10

Иван Пешев

преди 6 години

Това е данъчно нарушение с много сериозни глоби ако има кой да ги наложи !!!Ама не щат щото ги мързи

9

Анонимен

преди 6 години

Че ман*** е крадлив, то е ясно, но тая "европейска" чиновничка що се прави на неразбрала. Ако види жълта кола и я поканят да извозят в Словакия или в Париж или ... пак ли ще влезе бързо бързо в колата. Качила се е в кола без надпис такси, без касов апарат, без да може да се разбира с шофьора ... и после кой виновен ... но тя не е!

8

MAD

преди 6 години

ДОКАТО БОЙКО Е НА ВЛАСТ ТАКА ЩЕ Е. ПОВЕТО ОТ НАРОДА Е НА САМООЦЕЛЯВАНЕ. ПРАВИТЕСТВОТО Е ПРИНУДИЛО ХОРАТА ДА СЕ КРАДЪТ, МАМАЯТ, ЛЪЖАТ... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. От ТОЛКОВА ГОДИНИ ЕДИ И СЪЩИ НИ УПРАВЛЯВАТ, А РЕЗУЛТАТ НУЛЕВ, ЧЕ И ПО ЗЛЕ. В БЪЛГАРИЯ СА ДОБРЕ САМО МУТРИТЕ, ЗАЩОТО ТЪ-ПА ПРОДАЖНА МУТРА НИ УПРАВЛЯВА. БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП.

7

Анонимен

преди 6 години

Ще ме извинявате ама тук не става въпрос за таксиметрови шофьори а за МЕНТЕ такива така че изказвания то рода на - затова мразя бакшишите са *** .

6

Анонимен

преди 6 години

Ей затова бакшишите ги мразя! Много долна социална прослойка е това!

5

реалист

преди 6 години

Ще ни приемат в Шенген, ама друг път. С Мутри на власт и мутренски манталитет няма шанс.

4

а

преди 6 години

сега е времето някой да си направи фирма за ескорт на чужденци, по-евтинко ще им излиза ако интерфейса им с бг паплачта знае поне езика:)))

3

Анонимен

преди 6 години

Преди година такситата затова протестираха против UberТакситата вземат мноог пари от чужденци и не всички се отчитат

2

Веско

преди 6 години

Чи кво и е на бележката? Мислч, че Сденка няма да има проблеми да ис оправдае разхода пред социланото министерство. В Гватемала да не издават по-хубави>

1

Анонимен

преди 6 години

С това мислене и манталитет, ще сме винаги задния двор на Европата.