51

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

ЕРДОГАН ТОЛКОВА МРАЗИ ЧУЖДИТЕ БАНКИ , ЧЕ ПО СКОРО БИ ГИ БОМБАРДИРАЛ , ОТКОЛКОТО ДА ВНЕСЕ И 1 ЦЕНТ В ТЯХ, МЕЖДУ ДРУГОТО УСПЯ ДА ОТНЕМЕ ЛИЦЕНЗА НА НЯКОЛКО ОТ ТЯХ :))) ВЧЕРА СЕ ХВАЛЕШЕ , ЧЕ С-400 ГИ Е ПЛАТИЛ С РУСКИ РУБЛИ :)))АКО КЕМАЛ БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ ИМА ПАРИ В ТУРСКИ БАНКИ - ЩЕШЕ ДА ЗВУЧИ ПО ДОСТОВЕРНО , НО КЕМАЛ Е ПИОНКА - ДАВАТ МУ АКЪЛ ХОРА , КОИТО НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРА ТУРЦИЯ НА КАРТАТА, КАМОЛИ ДА ПОЗНАВАТ ЕРДОГАН - ДАЖЕ И ДА ИМА МИЛИАРДИ , НЯМА ДА ВНЕСЕ И 1 ЦЕНТ В ЧУЖДА БАНКА -ТОЙ ГИ МРАЗИ

50

Пример за ЕС държава

преди 6 години

КЕМАЛ ИЛИ ГАНДИ БЪДИ МАЛКО МЪЖ И СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТA :) НО ТИ НЯМАШ СРАМ БЕ ГАНДИ :))

49

Анонимен

преди 6 години

ЕрдУхан не е чак толкова пр0зд да се държи парите в сметки на негово име. Има си хора на които му се водят сметките. Има си офшорки, където си държи париците от далаверите и ислямска държава и петрола. Всичкият петрол от ИД минаваше през Турция и се контролираше от сина на тоя сатрап със знанието и опеката на ФАЩ и пуделите им включително и ние, които произвеждахме оръжието за ИД. Така, че тоя 0лиг0френ ЕрдУхан по-добре да мълчи!

48

Анонимен

преди 6 години

До 45ти не се осланяй много на стари истории. Хич не ти е ясно колко е напред Турция с материала сега.Иначе от статята разбрах че ако този лъже за Ердоган- ще плаща и ще стане за посмешище. Ако не лъже и го докаже- Едроган ще напусне политиката и ще мирясате.Какво не сте разбрали.

47

Анадолец

преди 6 години

"Последната война бг турция знаеш ли я ? Кой победи знаеш ли ? Това стига . Ако искаш война с нато и ес нападай ."Абе комшу, на последната война Турция на колко фронта се биеше тогава знаеш ли? А и не го напривихте сами за това знаеш ли, тез ваши братушки ко чакаха 5 века знаеш ли... А и последно ти на нато и ес ли се доверяваш смехурко... И в двете имаме повече думата от Вас, не забравяй, че ти само в бюрокрацията си там... И кюрдите се доверяваха на американците, ама Барзани се скри някъде

46

Тъщата

преди 6 години

Всичко е на тъщата, като на наш Цоко 6-те апартамента.

45

До анадолец

преди 6 години

Последната война бг турция знаеш ли я ? Кой победи знаеш ли ? Това стига . Ако искаш война с нато и ес нападай .

44

Анонимен

преди 6 години

Ердо като добър овчар се грижи за раята си и я оставя да преживя

43

До 29

преди 6 години

Не е много сигурно кой ще победи във война Русия Турция ! Я пак ? Ти история чел ли си ? Последните десет войни са 10 на 0 за Русия . Турция няма никакъв шанс срещу Русия . Няма нито хора достатъчно , нито ресурси нито технологии , нито руснаците са гейове или имат транссекс армия.

42

гого

преди 6 години

Ерчо тоя кюрд Бинали те резва всеки ден и ти психяваш от ден на ден повече.

41

Анонимен

преди 6 години

Никой не твърди, че Ердоган има милиони в чужбина, а неговото семейство - синове и зетьове. Той не казва, че семейството му няма , а казва, че не са на негово име.

40

OGLEDALEN SVIAT

преди 6 години

NA TOA ZNAM KOI MY KRIE SMETKITE.KAZVA SE B.B

39

АЙНЩАЙН

преди 6 години

До СандоАКО ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА СЛЕД НЕЯ ВОЙНАТА ЩЕ СЕ БОДИ С КАМЪНИ И ПРЪЧКИ :D---------------ЕРДОГАН ИЗБИ ПОВЕЧЕ ТУРЦИ ОТКОЛКОТО СА УМРЕЛИ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ТЪЙ ,ЧЕ ТОЙ НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ВРЕДЕН ЗА ЕВРОПА!!!!КОЛКОТО ПОВЕЧЕ Е НА ВЛАСТ ЕРДО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТУРЦИ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ЗА ДА ОСТАНЕ ТОЙ НА ВЛАСТ С ФАЛШИВИ ИЗБОРИ!

38

Анонимен

преди 6 години

Ама лошо ли е да имаш сметки в чужбина?

37

Анонимен

преди 6 години

1. Ердоган няма сметки в чужбина, но негови доверени познати изтъкнати челисти от симфоничната група на Ролдугин имат милиарди. 2. Всеки който казва че аркадашлар Ердоган е корумпиран е гюленист.

36

Сандо

преди 6 години

в следващата сетновна война ще ме на страната на Меркел и ще гнием после векове под китайско робство

35

Анадолец

преди 6 години

"При евентуална война между Турция и Русия с Турция е свършено!"Я кажи при евентуална война...България кои може да победи... Не ми гледайте само паницата на другия... :-) :-) :-)

34

Анонимен

преди 6 години

ТУРЦИЯ Е ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЯТЕЛ НА ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ!!!ТЪЙ, ЧЕ И С ТОЯ И БЕЗ ТОЯ!!!!

33

****

преди 6 години

Айде открийте му сметка в България,покажете я на журналисти,и по някоя гледаема телевизия,и да си ходи,бай Йордан.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29При евентуална война между Турция и Русия с Турция е свършено!