81

До 86

преди 6 години

Вижте,господине/жо,много добре знам,че ББ не е дева Мария,но и също много добре знам,че на този етап няма алтернатива !Подкрепям това,че за България е по-добре да е в ЕС,най-малкото заради това,че без ЕС крадливия ни манталитет,шуробаджинащината,алчността,подлостта и завистта биха погубили нещо подобно на социализъм,демек ДЪРЖАВНОСТ !ББ може да е мутра( вие го казвате ),но спря много,много други мошенници да си правят каквото искат.От Бургас съм и поне за този край - ГАРАНТИРАМ !!!

80

Анонимен

преди 6 години

Ангелина се разтапя като види Бойко,яка химия само дето Бойко каза "не е лошо да си дедо ,лошо е с баби.."

79

А бе

преди 6 години

До АнонименАко пътят на Мутрата е европейски път-да пази Господ...Далеч няма да стигнем с такива дето представят раболепието за лоялност,а проевропейската ориентация използват като индулгенция за собствените престъпления!То и резултатът се вижда...

78

Хм

преди 6 години

Тая история с Баба Меркел нещо намирисва на отвъдокеански сигнали!Нищо чудно Тръмп да е против Меркел(като зомби на Обама) и да иска да я смени със свой човек.И тъй като канцлерът на Германия трябва да мине през американското одобрение,сега виждаме едни котешки каваци-тука има,тука няма(коалиция).Наш Бочко е последна дупка в тая игра и по-добре да не се меси,дето не му е работата,щото следващия канцлер да не му скрои некой номер....

77

До Неуспелите

преди 6 години

Намерението на неуспелия е винаги утре ( догодина )ХахахахаТрудно може да се нарече нещо НЕУСПЯЛО,след като е предпочитано отново след оставка !!!Айде и на теб лека нощ !

76

Анонимен

преди 6 години

Минус след минус под коментара ми 77,но това не променя пътя на съвременна България и неният европейски път редом с ЕС !!Благодаря на всички ,които гласуваха против червените б()клуци и дадоха възможност България да продължи европейския си маршрут !

75

Факт

преди 6 години

До АнонименЕдинствената причина Мутрагеньо Банкянски да е на власт е,че просто няма ПРИЕМЛИВА алтернатива.Дето се вика-ако ще връщаме БСП,хеле ДПС на власт,айде нема нужда.Обаче появи ли се нещо ново и що годе читаво-пишете го бегал.Хората искат,ама на-няма.

74

Неуспелите

преди 6 години

От другата година , промените започват , тези лица ще са в ликвидна несъстоятелност . Не само от финансова деактивност а и от гео - политико - нестабилност. Един мъж с висок морален интелект и балансиран толеранс ще ни посочи посоката . Ще го подкрепи дама с фиксирана - стабилност от международната сцена , досега изолирана от филиал на сегашния евроалианс :)

73

анонимен

преди 6 години

ще и дава кураж оставка и сьд сега и шулц пристига да прави коалицияами нали и тои е виновен заедно с меркел за бежанците ще се пишв спасителна народа псевдосоциалист смешници сьсипаха света през 1939 и сега пак

72

Мария

преди 6 години

До ТОЯ ХЕПТЕН ПОЛУДЕВеликия Р . Ралин казваше "кои постъпва честно ,не живее лесно "

71

anonymous

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли Бойко и Меркел?

70

Анонимен

преди 6 години

Хахаха....Много се забавлявам като ви чета коментарите,мазни комунистически мухи !Колкото и да леете злоба и завист в този сайт,ББ ви бие като шйембе у довар ,)Би ви и след оставка...хахахахаааЖалки стеее...хахагаАгонийка ли намирисвам...Хората не искат хипеинфлация,коалиция с ДПС и червени олигархи !Но вие си коментирайте де...Това изобщо няма да попречи на прозападната политика на България !!!Успех,все пак !!!

69

Анонимен

преди 6 години

Меркел да не се инати като магаре на мост,а да излиза от политиката и заедно с гостите си да замине завинаги в Близкия изток,и ще има правителство.

68

ТОЯ ХЕПТЕН ПОЛУДЕ

преди 6 години

ДА СИ КАЖЕ ЗАЩО УВОЛНИХА КУЛЕЗИЧ? КОЛКО ОЩЕ ЩЕ БЪДАТ СМАЧКАНИ И НЕУТРАЛИЗИРАНИ ЗА КЕФА НА ПАДИШАХА. ТРЪГНАЛ ДА ОПРАВЯ ГЕРМАНИЯ. А ЕВРОПА СПИ ЛИ, ЕВРОПА НЕ ВИДИ ЛИ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИ СТАН? И ЗАЩО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ И ПО -ТОЧНО МЕРКРЛИЦА Е ПРОТИВ ЕРДОГАН, А ПРИ СЪЩИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА СЕ ПРЕГРЪЩА И ПРИЕМА БЪЛГАРСКИЯ ПАДИШАХ? ЛИЦЕМЕРИЕТО И ВСЕЯДСТВОТО НА ЕВРОПА Е ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛНО

67

Б.Б.

преди 6 години

Важно е Германия да има правителство, жизненоважно иначе кашето спира.

66

Анонимен

преди 6 години

Жалък лакей, покорен слуга и топ подмазвач.

65

Анонимен

преди 6 години

ББ към Меркел Хвани някоя партия и направи коалиция! Меркел WAS? ББ. Не не нас!

64

:))

преди 6 години

До 69АнонименТова твоето е лакомия! :)) А на Меркел какво и липсва та се е хванала за ... на Бойко!

63

Анонимен

преди 6 години

Хората поставили минус на коментар 69 със сигурност притежават западен мобилен апарар.Шофират западен автомобил.Симпатизират за отбор от западна Европа,мечтаят да живеят в западноевропейски тип къща ,мечтаят да получават 10 ? на час,нямат и един руски уред в дома си ,пазаруват в Лидъл,защото завиждат на собствениците на българският квартален магазин,да не говорим за качеството и разнообразието от стоки,децата им учат английски и носят адидас и найк,имат ай фон и не знаят кога е покръстването !

62

Анонимен

преди 6 години

Мерцедес винаги ще е над москвич !Байерн Мюнхен винаги над Спартак Москва !Сименс винаги над Зенит !Еврото над рублата !Неските домове над панелките !10 ? на час винаги ще са повече от 5 рубли на час !Адидас винаги ще е над forward ( интересно защо руската марка е с латинско лого )А вие продължавайте да се смеете над Меркел !