92

Krom

преди 6 години

Така беше. Случайно. Аз също почивам в Гърция от време на време, ама не засичам президента. И нямам случаен общ ... приятел. Но инак вярвам в случайното. Вярвам и в Дядо Коледа. Както и в Елена Рудолф. Стига да ги срещна .. случайно в Ню Йорк. Но само ако съм с майка ми. Абе как и да го погледнеш, след толкова случайности ще се залюбят, я.

91

bluesky1

преди 6 години

Да наречеш някого "свят човек"???!!!! Алооооу, вие у ред ли сте бе хора?

90

Байгънясал

преди 6 години

Добре, че се запасих с пликчета за повръщане!

89

Васил

преди 6 години

Винаги трябва да виним другите за нашето нешастие, бъдете щастливи като тях! Бъдете по добри хора, стига сте хейтвали!

88

Дебелия тупан

преди 6 години

Да го канонизираме за светец! ... то такова богатство няма.....! ПОнякога се чудя тия дето провъзгласяват , мазнят тоя хора ли са или проговорили дънери..!???? Освен че продава Националните ни интереси с друго не може да го запомним чехлЮ!!!

87

Анонимен

преди 6 години

... може да е всякакъв Плевнелиев, но си хвана хубава мадама

86

Анонимен

преди 6 години

че ревете за пешО стоянов ама нема

85

До ади у Родопите

преди 6 години

Не го мисли, он е свикнал ... Юлиана що роги му е имплантирала ...

84

Анонимен

преди 6 години

ТОВА РОЗОВО ДИВАНЧЕ МНОГО МУ ОТИВА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ.ЦВЕТЪТ ОТРАЗЯВА ВЪТРЕШНАТА МУ ДУШЕВНОСТ.

83

ади у Родопите

преди 6 години

ади и двамата на курс в Симитли. Он кмета ще им докаже че освен сродни души има и 5 души, десет души, че и повече дето предварително са имплантирали мъжката си майонеза в ветропоказателката поради което ще на пролет ще му поникнат хорни тип родопска скална козица усмихната дълговлакнетса и блееща

82

Анонимен

преди 6 години

Доповръща ми се , мислих си , че няма да прочета никога нищо за този политически тр**, но уви ...Дано това е последното.

81

Терсенето

преди 6 години

Номер кой? Самата "президентша" ще попадне във шах

80

Летописецът

преди 6 години

По-предшния отстрелваше архари, тоя отстрелва синоптички, сегашния отстрелва неква близка роднина на баба Яга ... абе нашите президенти си падат по отстрела ... кой каквото може.

79

Президентът

преди 6 години

Кой сега е номер 1?

78

На Распутин брат

преди 6 години

Браво, бе Роско, сполай ти да й насмогваш ... финансово ...

77

Онуфри

преди 6 години

Бе кой то говори за Роско - он си е мишок отвсекъде, само, че за разлика от другите мишоци има дебел портфейл който в конкретния случай замества друго дебело нещо дето може и да не е нито дебело, нито твърдо ... ама нейсе. За Десито идеше реч, че си е хубава отвсякъде.

76

нещо става

преди 6 години

До обяд четири статии за "сродните души"!?До сега такова чудо не е било!Някой нещо манипулира?Или прикрива!?Ще се разбере!

75

аз-ът

преди 6 години

*** винаги е бил инфантилен. И като президент и като мъж. Тя неслучайно Юлияна отказа да стане първа дама. Не искаше да се излага по света с него. Вицепрезидентката Маргарита Попова също с презрение го гледаше с очите си съм виждал. Накрая явно трудно й беше да го търпи...Кво да си говорим повече за тоя...

74

Онуфри

преди 6 години

Що да си кривя душата - жената си е красива и толкоз ... останалото е някаква извратена завист. То хубавото няма нужда от много приказки.

73

До аз-ът

преди 6 години

Така де, ама безплатното месо обикновено или мирише или е кисело. Качественото месо струва пари ... понякога доста. Кеф цена няма, да знайш!