22

Гробокопач

преди 6 години

Пратете Боку, техен Бахур Бахар, да им друсне един Танц със саби и арабите ще се омиротворят;)))

21

Един българин

преди 6 години

До: номер 19 (Истината)Това е твоята истина. А не ИСТИНАТА.Имай предвид, че от времето на Иисус Навин до днешния 21-ви век нещата мааалко са се попроменили.Първо, не само евреите, а и всички други хора по света стават все повече нерелигиозни и невярващи и светски настроени.Даже навремето имаше един филм с Ууди Алън (който също е евреин) на тази тема. Не помня заглавието, но иронизираше религиите по принцип. Но радикални екстремисти има и сред тях разбира се и за съжаление.

20

ИЗРАЕЛ Е ФЕЙК

преди 6 години

ПАЛЕСТИНЦИТЕ НЕ ИСКАТ ЙЕРУСАЛИМ ЗА СТОЛИЦА, ТЯ СИ Е ТЯХНА! ИСКАТ СИ Я ОБРАТНО!

19

Истината

преди 6 години

До АнонименЕвреите открай време живеят с идеята,че са Богоизбрани и мисията им е да управляват Света.Което до голяма степен е постигнато.Обаче напоследък ги е обзело друго чувство-малко им е да са Богоизбрани и вече искат да са БОГОВЕ!Да се надяваме,че на Йехова(Яхве) това няма да се хареса и ще ги поотрезви малко....Щото няма кой друг да го направи,де.

18

SS

преди 6 години

ох, как ще се зарадват палестинците и Хизбула на тази новина! Още отсега ще почнат да смятат колко тротил им трябва от Иран...

17

До 14

преди 6 години

Холокостът е измислица!

16

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е марионетка на евреите. Джаред Къшнър, зетят му, е евреин, а фамилията Къшнър е свързана с Бенямин Нетаняху. Евреите вярват, че Яхве ще им изпрати техния си месия и усилено се подготвят за това.

15

Факт

преди 6 години

Та като разгледаме отношенията САЩ-Израел в контекста слуга-Господар,всичко си идва на мястото.Тея,дето смятаха,че могат да го променят в своя полза са аут.

14

Един българин

преди 6 години

До: номер 11"Има милиони араби християни,повечето православни,но не съм чул и за един еврейн християнин!"Ми няма. Хитлер ги изби!

13

Факт

преди 6 години

Американската политика спрямо Израел се определя от това кои евр*еи държат властта във Вашингтон.Доскоро това беше кланът на Сорос,който смяташе да управлява света посредством демократите(които напълно контролираше) и президентът им.Естествено,Ротшилд не допусна това и сам пое юздите чрез Тръмп и републиканците,което веднага измени положението.Сега на практика Сорос е в немилост търпи загуби и даже е заклеймен(!) в Израел.Иначе походът на САЩ за световно господство си върви,но с други начело

12

До Моше

преди 6 години

Аре стига с ваша манипулация управлявалите светаза това ли се криете като мишки и от "мошета" ставате "минковци" нима шефа на сеат го е страх да си каже истинското име в която и държава да е ?

11

Анонимен

преди 6 години

До 7 Има милиони араби християни,повечето православни,но не съм чул и за един еврейн християнин!

10

Анонимен

преди 6 години

С тотално противоположната на Обама политика в Близкия изток ,която следва Тръмп,става ясно,че Израел и еврейте в САЩ са тези хакери които се намесиха в предизборната кампания в подкрепа на Тръмп.Русия беше най-удобната държава за набеждаване!

9

Терсенето

преди 6 години

Китайците те изгониха като мръсно куче. Развявай ръждясалия перчем:)

8

Анонимен

преди 6 години

Той перчема с неговите познания по география може и Израел да признае за столица на Йерусалим ако пожелае... Напълни се с луди света, някои стигнаха и до президентския пост даже... Такъв смях не е имало никога в човешката история и такива смехотворни лидери

7

до 4

преди 6 години

тия ги разправяй на наивните западняци. Нас тука са на "пазили" 500 години и я знаем религията много добре

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Доживяхме някакви появили се 600г след Исус да го признават. :-)

5

до №2

преди 6 години

Не ти искам ни меда, ни жилото на такива като вас не трябва да се вярва и за секунда.

4

Анонимен

преди 6 години

До dдфсфКак точно арабите са ти врагове? Като признават Исус за пророк ли? Или като в религията им е казано да те пазят? Докато за евреите ти не си човек, щом не си евреин. Те не признават Новия завет. Те бяха, които направиха ИДИЛ. Те бяха, които финансираха Ал Кайда.

3

dдфсф

преди 6 години

И евреи и араби са еднакво противни и са врагове на белите християни.