58

Анонимен

преди 6 години

миската е освен грозна и ***, кой мечтае от дете да е мис и са я помпали от малка със самочувствие, че поне в тази малка и *** балканска страна ще стане мис Тамарка с помощ от ДС нали

57

Анонимен

преди 6 години

Тази Тамара сама си е виновна и предизвика това недоволство. Ако не се беше явила на конкурс за красота, е симпатична. Но една жена трябва да има поне малко чувство за самокритичност и самооценка, за да преценява подходяща ли е за такъв конкурс. И при нас, понеже всичко е криворазбрано, затова се плаща, за да заемеш мястото. И с кухото си самочувствие да вземе да се сравни с новата Мис Свят!

56

Един

преди 6 години

Сигурно често е топила носа в мастилото.

55

До Анонимен 45

преди 6 години

Брадата може да се промени, правят такива пластични операции.За челюстта не знам.Може да е оказало влияние и това, че е била с висока температура.Фигура има, на някои снимки, правени извън конкурса изглежда много добре. Трябваше да коригира носа си преди да се яви на конкурса и сигурно ефектът щеше да бъде съвсем друг.Не изключвам и нарочни фотографски манипулации, някои нарочно провокират скандали или пък ги предизвикват, защото са им платили за това.

54

Анонимен

преди 6 години

Гледах интервюто и останах впечатлена колко на място са й приказките и колко прилично се държи

53

Анонимен

преди 6 години

Оставете най-после момичето на мира.Тя не се е самоизбрала.Насочете гнева си към тези,които я избраха.

52

възмутена

преди 6 години

Катоегорично съм против използването на името на държавата ни за този тип конкурси!!! Кръщавайте ги мис "не ставам, *** искам", мис "и грозните имат право да са известни", "мис гаджето ми ме иска с титла", мис "плащам си да съм мис" и т.н.

51

гоше

преди 6 години

До Анонимен 33Каквато миската, такива и коментарите

50

Анонимен

преди 6 години

Вече започна позитивния ПиАр за новата мис.Момичето, може би не е чак грозно, но не е това, което се изисква за мис.Мое мнение. Лошо е, обаче, когато самооценката не отговаря на реалността.

49

Цецо

преди 6 години

Нямам нищо против това момиче, но не ми харесва, там видях къде къде по-хубави девойки. Просто изразявам мнение...

48

Анонимен

преди 6 години

Мислех че конкурса е за естествена красота.Имай достойнство не ти приляга тая корона виж на колажа с метлота биваш.

47

Дедо Гого

преди 6 години

Не се хабете братя и сестри...утре ще отиде на международното, дето номера не минава. Или за да мине, трябват много мъни , а тия ги нямат.

46

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Тези конкурси помагат на мутрите да не губят време в търсене на красавици за себе си из навалицата, а да могат наготово да ги получат и да продължат БИЗНЕС ДЕЛАТА СИ без да губят време.

45

nina

преди 6 години

До Митев #32Е как кой-същата,която е платила и 1вото място-кандидат ,свекито Катя Розата.Последната е такава зимислена героиня с пластиките,екстеншъните,силикона и фотошопа,че въобще няма какво да се чудим на Тамарчето..:))

44

Тамара Отварачката

преди 6 години

Че какво му е лошото на това да мога да си отварям консерви? Утре вие може и да останете без работа, но за мен винаги ще се намеринякоя консерва да си я отварям.

43

Анонимен

преди 6 години

душицо ,грозна си , скрий се и не провокирай хората, за съжаление няма и как да се корегират костите на челюста и брадата .

42

Анонимен

преди 6 години

Язък , мечтала, мечтала та се самозабравила и така , продължението го виждаме .Еми не я харесват хората в число и аз.

41

Киро

преди 6 години

"Не го направих, за да показвам гърдите си или за да търся внимание. Уголемих бюста си заради самата себе си. Така се чувствам по-добре", разказва Тамара.ама разбира се хахахахаха мале болна работа, болни хора с болни мозъци

40

Анонимен

преди 6 години

Тази се явява един събирателен образ на жените в БГ. От комплекси, до мания за величие, жесток кифлицизъм и липса на всякаква обективност гарнирани с наглост, деменция и неадекватни реакции.

39

Анонимен

преди 6 години

Носът й е незабравим и това не може да се отрече :-DDD.