43

Анонимен

преди 6 години

Какво остава на Жълтура, да плаши и да се надява, че Бай Дончо и Японците ще се примирят, ще го признаят за нещо велико. Тази язва СК трябва наистина да бъде заличена завинаги. Ким се надява, че като плаши ще принуди САЩ и страните в региона да не му създават проблеми, да си властва безметежно докато е жив. Ким знае, че ще бъде унищожен ако Америка реши да го удари. Не е толкова тъ/п.За един час и помен няма да остане от империйката му. И той ще цвръкне като кебапче, колкото и дълбоко да се крие

42

Анонимен

преди 6 години

950км. за почти час. С тази скорост летят пътническите лайнери. И като гледам на картата, дори до Япония не е стигнала. Дебелото корейче плаши гаргите.

41

Анонимен

преди 6 години

Край със световното господство на САЩ. Ким ги постави в стрсхова невроза .

40

Анонимен

преди 6 години

Най после експерти се произнесоха, притази височина 4475км, но при стандартна траектория може да има обхват 13000 километра тоест майка плаче . Има матриал в ббс

39

Боби

преди 6 години

До русия=джуджеУмнико САЩ МОГАТ да ползват ядрено оръжие, но няма да достигнат никакви ВОЕННИ и СТРАТЕГИЧЕСКИ цели на КНДР защото са ЗАКОПАНИ НА ПОВЕЧЕ ОТ 150м ДЪЛБОЧИНАТака че САЩ ако ползват Ядрено оръжие ще е СРЕЩУ ГРАЖДАНСКИ ОБЕКТИ - Т.Е. ГРАДОВЕ100% сигурно КНДР ще стреля срещу ВСИЧКИ САЩ БАЗИ в ЮКОРЕЯ, ЮКОРЕЯ Атомни електростанции, Почти сигурно по САЩ БАЗИ В ЯПОНИЯ и ако могат по континентален САЩ - но там вече ЦЕЛИТЕ ЩЕ СА ГРАДОВЕ А НЕ ВОЕННИ ОБЕКТИТОВА ИЗОБЩО НЕ ИМ ИЗНАСЯ НА САЩ!

38

русия=джудже

преди 6 години

Естествено че има притедне ия,вие рубладжийте толкова ли сте малоyмни ? Все пак е ядрено оръжие.Който и да си ,ще се притесняваш.САЩ могат да изпепелят Северна Корея за по-малко от минута,но това немоце да се случи защото ще има много жертви и ще се дестабилизира целия регион,но вие русоофилчетата неможете да разберете това.

37

Анонимен

преди 6 години

"Хвасон-15" е достигнала височина от 4475 км.Грубо казано долната граница на космоса е 100 км. от земната повърхност.Орбитата на МКС е средно 385 км.За да излезе в космоса (ниска орбита) на ракетата и е достатъчна 1-ва космическа скорост - 8,2 км/с. 2-ра космическа скорост - 11 км/с - е необходима за полет до Луната например.Ракетата на Шиши е достигнала височина от 4475 км.Ако корейците нямаха решения, щеше ли Пиндостан да трепери, да моли Русия и да свиква Съвета за сигурност на ООН?

36

Боби

преди 6 години

До Отговор 34САЩ ние сме ВЕЛИКА НАЦИЯ ...РФ (икономическото джудже под САЩ САНКЦИИ за щяло и нещяло) направи в Сирия/Ирак 2,5 годишна кампания като направи 10 пъти повече полети на авиацията за 4 пъти по-малка ценаКНДР петънце на картата си позволява да прави ядрени и водородни тестове а САЩ освен да туитватВсичко това се вижда от СВЕТА - РЕПУТАЦИЯТА НА САЩ СИ ОТИВА

35

до 31

преди 6 години

Зависи каква орбита се опитваш да постигнеш (ниска околоземна или геостационарна). А силно се съмнявам китайците или руснаците да се кефат ако корейците си пуснат една бомба да обикаля около земята.

34

До 34 Отговор

преди 6 години

Ким ще ги дмачка за отрицаъелно време.

33

Отговор

преди 6 години

Само луд може да си вярва , че СК може да ощипе САЩ.

32

Боби

преди 6 години

До Анонимен 38Корейските Шушумиги изведоха преди време спътник - еквивалентен на СССР Спутник-1 само дето не правеше "Бип бип" а пееше корейски революционни песни

31

Пенсионер, човек.

преди 6 години

Много интересно..Три американски самолетоносача и не са прихванали и свалили ракетата. Затова Кимчо си прави каквото иска.Нали Тръмп каза че я са изтреляли нова ракета , я са заличени от Земята? Нови санкции , какви санкции,Кимчо и Путин от санкции не разбират.

30

Анонимен

преди 6 години

доколкото е известно, за да излезе в космоса тялото трябва да развие скорост по-голяма от 1-а космическа скорост. Едва ли тези корейски шушумиги имат такива решения, защото досега щяха да се фукат поне със спътници. Лъже се май!

29

Боби

преди 6 години

ЕХХ ЕКСПЕРТИИИВсеки който малко или много разбира от ракети и чуе разстояние на пуска 1000км височина на пуска 4500-5000км МОМЕНТАЛНО ЩЕ СЕ УСЕТИ ЧЕ ТОВА Е ЧИСТО И ПРОСТО ДАЖЕ НЕ ТЕСТ НА БАЛИСТИЧНА РАКЕТА А ТЕСТ НА ПЪРВА СТЕПЕН НА БАЛИСТИЧНА РАКЕТА.Защо е избрана подобна траектория? За да може почти през цялото време ракетата да се намира във зоната на видимост на командния пункт на КНДР и да получи безценна телеметрична информация.А политиците Врещят и Крещят но ще мирясат или ще има ВОЙНА

28

Анонимен

преди 6 години

Не, 4000 настрани не е минала иначе щеше да цопне в средата на тихия океан а тя паднала до япония което отговаря на тия 900км. Излиза че ги стрелят вертикално нагоре на голяма височина (високо в космоса) и после пада сравнително близо, въпроса е какъв е смисъла. толкова ли няма някой експерт който да питат медиите?

27

НЕ

преди 6 години

ХАЙДЕ СТИГА С ТОЗИ ХИТЛЕР, БЕ, ТОЛКОВА СТЕ СТАРОМОДНИ.КОЛКОТО ПЪТИ БЪЛГАРИЯ Е ТРЪГВАЛА С ГЕРМАНИЯ, ВИНАГИ Е СЛЕДВАЛА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФХА. И СЕГА ЩЕ Е СЪЩОТО.

26

Василев

преди 6 години

До даНай вече копнея за немския начин на живот, работа, работа и пак работа, после амортизация,амортизация и пак амортизация, и накрая нас.иране, на.сиране и умиране!!!Селянин *** отивай да работиш, защото еврофондовете от ЕС не водят да реален растеж, а се запълват дупки в бюджета и се влага в инфраструктурата на аутсорсинговата икономика!!!Агент Брайън Холеси!ЦРУ!!!

25

до 35

преди 6 години

Повечето бля дoве са такива !Синове на каруцари!

24

Анонимен

преди 6 години

В ЧУЖДИ САЙТОВЕ ПИШЕ, ЧЕ РАКЕТАТА СЕ Е ИЗДИГНАЛА НА 950 КМ И Е ПРЕЛЕТЯЛА НА 4474 КМ РАЗСТОЯНИЕ.Тук нещо са се объркали, явно.