30

Анонимен

преди 6 години

Напълно разбираемо е, че Кремълските далекоизточни православни КГБ ченгета и Белградските им послушници ще се възпротивят на "евхаристийното единство" между БПЦ и МЛЦ, защото това ще е едно повторение на СЪЕДИНЕНИЕТО от преди повече от тринадесет десетилетия.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Явно и ти си толкова образован като твоят идол Боко Пожарникаря. Успял е дрънки-казано на македонски. договора който подписа е на 90% същият който подписа и Костов. Сега това което става не е заслуга на Боко ,а е работа на американците. Те бързат да вкарат Македония в НАТО . Сигурно и за името ще има "разбирателство " с Гърция. Аман от г л у п ц и . Нито сте били в Македония нито разбирате какво става там.

28

Анонимен

преди 6 години

Излиза, че македонската Православна църква идва от българските земи, а писмеността на Кремъл дошла от "македонските земи" !

27

Анонимен

преди 6 години

Това, което "необразования", мразен от всички русофили Боко Пожарникаря успя да постигне в дипломацията и отношенията с Македония- не успяха за повече от 130 години да постигнат много други. Ами не стига това, а заради македонските ни земи стигнаха до 2 национални катастрофи....Браво Боко

26

Чичка

преди 6 години

Имах неблагоразумието да работя за маке ( с Бг.паспорт) ,фирмата му регистрирана в Петрич. Е няма толкова неблагодарни, надменни, лъжливи хорица. Че и с пари ме завлече ( със здраве да ги харчи ). Та от макето знам,че гледат на Бг само за гражданство и лесно пътуване из Европа !

25

Анонимен

преди 6 години

Въпросът вече за съжаление не е "За какво са ни?", а "За какво сме им?"

24

Анонимен

преди 6 години

А пък с моя не приказва приказвам с един от другия блок тои като види коншииката от моя блок се хили като селянин тони нали не мислиш че съм *** простия си ти по тоя повод е време да ти кажа бъди умен защото каквото повикало това се обадило

23

Анонимен

преди 6 години

Комшията ми е чешит, мрънка, псува, чат пат се напие, но няма път в който да ме е видял и да не сме си разменили, я круша, я ябълка, я някоя блага дума, а когато има нужда от помощ, ще си помогнем

22

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗапочва се с нахлуването на фанариотите из Балканите.Те измислят тази история с Александър Македонски,много българи се погърчват,но след това се усещат и им теглят една майна.Защото целта на фанариотите е била да налагат тежки данъци на християните,мамейки ги.

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе ти луд ли си?Какви претенции може да има Гърция,като гърците са бежанци от Азия след турско-гръцката война? Дори днешните имена на селища в Гърция са новоизмислени и са заменили по-старите български имена на селищата.Никоя балканска страна не може да има претенции към България,защото тези държави са изградени върху българска територия или територия с българско население.Гърците наричаха българите "славяногласни елини",докато ги асимилират.Подопечни БПЦ не означава присъединяване

20

Анонимен

преди 6 години

При вероятността скоро да се "сближат" с албанците, ясно е защо избират да го наяравят с нас.

19

Тото

преди 6 години

Нямам нищо против макетата, познавам няколко от тях и са добри момчета. Лошото е че те вървят в пакет с албанците на тяхната територия които също са македонски граждани и няма как да ги отделиш (по закон). А всички знаят какво е албанец да ти стъпи в селото, множат се като котките и след 10 години в селото вече няма българи.

18

Анонимен

преди 6 години

На българския *** в устата му са все гърчолята, сърболята и русолята и какво щели да си мислят те за нас:). Разберето го - македонците не искат да имат нищо общо с българите. Така както използват , за да получават документи и да ходят в Европа и от тонва не епроизтекло никакво побългаряване, така по същия начин пробват с този църковен ход да получат признаниеи за църквата си и да продължат с панмакедонските си амбиции. БПЦ правилно ги хързулна по византийски.

17

М26

преди 6 години

Гърчолята и сърболята + русолята газ п,каят, ами така и трябва, по форумите ни обиждат, сега да видим как ще промиват мозъците на македонците, хората почнаха вече да се осъзнават кои са

16

Анонимен

преди 6 години

Няма как да ставаме братя, при положение, че ние СМЕ СИ братя с българите живеещи на територията наречена Македония. Няма какво повече да добавя. Колкото и да ги натискаха разни сърби, гърци, американци или европейци, кръвта вода не стана и македонското население полека лека ще се връща към българските си корени.

15

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са бита карта - не са в НАТО и ЕС. В НАТО няма да влизат. Гърците ще създават проблеми на Македония. Остава България като единствен гарант и помощник на Македония.

14

Анонимен

преди 6 години

България е държава, която е неспособна да се грижи сама за себе си. Вие искате да се грижи за македонците. Едно присъединяване на македонските чукари към България ще ни прати директно в небитието. Икономически. Да не говорим, че ние дето се оплаквамче от нашите няколкостотин хиляди ***, не знам какво ще правим с още няколкостотин хиляди албанци, които обаче за разлика от *** са с ясно определено национално съзнание.

13

Сен Тон

преди 6 години

До агностикКато не те засяга не чети,не пиши и не се интересувай.Така като гледам май те интересува обаче.

12

Жокер

преди 6 години

Изследването потвърждава предположението , че хората които имат мозък в главите си в България са около въпросните 9-10%...останалото е..."патриотизирано и лумпенизирано оле-мале" !

11

Анонимен

преди 6 години

Едва ли ще стане, защото и Сърбия и Гърция с ЕС И НАТО армиите претендират за Македония още след 1879 г. Миналата седмица излезе интервю с вицето Тупурковски, който призна, че в 1999 г. гръцките служби 10 пъти са се срещали с Киро Глигоров и са предложили 3 милиарда дойче марки на Македония, ако се съгласи да стане конфедерация към Гърция с името Славомакедония. Гръцкият и сръбският план е да се пречи на обединение на голяма Албания или голяма България.