77

ВТ

преди 6 години

Караралоловев, дано един ден и твоите деца да работят по цял ден и да не им плащат, безсрамник. Вместо да си признае, че е сбъркал, най- нахално и безцеремонно дава акъли по телевизиите.

76

То6

преди 6 години

Правилно номер 75. Някои се взеха много на серьозно. А този каролев, казва че работещите вземали много пари, а нищо не правили. Да има как да не се плащат никакви пари на работещите най добре. Какво да го коментирам този повече. Време е да се скрие и да не се показва

75

еееее

преди 6 години

А ако ми изтече срока на личната карта аз да се броя ли за умрял за шест месеца?

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71Много са самозабравилите се бизнесмени в Бг, на които малко нещо да не им е угодно и предприемат законодателни промени, за да им угодят. Но обикновеният човек никой не го чува и не се интересува дали наложените санкции са съразмерни или не са.Сега с месеци тоя няма да си затвори устата, ще обиколи всички телевизии, социални медии и каквото и нарушение да направи оттук нататък, никой няма да го закача, няма да закачат и др. като него. Феодализъм!

73

Анонимен

преди 6 години

Свръх наглост!Хващат го в крачка и той тръгва да променя законите, вместо да си понесе наказанието и да сведе глава смирено.Нарушението не било съразмерно на наказанието!А съразмерно ли е наказание "затвор"" за кражба на стойност 7 000лв и същото наказание "затвор" на кражба на стойност 7 лв? Или трябва да осъдят някой от управляващите на "затвор" за 7 лв, за да предложи промени в НК?Каролев по-голям от закона! Същия дето иска МРЗ да е различна в различните региони. Сега ще тръгне по ТВ-те.

72

бау бау

преди 6 години

До до 44 Абе вие как ги взимате тези книжки.. Книжката има връзка с мпс-то естествено. Когато шофираш с невалидна книжка означава, че колата ти няма валидна гражданска отговорност. Каролев има парички и може да плати ако стане птп, но някой тарикат в същото положение не можеш да го осъдиш и да си събереш парите за щетите ако те блъсне с изтекла книжка.

71

до63

преди 6 години

в англия добре,а в германия масово българите от берковица монтана и др.части на бг карат без книжки и няма арести табели само едни глоби им слагат и те не ги плащат.

70

Анонимен

преди 6 години

поредния самозабравил се "бизнесмен" на БГ

69

гого

преди 6 години

абе чичакми аз си карам с пълномощно, каква е връзката с книжката ми. Като ги вземат номерата пълномощно може да има и друг но колата е спряна от движение. Мисли кат пишеш.

68

Категоричен

преди 6 години

На тоя, един кочан бодлива царевица, у г**а!Пълно олицетворение на мошеника - мародер е!

67

:):)

преди 6 години

защото не ходиш на изпити отново , а минаваш медицински преглед и си плащаш новите документи.

66

чичо-дядко

преди 6 години

До гого:и това го има в закона: трябва да караш с пълномощно. Това е :) И всякакви други извинения са, защото сме прости и немърливи!Щом е изтекъл личният ти документ, той вече е невалиден, няма го!

65

Анонимен

преди 6 години

Да, винетки, застрахователни стикери, стикери за тех.преглед на стъклата. И защо, нали всички са вече с таблети имат си систематизирана информация, явно обаче някоя фирма трябва да цоца пари от изработката на ненужни стикери. Купуваш винетка, длъжен си да пазиш отрязък от стикера, длъжен си да пазиш касова бележка... ненормална държава.Плащаш си акта, длъжен си да си пазиш извлечението от банката, защото в системата на КАТ излиза, че не си платил. Ненормална бюрокрация!

64

чичо-дядко

преди 6 години

До Анонимен 63:ти си ги забравил, не че ти липсват или са изтекли. Изтичането на личен документ означава, че той вече ти липсва, няма такъв! Защо не пробваш да пътуваш с изтекъл задграничен паспорт или лична карта в чужбина!?

63

гого

преди 6 години

ей, ама едни дървени философи почнаха да мъдруват казуса. Ясно е че има нарушение административно и наказание несъразмерно....Колата ако е на баба Пена на името и аз я карам щото я развозам тук и там по доктори, баба Пена трябва да ме проверява като контрольор в ДАПа и да ми разпише пътен лист ли. Ами ако с таЗ кола тя ходи на животоспасяващи процедури, да я накажем да мре от болест или от глад ако си тръшка пенсихката за таксита.

62

Анонимен

преди 6 години

за 7 години, само 2 пъти са ме проверявали английски 'катаджии' - поради неправилно спиране. типично по балкански, единият път си бях забравил застраховката, а втория - книжката (британска). нула скандали, нула глоби - хората провериха в системата си, усмихнаха се и ми казаха другия път да внимавам къде спирам. кога точно ще се случи това у нас, а? не че нямат достъп до собствената си система, че и до застраховките и винетките. аре у лево.

61

Анонимен

преди 6 години

Колко хора са изгорели от д.билни закони в чакане да се случи на някой богоизбран та да се промени закона.Законът за движение по пътищата стана златна кокошка за бюджета. Постоянно вдигащи се до абсурдни размери глоби с миловидното обяснение, че така шофьорите няма да нарушават и ще остават живи. Само дето хората продължават да си *** по пътищата, баровците продължават да си карат както си искат, а обикновените хора им съдират з.дниците за дребни нарушения в Абсурдистан.

60

закон Каролев

преди 6 години

Всеки да кара без книжка,пиян и може да не е пълнолетен.

59

чичо-дядко

преди 6 години

До Бат Жоро:Жорка... един въпрос (ако може): имаш книжка (за 10 години), но последните 1-2 ти се е случило нещо, което не ти позволява да караш. Тъй като ти си съвестен гражданин (както въпросният господин), не си подменяш книжката и си караш (какво толкоз, но ти липсва око)... това не е ли опасно както за теб, така и за всички хора (не само зад волана). Това трябва да е подсъдимо, когато си изкарваш нова книжка отново минаваш всички медицински прегледи.

58

Анонимен

преди 6 години

да се качва на другата кола каролев, тях не ги мисля. те имат по 5-6 коли, дреме му на швепса, че му свалили едните номера. ако не, ще го кара шофьор. въпросът е какво прави обикновеният българин, не богопомазаните.