15

Обичам експерти

преди 6 години

На фона на това което писах по-долу, коментарите колко трябва да плати Британия, права ли е Британия, крив ли е ЕС... и прочие, са дим над водата.

14

Обичам експерти

преди 6 години

Предстои разпадането на ЕС, който не разбира това е сериозно заблуден.А това, че нашите политици продължават с европейските фойерверки, вместо да открият обществена дискусия за постевропейското бъдеще на България, е поредното им престъпление. Ние трябва да имаме ясна визия и готови решения как и към кого ще се ориентираме. Тези страни, и особено малките, като България, които не са се ориентирали, този разпад направо ще помете! В нашият случай ще удави в море от "бежанци".

13

Анонимен

преди 6 години

Това изцяло противоречи на европейската политика, а и на британската - за всичко е виновна Русия и лично Путин. Това е Изказване на Мей от преди 2-3 дена!

12

Анонимен

преди 6 години

Англия накрая ще им тегли една псувня и ще си тръгне без спорлазумение и без да плати нищо.Англия ще се оправи, но европейската икономика се задъхва от свръхпроизводство и липса на пазари, след като сами се лишиха от огромния руски пазар. И ако се лишат и от английския, ще си го *** сами.

11

Do Rumen

преди 6 години

Angliiskata kralitsa vladee offshorni kolonii v polovinata sviat, smeshno e da sravniavate bg i gb...nikoi ne se razdelia dobrovolno s offshornite si kolonii...nito fransetata, nito ispancite, nito holandcite, nito portugalcite...nito...obache, ako tehnite ostrovitiani iskat da kolonizirat kontinenta avrupa, stava druga kartinkata i v kolonialnata bg...

10

Анонимен

преди 6 години

До РуменКато цяло си прав, но за "браво" на британците, въобще не си прав. Тези са най-голямата световна ***.

9

афро-джендър-европец

преди 6 години

Нищо сензационно няма, Мей се опитва да бутне ЕС, от Брюксел се опитват да бутнат нея и Британия... нормални *** взаимоотношения, напълно в рамките на общите ни цивилизационни ценности.

8

Анонимен

преди 6 години

Скоро сатанистката секта с култ към Вавилон и Молок ще се разпадне и кръвопийците стоейки зад ЕК ще бъдат отново гонени и избивани от европейските народи, както преди 80 год.

7

Румен

преди 6 години

Не знам на какво се радвате.Тази новина показва как действат чиновниците в Брюксел.Как се отнасят с някой,който не им играе по свирката.Тотална диктатура и демагогия!Така действат и срещу нас!Още веднъж Браво на англичаните за Брекзит!Не са малки,жалки и одупени като нас!Познайте ако платят англичаните,което ме съмнява...какво ще направи Брюксел с парите?Нови имигранти и нови чиновници,любовници,коли и командировки...За нормалния европеец остават атентатите.

6

Хм

преди 6 години

Великобритания,управлявана от Богоизбраните,да клекне пред ЕС,който и без нея си има предостатъчно проблеми?Как ще стане тая работа???То самия Брекзит бе задействан за да предпази UK от лошите неща,които е планирано да се случат на ЕС!Просто нещата се развиха малко бързо и сега от Лондон шикалкавят,докато моментът настъпи.Така че не се притеснявайте за Британия,а за ЕС!Кой знае какво са ни намислили тия!

5

Анонимен

преди 6 години

До вчера беше Путин, днес ЕС. Шорошите съвсем се оплетоха.

4

Анонимен

преди 6 години

Хаха. Много ми е забавно как се гърчат британците. Нали бяха много отворени? Ето докъде води популизма и изпростяването. Британската икономика се клати, - компании, банки и организации се местят в Европа (да не са луди да предпочетат мъгляв остров пред 500 милионен пазар). Лондонското сити ще изяде най-много негативи. Великобритания е изолирана и натирена в ъгъла и не е в позиция да изисква. Преговорите се водят между голям и малък. Колелото на историята се завъртя.

3

Анонимен

преди 6 години

Еврогейте се притесняват, че и други ще се усетят че ЕС е химера- става въпрос за четвъртия райх - и ще последват примера на Великобритания!

2

toi

преди 6 години

от кога 40 милиарда паунда са около 60 милиарда евро?! Нека да са почти 45 милиарда, а?

1

Анонимен

преди 6 години

Не може да е ЕС,Путин ще е.Нали все Русия ви е виновна за всичко.