13

Анонимен

преди 6 години

А проверка за това кой е поставил мантинелата така че да може на прониже кола, когато се предполага че предназначението й е предотвратяването на точно такива инциденти?

12

Анонимен

преди 6 години

Ами така е!Някой пиш*лигар като си купи шоф.книжка и вече се мисли за велик шофьор!

11

ФАЛИЗЪМ РОТЕР.ДАМСКИ

преди 6 години

Ми те френските коли са женски, особено оная със стилизираната ваггина на емблемата, така че освен за нанизване на корави, български, мъжки мантинели за друго не стават.

10

Анонимен

преди 6 години

Положението в София , а и във всички градове на България ще става още по лошо . Не може всеки цъ.р.вул да се качи на една барака за 1000 лв. и да се прави на велик .

9

Станислав

преди 6 години

До АнонименСмешко така като гледам софийските коли карат бясно не ***.... а и то защото всички в София сте софиянци :D :D :D

8

Анонимен

преди 6 години

Айде пак автомобилът ви е виновен. Той отива, където го закара шофьорът, още не сме почнали да се возим в безпилотни автомобили.

7

Там

преди 6 години

В този участък се кара много бързо. Повечето намалят чак на камерата след тунела. Ако от кат я обърнат обратно - да снима спускащите се коли ще съберат пари за още един надлез - до румънското посолство.

6

антон

преди 6 години

Два са случаите от вчера с нанизани на мантинелаАз видях един и на околовръстното.

5

Анонимен

преди 6 години

София се напълни със селя-нду-ри, които не могат да карат. Факт.

4

гост

преди 6 години

не било ясно състоянието на водача, като гледам мантинелата сигурно е на кайма или ще се наложи ампутация на всичко от торса надолу:)

3

Анонимен

преди 6 години

Докато има селянжъри ще има и катастрофи. Няма как до вчера да си карал на деда си каручката с магарето и днес да се качиш на 100 коня и да си мислиш че това са на деда ти магароците. От каруцар шофьор нестава в това съм се убедил многократно. Четвърто поколение живея в София нагледал съм се на най различни чудесии през 45 годишният си живот. Още по бай Тошово време селянжърите които работеха в софстрой кремиковци и транспорта правеха катастрофи. Въпреки че тогава нямаше този трафик!

2

Учуден

преди 6 години

Автомобила САМОКАТАСТРОФИРАЛ !Е, за какъв ч*е*п тогава се споменава за шофьор?Нали е САМОКАТАСТРОФИРАЛ!

1

123

преди 6 години

Бах маамуу! Този как се е нахендрил! (или тази !?)Абе, хора...не разбрахте ли, че НИКОГА няма да спрат тежките катасторфи и масовото нарушение на правилата на ЗДП, докато не се уволнят ДИСЦИПЛИНАРНО всички от КАТ - Пътна полиция, и не се заменят с хора НЕработили в тази система преди ???