37

Масларов

преди 6 години

Вместо да му взема бизнеса и да го закрие, за да отмъщава типично по женски е по-добре да му го остави и да си осигури прилична издръжка за цял живот.В противен случай и двамата ще изгубят, ако случайно успее да му го вземе в което много се съмнявам. И защо тази женска злоба не разбирам. На човека му се прияло нещо агнешко и си похапнал и си платил. Тази съпруга вместо да се раздва, че мъжът и още му се иска и може тръгнала да се развежда. Ами да си намери някой на който не му става тогава!

36

Анонимен

преди 6 години

По-измислена статия от тази скоро не бях чела.

35

чичко без паричко

преди 6 години

Някой много яко си е съчинявал. По-измислено нещо скоро не бях чел. Отворете си раздел Научна фантастика по-добре! Не, че такива неща не се случват, но така цветно е написано, че чак направо да повярваш. От какво свят светува жените гледат да се присламчат до някой с пари и положение. Къде е новината? И аз докато бях студент имаше колежки, които си вземаха изпитите в кабинетите на професорите насаме или разни бизнесмени ги чакаха със скъпи лимузини пред ректората...

34

+

преди 6 години

Типична българска история .Този мъж е на 65 г и защо да не се поразвлече с някое младо и хубаво и за простата ще му е добре и към жена си ще мил и внимателен ,но тази 60 годишна жена ,щом ревнува от една 25 годишна ,то значи тя нищо не струва в живота извън секса.Можеше да и по -правилно да изиграе роята си на "обидена жена" ,но това мейд ин България .Абе убава работа ,ама не европейска ! Нищо че се бием в гръдите за европейци ,но мантилитета си е ............. .

33

MGTOW

преди 6 години

нямам никво време чакат ме, искам само да кажа MGTOW е истината

32

Ха Ха

преди 6 години

Та стоите си в къщи значи и гледайте телевизия !

31

Хаха

преди 6 години

За истинските успели в живота алфа-мъжкари жените са просто луксозен консуматив които се сменя веднага щом му изтече изтече гаранцията. Както си сменят колите. Забележете че повечето успели бизнесмени и милиардери на запад средно сменят по 3-4 жени в живота си.В тази конкретна история, мъжа явно късно се е осъзнал. Трябвало е още преди години да бие шута на тая и да си намери някоя млада и послушна кобилка.

30

Ало,зайко,аз съм...

преди 6 години

Ами от къде да знае горкото момиче,че отсреща вместо "палавият" зайко е дъртата лисица???

29

Анонимен

преди 6 години

мога да намеря една такава история за един от варна на 60 и нещои една сервитьорка,мога и за 70 годишния от пазарджик и секретарката м, всъщност не една история по сто може да намерите такива, по добре я дайте за пример и дайте статистика, нещо от сорта кой къде го пъха ако не вкъщи.

28

икономист

преди 6 години

Кифлата може да му вземе бизнеса единствено при условие, че са го движили заедно иначе ще му вземе оная работа за камшик.Да си наляга парцалките и да си гледа малкото живот, който и остава.Иначе, че историята е съчинена, то е викнало отвсякъде.-

27

Анонимен

преди 6 години

Който се жени, така е...

26

Бау

преди 6 години

Това е толкова популярна история случила се на много хора. Чак в медиите да влезе тази класика е леко смешно :)

25

бай х

преди 6 години

Стана баровец и направи състояние благодарение на името на баща ми..... сигурно стар крадец комунист ... те така е в цялата държава

24

Драйвър

преди 6 години

Големи истории ти казвам...

23

Анонимен

преди 6 години

Ами като мислиш с другата глава, така става. Тоя и...т наистина ли е вярвал, че момиче, което може да му е внучка е безумно влюбено в него?!

22

маркиз дьо саП

преди 6 години

Тази история би трябвала да започне с имало едно време.

21

Анонимен

преди 6 години

Тоя дядо къде е тръгнал да се излага. Никога не е късно да станеш за резил.

20

Вестник Лична Драма

преди 6 години

Доста интересен и занимателен разказ, на който и Вазов би завидял.

19

Анонимен

преди 6 години

Имена, мили журналисти! Без конкретни имена, тази историйка попада в раздела "Художествена литература", а не в "Журналистика".

18

балама

преди 6 години

Из сборника "Приказки за 80-те%"