос и на техния Коран първоизточника е Библията,само,че през вековете са правени изменения и допълнения.

33

Анонимен

преди 6 години

До до 36Аспарух никой не го е хрантутил нямало е Сорос,БХК,троянският кон меркел и т.н. Човека си е постигнал всичко без тези екстри.

32

Анонимен

преди 6 години

Нещо не се вързва. Уж Тръмп бил новият Хитлер, а помага на евреите :)Или поне така твърдят големите медии.

31

Анонимен

преди 6 години

До До 37Всъшност без да го подозираш си прав. Доказано от антрополози е, че сме генетично 60% траки. Пропагандната мантра за славянството е пълен блъф. Но безспорно идването на Аспарух по тези земи катализира процесите за създаване на самостоятелна, независима от Византия държава - България.

30

До 37

преди 6 години

Абсолютна лъжа. Българите сме местни хора, от хиляди години живеем по тези места.

29

до 36

преди 6 години

То и Аспарух е дошъл по тези земи преди 13 века с няколко хиляди бежанци, пък виж каква стана ...Света не започва със салатата ти и не свършва с ракията ти.

28

Анонимен

преди 6 години

Каква е гаранцията, че всички африканци и азиатци домъкнали в европа в един момент няма да предявят претенции както в БИ, които е бил християнски?

27

Истината

преди 6 години

Изглежда Израел е решил в близките 10 г да финализира плановете за т.нар. "Велик Израел".Обаче дори и с активното участие на САЩ това трудно ще стане,без подкрепата на СА и Йордания.По принцип тия две държави са до голяма степен контролирани от САЩ и Израел,но обществата им трудно ще преглътнат предаването на Йерусалим.Така че засега само се опитва почвата.Иначе е добре е известно,че САЩ и Израел тотално неглижират международното право и това не им е проблем!Проблем ще има с арабските съюзници.

26

Динко

преди 6 години

Йерусалим е на всички и същевременно на никого!

25

фортекс

преди 6 години

А утре Пирин ще го дават на един безиомтен от Кипър ,ако министерски съвет клекне на Валери за още лифтове.

24

НиКо(тин)

преди 6 години

Не съм ходил от дълго време на училище, та се чудя правилният въпрос за притежание не е ли "чий" е Ерусалим?? Иначе Ерусалим е на Македонците, това всеки го знае.

23

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААЧовече, какво пиеш, пушиш, шмъркаш или боцкаш не знам, но ти се отразява много зле.

22

Тежък Сокол

преди 6 години

По същият начин по който Османските турци превърнаха църквата Света София в джамия , по същият начин е построена Ал Акса върху руините на Соломоновия храм.

21

Анонимен

преди 6 години

Йерусалим винаги е бил еврейски и християнски. Мюсюлманите нямат място там! Божи гроб е там! Браво на Тръмп!!!