146

cazzo duro

преди 6 години

"великата" Русия отделя "великите" 2,3% от БВП за здравеопазване:)))

145

Анонимен

преди 6 години

Яд те е че за теб и "кренвирш" дори няма, личи си.

144

Анонимен

преди 6 години

До anonymousПутин е велик, олигарсите му също!! А на руснаците официално разрешиха фелациото за да не забравят вкуса на месото. Единствено им остана "утешението' с препарат за вана. До дна и от утра!!! Ура!

143

Анонимен

преди 6 години

Абе рашките нема ли да се връщат на родната си планета на маймуните?

142

anonymous

преди 6 години

Путин е велик, не е като предателя - колхозник Горбачов, нали?Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли??

141

cazzo duro

преди 6 години

Руските "ВКС" постигнаха забележителен успех. Вече цели 3 седмици не се е разбивал самолет.

140

Анонимен

преди 6 години

По-жалък *** от продалият се на говедарите няма. Може би само Ефиалтий, но не е на 100% доказано.

139

Анонимен

преди 6 години

Ха хааа....ушанките и те ще се правят на мъже. Само да нема айшета че ще им свалят таралясниците. Жалки и смешни са.

138

Щерев

преди 6 години

трябва да има руски бази на всеки 500км че руските самолети често аварират и да имат писти за аварийно кацане и ремонт..ха.ха

137

Холмз

преди 6 години

"Мачкай Вова говедарските отреппки. Мачкай ги навскъде по света!"Ха, ха!Вовата най-много мачка собствените си граждани. Ние се оплакваме от нашето здравеопазване, но в Русия трагедията е пълна.За здраве Кремъл отделя 2.3% от БВП.За сравнение: България - 8.4%, Германия и Франция - 11%, Великобритания - 10%Да не говорим, че Русия внася 90% от лекарствата и 100%...

136

анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав Путин, предателите като Горбачов заслужават само презрение!

135

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли, западните лицемери и слугите им в България?

134

Анонимен

преди 6 години

Джуджо пак почнаха да го тресат комплексите за величие. Скоро ще докара руският народ до библейска мизерия,

133

Иво Христов

преди 6 години

"Даже и да има референдум, Българите ще изберат ЕС и НАТО пред пияната ***!"Съотнишението на харесвания и нехаресвания на коментарът ти може да ти послужи като предварителен резултат от референдума

132

Анонимен

преди 6 години

"САЩ са 330 милиона и са много, много по богати от руснаците" Верваш ли си на глупостите и небивалиците, а? Щото ние не.Първите десет по богатство руснаци се равняват на първите 1000 в САЩ. Къде отиваш ти бе, ***?

131

Анонимен

преди 6 години

Дреме му на некой какво дават щатите на Египет. Важното е Русия да ги лиши от световно господство и доминация, разбирай деспотизъм. Набийте си в тъпитте кратуни че не искаме еднолично властване на говедари убийци. Нито кух долар за световна валута. Аре улево. Да живее Путин.

130

Тежък Сокол

преди 6 години

135 Щатите дават на Египет всяка година над 1 млрд долара под форма на оръжейни доставки . Русия колко ще дава и ддали египтяните ще се откажат от америкснакото финансиране.

129

Емко

преди 6 години

Журналисте , верно ли питаш ?По-четящите от нас са чували аджеба що е това A2/AD. Мноо ясно , за да има още една зона в която шести флот няма да смее да припари. Файда никаква, ама признай си, че е яко.

128

Анонимен

преди 6 години

САЩ са 330 милиона и са много, много по богати от руснаците затова могат да си позволят бази самолетоносачи и т.н.Русия де факто е една Нигерия с атомни бомби. Руските бази са чифте пищови на гол г_ъз.

127

extremist

преди 6 години

Русия търси военни бази в Египет. Но за какво са й? - ЯВНО ТОВА СИ Е РАБОТА НА РУСИЯ; ВЪПРОСА Е : ОТ КЪВ ЗОР БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ НАМИЛАТ ПОЧТИ ЕЖЕДНЕВНО РУСКИ КАЗУСИ , ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С БЪЛГАРСКИТЕ ПРОБЛЕМИ ? КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СПИ ОТ МАНИЯ ПО РУСИЯ : САМОЛЕТИ ДО МОСКВА ИМА РЕДОВНО И ПРОЦЕДУРАТА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА РУСКО ГРАЖДАНСТВО Е ЯСНА....