81

Крадат милиарди

преди 6 години

ПО времето на Подставения Станишев се отработи днешната tehnika за ограбване на десетки милиарди годишно то народа и насочването им само към ненужни неносещи доходи НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ.По времето на ново създадената групировка ГЕРБ тази ограбваща и ликвидiраща народа стратегия доведе до ограбване на десетки милиарди годишно za nenuvni obekti,Общините са доведени до фалити заради огромни разходи з а съучастиiе в корупционните обекти

80

Нема обесени

преди 6 години

Подставения на власт Иван Костов бе ползван за замитане на следите на наглите престъпници начело с ЖАн Виденов /1997 -2000Костов довърши наглата масова приватизация и удари зверски страната като подари БТК и БАлкан . НАкрая блокира с визи достъпа на богати руснаци до БЪлгария и удари златните реактори /даващи безплатен ток./под 0.01 лева за киловат час.НАбързо създаденат а НДСВ удари зверски народа с приватизация на енергото..С което обезпечи ограбване на десетки милиарди от народа с тока

79

Крадат милиарди

преди 6 години

*** на власт след 1947 година ограбват показно народа безмилостно и сега.Едва след 1989 година обаче започнаха да се обогатяват благодарение на нагло корупционни схеми.До 1989 година не даваха достатъчно на гражданите и рента на селяните с което сринаха рязко раждаемоста на Българките принудени да седят в училище до 20 че и до 25 годишна възраст.Ограбените милиарди от народа се насочваха към индустрията вкл за огромни ненужни комбинати.

78

Лари

преди 6 години

Всъщност, другарката Славкова е права - ние, като една слабо развита страна, защо не сме щастливи? А?! Как смеем! Вместо да вземем пример от Судан, Сиера Леоне и прочее ''райски кътчета'' на щастието...

77

Пепо

преди 6 години

Но това, което показва индексът на щастието, е, че хората, които живеят в държавите, които са икономически най-развити, всъщност не са най-щастливите??? Само от това изречение,ми става ясно,че някои взимат пари,да измислят глупости.А защо хората,от тези страни,не емигрират в слабите икономически страни???Като чета подобни простотии,добивам кураж,да стана и аз един драскач на статии.Дали ще ми е зле?

76

Жена

преди 6 години

До 80 Опеределено е въпрос на възприятие. И да, понякога съм на концерт, опера ,театър, кино и си купувам книги. Не ходя по курорти и почивки - нямам нито време, нито пари за това. Дали съм била в Лувара - да признавам била съм и какво от това?! Какви са ми храната и обувките ти няма как да знаеш.Спонсори не ми трябват - работя си, живея си скромно и си правя сметката.Проблема на нас българите е, че сме адски мързеливи - обичаме да скатаваме и после да ревем колко малко ни плащат.

75

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Наистина чудно защо хората са недоволни.Доход на човек в слаборазвитите райони на Бг - около 300 лв.Средна заплата около 1000 лв.А храната е малко по-скъпа от Германия.А американския ток и швейцарската вода също не са с отстъпка за българи.Примката на комерсиализацията върху новите индиански територии ще се стяга още.Вижте например опитите за стоп на свободно къмпингуване.

74

ФАШИСТ

преди 6 години

До Буба лази -болшивишкият манталитет на *** е признак на мързел и нищета в живота им . такъв тътен от залпа на аврора не съм жиждал по света , толкова мутри и политическа простотия е няма по европа ! след 2019 година няма да има еврособсидии , ще започне естественият подбор и за " бизнесмени " и за "работливи " *** !

73

Анонимен

преди 6 години

Боже, колко много 80-процентови лузъри са се навъдили в Бг! Искат без да работят европейски стандарт! 2

72

Буба лази

преди 6 години

Работа няма само за мрънкачи. Пък и с този ти изказ трудно ще те наемат дори и на минимална заплата.А ти ако си с африканско образование, къде си тръгнал да търсиш европейско заплащане?

71

Буба лази

преди 6 години

Нямало било работа! Пълно е с обяви, работодателите пък се оплакват, че нямат работници. В бюрото по труда пробва ли?

70

Буба лази

преди 6 години

Предлагам ви отново рецептата за добър стандарт: Пробвайте с бачкане - може пък и да ви се получи!

69

Буба лази

преди 6 години

А преди да сте попители - образованието му е бащата.

68

Буба лази

преди 6 години

Бачкане му е майката на добрия стандарт, българи, а не мрънкани!

67

Анонимен

преди 6 години

Не позна, Анонимен 89. С ръкоделие не се занимавам, макар да няма нищо лошо в ръчния труд - поне после си виждаш резултата.На мен ми стига удовлетворението от добре свършената работа и sms-a от банката за получената сума след това :-)

66

Анонимен

преди 6 години

До Буба лази 79Бубо, дори ми стана симпатичен с вярата си в бачкането. Ама бачкането не е престижна работа. Пък и свободна професия с бачкане ... нямя я в Класификацията. Направи си справка какво се счита за свободна професия. Ако си майсторче по дом със сигурност печелиш много. Лъжеш бабички и сами жени, вършиш работа за 1000, а тя е само за 150. И не плащаш данъци. То си е не свободна професия а черна икономика. Но щом си доволен - живей си. Чао.

65

Американ

преди 6 години

До Анонимен (85)Тука минусите показват, че има много хора които искат без работа и подходящо образование да имат висок стандарт!? Ще го гледат през крив макарон, у нас и навсякъде по Света.

64

що ни е кофти

преди 6 години

От работа в бг се става гърбат.С мушенгии и тарикатлъци ...богат.

63

Буба лази

преди 6 години

Аз това се опитвам да обясня, но мързелизците мрънкат за добър стандарт, но без да работят. Навярно бачкането за тях е твърде недостойно занимание.

62

Анонимен

преди 6 години

Подходящо образование,много труд и упоритост: Това е ключът към добрия стандарт!Най-лесно е да се мрънка,това всеки го може!