159

Шоп

преди 6 години

Кюрдите няма нужда да скачат на никого. Асад сам ще им скочи и тогава американците ще го смелят.

158

До До Обяснение

преди 6 години

Всички тук не сме американци. На английски не е нито Тръмп, нито Трамп, както знаеш, но ние пишем на български, а на България е Тръмп.

157

Adam

преди 6 години

американските диктатори кога ще се разкарат и бъдат съдени?

156

Българин

преди 6 години

Още преди да отворя бях сигурен, че е на Дойче Веле :)

155

Обяснение

преди 6 години

До До ЖороTrump - на английски се чете ТрЪмп, а на американски ТрАмп. Колегата е американец.

154

Гошо

преди 6 години

Не съм сигурен, че от една страна САЩ ще сдържат кюрдите от целта им да създадат независим Кюрдистан заради Турция и същевременно ще ги накарат да скочат срещу Сирия на Асад. Съмнително е и Израел да се обяви срещу свободна Сирия За какво им е на евреите да си откриват нови фронтове? Палестинците им стигат.

153

шоп

преди 6 години

Нема нужда да хода у русия,да гледам мизерия.Ела у наше село-нема да даваш 4 бона само за път.

152

Къде са Талибаните

преди 6 години

Не знам кой е губищия.Но ви съветвам ви да си копувате рубли преди Америка да фалира и Европа да се разпадне.Преди 15 години ви казах че Китаи ще стане номер 1.Тогава повечето не вярваха.Постояно се говори в медиите че Русия е виновна за Дълга на Фащ за изборите в Фащ за Каталуния за Имигрантите за кибер атаките за разпадането на ЕС за Крим за снега в ЮАР и какво ли не.НО НИКОИ И НИКАДЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА КОЙ Е ВИНОВЕН НА РУСИЯ ЗА ДА Е В ТОВА ПОЛУЖЕНИЕ

151

До Жоро

преди 6 години

Абе, Джордж, кой е тоя "Трамп"?

150

Анонимен

преди 6 години

До Жоро 170Е и! Та за какво ни е ТАКОВА ООН, което е подвластно на тази лицемерна фейк-държава??? Която си прави каквото си иска и не се съобразява с никого! Аре джа....светът НИТО Е ЗАПОЧНАЛ С НЕЯ, НИТО ЩЕ СВЪРШИ БЕЗ НЕЯ! НАПРОТИВ, ЩЕ БЪДЕ ПОЧТИ РАЙ! Абе, вие въобще С КАКВО мислите?????

149

Анонимен

преди 6 години

Вай, вай, вай......че то и краварчетата биха били много щастливи да "попаднат в този капан".....АМА НЕ! НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА ГИ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА! Щом и в Судан руснаците ще правят база......КАКЪВ КЕФ!!!! ДОЖИВЯХ ДА ЗАПОЧНА ДА ГЛЕДАМ ГЪРЧОВЕТЕ НА тази "фейк-държава" (обор!)!!! Е, все още могат да залъгват някого) НО СЕ ВИЖДА В КАКЪВ БАРДАК СЪЩЕСТВУВАТ!

148

Жоро

преди 6 години

До анонимен 157 Дай на ООН-то малко време.Трамп ги предупреди-или ще работите или ви рязвам клончето и кой от къде е.Без САЩ няма ООН.

147

Притча

преди 6 години

Лисица гледала нагоре, гледала, облизала се и закзал злъчно - Гроздето е кисело!Ха ха ха ха ха !

146

ОБЕКТИВНи новини

преди 6 години

"Успехът на Кремъл (вероятно временен, както често се случва в Близкия Изток)"Само дето Кремъл не знае, нали? Пък на Кремъл му трябва времено успение само близките 50-100 години докато краварите го втасат.

145

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой печели . Но Русия със сигурност губи. Половин Сирия вече е на гражданите. Най вероятно ще има северна и южна Сирия. Всички знаем, коя ще е богатата част :)))

144

!

преди 6 години

Немското "Дойче веле" ,американската ССN , британското BBC, българския "Дневник" .... това са русофобски медии които те не информират ,те са направение към унищожението на Русия .А от "дойче веле" трябва да излязат с някаква статия да умаловажат успехите на Русия в Сирия ,СЛЕД КАТО ИНФОРМИРАХА ОНЗИ ДЕН за успехите с половин уста на Русия в Сирия . Судан вече е към сферата на Русия ,а САЩ търпи крах в този регион .

143

??Очуден

преди 6 години

Явно Путин е на прав път, съдейки по нещастния новинарски хленч :)

142

Ха ха!

преди 6 години

Ето къде отиват парите "Информационна война" ....."Сирийският диктатор" спехът на Кремъл (вероятно временен, както често се случва в Близкия Изток)Стига замеряли с тез кишета бе!НО иначе сте казали истината (някак) БЕЗ да искате :) :) :)"Въпреки това, не се очертава никакво политическо решение за Сирия и всеки момент там може да избухне гражданска война. С помощта на САЩ кюрдите.."

141

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

До изборътКОГО КЛЕВЕТИШ ,ЧЕ Е ПЕДОФИЛ , ТРЪМП , ОБАМА , КОГО ?! ИЛИ ПРОСТО ПИШЕШ ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ДА ЗАЩИТАВАШ АГРЕСОРИ - АЛКОХОЛИЦИ ! И АКО СИ МИСЛИШ ,ЧЕ ПО ТОЗИ ГЛУПАВ НАЧИН ЗАЩИТАВАШ РУСКИТЕ К.ЕЛЕШИ , МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ ! ПИШИ НЕЩО ЛОГИЧНО И ДОКАЖИ ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА НОРМАЛНИ ХОРА !

140

изборът

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯТАПо-добре да е алкохолик,отколкото педофил,ако *** разбираш начи.