26

До ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Няма значение какъв си!Вземи прочети книгата на Стоян Динков ''Османо-римска империя,българи и тюрки'' и ще разбереш как султан Баязид е помагал на българското население/на факирите*/.Поздрав от един Турчин....IYI...

25

Анонимен

преди 6 години

най вероятно е да хванете пътя за гората

24

Анонимен

преди 6 години

Попитали русофил:- Защо празнуваш Коледа в Турция ?Отговор: - А, американците !Въпрос: - А, защо не празнуваш Коледа в Русия ?Отговор: - Со`руски трополови !

23

IYI

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯТAНа бедния българин все някой му е крив.Турци,руснаци,американци,европейци и т.н.Това че българите са слаби и бедни никой няма вина.Вместо да пиете и мързелувате по цял ден се хващайте на работа и се радвайте на живота.Със завист,злоба и кражби няма да стигнете далече.

22

До До 10

преди 6 години

Ако човек има повечко пари, товарищ, едвали ще потегли точно към раССия, те и богатите *** май не празнуват там !

21

Анонимен

преди 6 години

Ние патриотите отиваме в Русия на Коледа.

20

Анонимен

преди 6 години

Всички завиждат на русофилите, че могат да празнуват в Луганската и Донецката НР,...и в Кримнаш !

19

Професор

преди 6 години

Страната е в подем благодарение на генерал Борисов.

18

Анонимен

преди 6 години

"За посрещането на новата година пък цените достигат до 650 лева на човек."Там празнуват хора с много пари или хора които харчат безразборно.

17

Selqnin

преди 6 години

А софиянци хващат геврека защото по нова година не пускат апарата и изкарват за оше 5 ариани. После се прибират доволно в коптора на родителите си, попръцкват на стария диван, псуват селяните и пишат по форуми колко е хубаво в софия като селяните са се изнесли. В същото време хейтят като се изнасят.

16

Анонимен

преди 6 години

А в Украйна в момента тече нов майдан.Всички са на улицата.

15

До 10

преди 6 години

Ама хич не си прав.Има и такива,които ще празнуват в Русия,ама са доста по-малко то тези дето ще ходят в Гърция и Турция.Причината е,че за русия трябват повече пари отколкото за съседите.Не всеки може да си го позволи.Ако излизаше евтино като в Гърция и Турция и за там щеше да е навалица.Ама бедния отива там където може да си позволи.

14

anonimen

преди 6 години

ето защо докторите обевиха грипа.Които не може до пие кара грип аиде данс на работа време е да ги виидим из затвора всяка гоидина по коледа и по нова година иде грип не се ли питате що да им избием банкетите и дискотеките на тия

13

Анонимен

преди 6 години

"За Коледа и Нова година хващаме пътя към Гърция и Турция"......, а русофилите - Тайгата !А, дано !

12

Анонимен

преди 6 години

Това са хара живеещи близо да границата или с Турция или с Гърция. Ако си надалече от границата ще ти трябва билет за самолет и цената се увеличава.Също при празнумане в чужда държава трябва да се внимава защоот не е изключено да пуснат тъпата си музика и да ти развалят празника.

11

абв

преди 6 години

И кой точно хваща пътя? За една приятелка питам.

10

Men

преди 6 години

До долните коментари:Гроздето е кисело господа кореняци, докато ние почиваме където си поискаме вие ще бачкате нощна смяна и по празниците в мола...

9

Анонимен

преди 6 години

Само Герб ще оправи България. Давай Бойко цяла България е с тебе.

8

БГ-Гражданин

преди 6 години

Така е, едни ще заминат за Гърция, други за Турция, трети ще си останат в България. Ще има и такива които ще поемат към Западна Европа и Щатите или пък към някоя по-екзотична дестинация, но има една бленувана дестинация към която май никой няма да поеме...Нали се сещате коя е....Тази дестинация е раССия и е бленувана от нашенските ***, по-заможните от които пращат децата си да учат и живеят в Щатите. Така че нека им направим услуга и да ги отпротим с еднпосочен билет към любимата им РАША

7

Кико

преди 6 години

На Коледа - в Турция?! ЧудЕесна идея, #Боряна Павлова! Тъкмо празнуващите Коледата там могат културно да се обогатят слушайки воя на ходжите от минаретата във встъпващите Рождеството часове! Ах, какво богатство само! А и още може- например на връх Бъдни Вечер на джамия да отидат! Ей така, просто за разкош!