50

Боби

преди 6 години

До Анонимен 52За какво да се извинявам - Казваш Ракетата паднала - реално не е вярно даже сега обикаля на орбита - Пуска обаче се счита за неуспешенКъде е проблема в Универсалния ускорителен блок или някои го казват 3 степен на ракетата. От 41 пуска на този блок в няколко модификации само последната за сега е неуспешна

49

Анонимен

преди 6 години

До БобиГовориш общи приказки и глупости вместо да се извиниш. В предишния пост пееше детиримаби за руската ракета извела спътниците , сега се увърташ като куче във воденица. Бъди мъж, а не русофил и се извини.

48

Боби

преди 6 години

До Анонимен 48Така ракетата се състои от грубо 2 части Ракета и космически кораб1 и 2 степен е самата ракета те са си свършили работата 3 степен която е за маневриране в космоса и която трябва да изведе спътника на Геостационарна орбита което става за няколко дни до седмици не отговаря на командите. Пуска е неуспешен но ракетата не е паднала както ти казваш. След няколко цикъла нагряване охлаждане сигурно ще опитат пак да установят връзка - все още неуправляемото парче метал е на орбита.

47

пенко

преди 6 години

Защо винаги /в уважаемия от мен сайт / се цитират : щпигел, блумбърг, гардиан ,фалшив таймс и др. подобни ??? Как мислите ,има ли в Дамаск журналисти, теленизии , радия, преса - Риторичен въпрос ! Защо сирийските деца казват : "Руснаците са тук...ще ни защитават и тези хора, няма повече да идват при нас !!!" През 1977 г. в София сирийските студенти си направиха тържество ,на което се биха и клаха- БААС и противници!!! Но тогава я нямаше създадената от САЩ ДАЕШ !!!

46

Анонимен

преди 6 години

До БобиНяма ли да се извиниш, пишман експерте? Постоянно лъжеш и мамиш, без да се срамуваш от това.

45

Мен

преди 6 години

До 49 е предходният коментар

44

Мен

преди 6 години

До 48 като ти гледам инициалите може би разбираш немски прочетете немска преса но не само доиче веле а идруги

43

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Скоро време мир в Сирия НЯМА да има! Путин като изби стотици хиляди мирни жители на Алепо, обезглави опозицията на Асаад, която евентуално щеше да го свали от власт. Целта на тази касапница - Асаад начело на Сирия до живот. Престъпление срещу човечеството е това на Путин и геноцид срещу собственият си народ това на Асаад!

42

Анонимен

преди 6 години

До Боби==========ти ми достави линк с новината за падналата=Некадърника си ти, Бубенце защото не знаеш руски и не можеш да четеш. Намери някой грамотен да ти преведе:"Второй в истории запуск ракеты с космодрома Восточный обернулся потерей спутника. "Союз-2.1б" с 19 аппаратами стартовал 28 ноября в 08:41, вице-премьер Дмитрий Рогозин успел заявить об успехе и поделиться амбициозными планами, однако через 3 часа после запуска Роскосмос признал, что российский "Метеор-М" не удалось вывести на рас

41

Боби

преди 6 години

До Кой е некадърника? 44Сега ето ти ФАКТИ а ти ми достави линк с новината за падналата ракета2016 година Восточни Космодрум Ракета Съюз 2.1А стартира успешно от втори опит(при първия опит автоматиката спира циклограмата няколко минути преди старта)27,11,2017 Ракета Съюз 2.1Б с един основен и 18 микро спътника излита нормално от Восточни - да ти дам видео от Тубето ако искаш?

40

Убиват с лични карти

преди 6 години

АЛО НЕМА ДИКТАТура в Сирия не е имало и няма да има подава С АЛЛАХ ЕДИН проучващ региона след смърта на над 1 000 000 зверски убити с нова американска техника /психотропно психотронна

39

Боби

преди 6 години

До Анонимен 36Ано Умни според теб Русия подкрепя Талибаните в Афганистан така ли? Ти *** ЛИ СИ ? ТОЧНО ЗАРАДИ РАДИКАЛИЗЪМА НА ТАЛИБАНИТЕ И РАЗНИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ФРАКЦИИ КАТО ТЯХ В МОМЕНТА В ТАДЖИКИСТАН ИМА КОНТИНГЕНТ ОТ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ РУСКИ ГРАНИЧАРИ КОИТО ЗАЕДНО С МЕСНИТЕ ОХРАНЯВАТ ГРАНИЦАТА И ПОВЯРВАЙ МИ ВСЕКИ ДЕН ИМА ПРЕСТРЕЛКИА И ДРУГИТЕ СЕВЕРНИ СЪСЕДИ НА АФГАНИСТАН ИСКАТ ПОДОБНА ПОМОЩ И СИГУРНО ЩЕ Я ПОЛУЧАТ

38

Кой е некадърника?

преди 6 години

До Анонимен====никаква ракета не е паднала===Паднала е с 19 сателита. русофилите все лъжете. Според вас грузинци по заповед на САщ са стреляли на Майдана, падналата ракета не е паднала.... ит.н. Патологични лъжци сте= Ракета с разгонным блоком "Фрегат" должна была вывести на орбиту космический аппарат "Метеор-М" для гидрометеорологических наблюдений и еще 18 малых спутников.

37

Русофилски лъжи

преди 6 години

До Истината.....разпореждане на бившия грузински президент Михаил Саакашвили и получавали заповеди от американски инструктори..Русофилите лъжете повече и от Путин и лавров взети заедно. засрамете се поне малко. такимва лъжи могат да минават на сборището край Копринка, ама тук не!

36

Истината 2

преди 6 години

Ревазишвили разказал още, че им е представен още един човек в униформа като инструктор: Този американец се казваше Брайен Кристофер Бойенджер, бивш офицер и снайперист от 101-а въздушнодесантна дивизия на САЩ. След Майдана той замина за Донбас, където воюваше в състава на грузинския легион. Ние се намирахме в постоянен контакт с този Брайен, който беше човек на Мамулашвили. Той ни даваше заповеди. Аз трябваше да изпълнявам всички негови указания потвърдил Нергадзе

35

Истината

преди 6 години

Снайперистите, застреляли по време на безредиците в центъра на Киев около 80 души, се оказали грузинци, пристигнали в украинската столица по разпореждане на бившия грузински президент Михаил Саакашвили и получавали заповеди от американски инструктори. Това са Кварацхелия Залоги, Александър Ревазишвили и Коба Нергадзе, които принадлежали към тайната служба за сигурност на бившия грузински лидер.

34

Анонимен

преди 6 години

38, през 80-те когато рашките нападнаха афганистан, краварите подкрепяха и финансираха талибаните, начело с обучения от цру Осама Бин Ладен. Сега просто ролите се смениха. Иначе дори Пабло Ескобар ще завиди на цру които печелят космически суми от продажбата на чист 100% афганистански хероин. Много политици в България също са замесени в трафик на наркотици. Неведоми са пътищата Божии както се казва

33

Анонимен

преди 6 години

До БобиБубенце да кажеш нещо за падналата руска ракета с 19 сателита изстреляна от прехваления от теб космодрум Восточный?

32

Жокер

преди 6 години

Ако Путин не беше ангажирал великото ООН да свърши най-накрая за 5 пари работа щеше да е зле. Сега като го е ангажирал - пак зле. В Ирак американците защо не ангажираха ООН???

31

Анонимен

преди 6 години

Умнобоби, всички знаем кой сега подкрепа талибаните там. Всички знаем как от враг с който воюваше Русия и който се роди именно заради руската агресия там сега се превърнаха в руски храненици.