16

Циник

преди 6 години

Истинска трагедия!Изгледано момче!Ще пише ли днес.бг за резултатите от аутопсията?Нещо не ми се вярва версията с дрогите

15

Стефан д-р Чолаков

преди 6 години

Мистерия, колко да е мистерия ... неграмотен селянин взел фалшива дрога ... нормално за бг

14

Анонимен

преди 6 години

Vseki treti balgarin napuska stranata i bliskite si za parche hlqb !

13

Врачанин

преди 6 години

Мистерия без купон.Тия дни в Монтанска болница почина здрав мъж на 49 г. след операция от язва на стомаха.Представяте ли си , какви доктори имаме. Били се образували тромби...А вие какви мерки взехте да не се стигне до тромби? И на кого да се оплачеш? Две сирачете от лекарска немърливост.Бог до го прости.Беше чудесен човек.

12

Анонимен

преди 6 години

До Трагично 2"Стабилността" е основно в портфейла на Боко който вече е по богат от краля на Саудитска Арабия.А сега толкова си е повярвал че и на дипломат започна да се прави.България е Адът на земята.

11

Анонимен

преди 6 години

Новите банкянски амфети се оказаха нещо не съвсем сполучливи.За последните 3 месеца това е 8-ми такъв случай.Бог да го прости.

10

Марихундела

преди 6 години

Това е работа на дизайнерските дроги дето Бат Боко си ги пръска из България и дето не ги ловят нито дрегери нито проверки , нито митничарчета .Тъй ще е докато държат нелегелна зелената билка .Това е само началото на серия от откачили , починали и здраво контузени български младежи .

9

Анонимен

преди 6 години

Скапана ГМО храна + китайски опиати

8

Анонимен

преди 6 години

Друсат се като невидели после "потресени" и "учудени".

7

Некой си...

преди 6 години

И каква е връзката между родителският контрол и опиатите? Никаква. Аз като съм израсъл с родителите си, по купоните си пийвах сериозно, и трева съм пушил, родителите не са били на купоните и правех каквото си искам. Родителите винаги научават последни за пороците на децата, без значение дали работят в чужбина или не. Всичко е въпрос на това в каква компания си. Народът го е казал - с каквито се събереш, такъв ставаш. Жалко за момчето.

6

онбашията

преди 6 години

има разни коварни болести дето наистина те убиват без никакви предварителни признаци, като сина на плевнята, обаче са много редки, по-вероятно съучениците му дето шушукат за опиати разни да са прави.

5

Аз

преди 6 години

До ТрагичноНе...това е личния избор на родителите! Да си родиел не означава да осигуриш последен модел телефон и оригинални маратонки на децата си, ''захвърляйки'' ги при баба и дядо....да си родител значи да възпитаваш, да изслушваш и да споделяш с детето си радостните и тъжните моменти...но не по Скайп...Бабата и дядото са си баба и дядо...и не могат да бъдат майка и баща!

4

до 2

преди 6 години

Това е!

3

ГЕРБЕР

преди 6 години

Какво ни интересуват тия работи , бе ? Роми убивали , насилвали , крадяли Български баби и дядовци ... Български деца били болни и умирали ... Катастрофи ... самоубийства... Българската Нация се топяла ... заплатите и пенсиите били ниски ... ?!?! Кво ни дреме , бе ? Важното е , че НИЕ СМЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. ПРЕИЗБРАХМЕ ВОЖДА. МАЧКАМЕ ЗДРАВО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ИЗБОРИ И ПРИБИРАМЕ КИНТИ , ОТКЪДЕТО НИ ПАДНЕ! .......

2

Трагично

преди 6 години

Аз не видях нито едно починало дете чиито родителите да не работят в чужбина. Не знам дали е случайност. Но докато "родителите" заработват .. децата им ***. Всички са в чужбина.. децата израстват с бабите си. Семейство на практика няма! Това не е нормално и не мога да го приема. Това ли е стабилността и подема за който Борисов говори постоянно?

1

ко речи

преди 6 години

слуд ?