11

Анонимен

преди 6 години

Да се забрани на разни бюджетни шматки да обикалят страната и света за всяко откриване на каквото и да било. Спреде да харчите парите ни за лична реклама!!!! Спрете!!!! Писна ми от вас! Не ви е срам! Отпадъци!

10

Анонимен

преди 6 години

До 8. Що бе не си ли чувал че баба ти меркел се фали с тоалетните си? И то какви тоалетни имат бедна ви е фантазията. Понеже съм шофьор на ТИР обикалям цяла европа и мога да ви кажа че имат тоалетни с бани. Влизаш изкъпваш се избръсваш се и плащаш 1 евро. За такива като нас които сме постоянно на път това е чудесия. Но само в белите държави тук на балканите нямат такива екстри. Ако трябваше да се хвалят с тоалетните си то това са в белите държави.

9

рускиня да 9

преди 6 години

Вярно,че е важно, но точно това ли е точка в отчета на вице? Аз не мога да се представя ,че канцлер Меркел или някой от Бундестага се занимава и открива модерни тоалетни.Темите за вицето по скоро цялостно развитие на икономика , на развитието на региони в стараната. Ама щом с 2 клозета се занимава........

8

Анонимен

преди 6 години

На снимката - НФСБ - Национален Фронт за Спасение на Бойко.

7

Анонимен

преди 6 години

Тези,които се подиграват за тоалетните сигурно не са се стискали и подскачали на някое място без тоалетни,така че те не могат да разберат за какво става въпрос

6

Един българин

преди 6 години

Нека задам един простичък въпрос:Някой знае ли, коя друга държава се хвали с тоалетните по границите си?

5

Анонимен

преди 6 години

Бежанската вълна е от колко време бе ПИЯНДЕ добре че Йончева направи филма та да обърнете внимаие на проблемите по границата и върни парите от оградага дето ги открадна. Винкел такъв.

4

да да

преди 6 години

лидера на национален фронт за съсипване на българия марш в тоалетната и си пускай водата бе...

3

Анонимен

преди 6 години

Ама верно бе те тоалетните бяха най важното!! А па ние да не се сетиме! Лелееее колко сме глупави! То бива да сме глупави ама чак пък толкоз не бива! Да не се сетиме че тоалетните на границата са приоритет за развитието на държавата??? Този долночифликчииски "мозък" трябва да се запише в книгата на Гинес! Нищо че на следващите избори този дебелия и лудия ще гледат парламата през кривио макарон! С такива "мозъци" като на този само след 3 години ще сми стигнали незнайни висини в развитието си!

2

боян

преди 6 години

WC премиер

1

Анонимен

преди 6 години

Овчия открадна няколко милиона от оградата и строи *** за овчия най-великото постижение е да построи един нужник. Овчия вицепремиер да бъде уволнен незабавно и да му дадат да продава билети по нужниците. Добре че имаше бежанска криза иначе и нужник нямаше да построи на граничарите и щеше да открадне и парите за нужници.