24

Анонимен

преди 6 години

Децата не са приоритет на държавата.Тя разчита на нас,да пускаме СМС-и за да си помагаме взаимно.Иначе парите за здраве се увеличават всяка година,но къде потъват един господ знае и тези,които си пълнят джобовете.

23

ХХХ

преди 6 години

Скоро от Турция дойде линейка за една българка ....защото тук от всички столични болници са отказли да я лекуват .......А тия обърнаха парламента на Биг Брадър.....кой бил по силен кой повече гласове имал кой бил крив кой прав .....и така всеки ден от както управлява една и съща партия ....била тя БСП , ДПС или Герб .....те са едно просто за пред хората се правят на политически съперници .....стара римска тактика ...РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !

22

Избирател

преди 6 години

Ако беше за саниране щеше да даде.

21

Анонимен

преди 6 години

Аз не разбирам кое лекарство струва 6 Милиона за 6 месеца ? Кой ги взима тези пари ? Няма ли да му заклекне някак си ?

20

Анонимен

преди 6 години

Иначе лекарите в България били търговци, а като стане въпрос за чужбина, дайте пари, защото толкова струвало, някакви си 6 млн. ца половин година!?

19

Анонимен

преди 6 години

"другата опция пред семейството е да се премести" - да се местят, много важно! Тъкмо ще спестим едни 3 млн. лева - много нагли станаха хората, ти му даваш пари ей така срещу нищо, той ти се прави на много важен и интерес.

18

абсурдистан

преди 6 години

6 МИЛИОНА !!! за 6 месеца лечение ? - Егати Алчниците,Егати докторите,Егати !

17

Lekoveren

преди 6 години

Как така без пари? А на кой му удържат от заплатата всеки месец данъци? Една част е за здравеопазване, за сведение на умниците. А ако аз реша да не плащам данъци????

16

Altego

преди 6 години

Извинявам се много, ама това звучи несериозно! Ние можем да си лекуваме детето, ако отидем да живеем в чужбина, ама не искаме да се местим....?! Моля?! Може ли пак, ама така бааавно да ми го обясни това някой, че не разбрах? Явно и аз съм от ония 80%....

15

до 12

преди 6 години

Ми квито обитателите, такава и държавата друже.

14

Мастър ъф суджукинг

преди 6 години

Важното е че за младопенсиониращи се корумпета, се харчат над два милиарда лева годишно. А полза от тях никаква.

13

Анонимен

преди 6 години

И някой да се опита да каже на хората напуснали България,че били предатели и не били патриоти

12

Анонимен

преди 6 години

Давайте сметки не им се молете повече на т-нар власт и ДЪРЖАВА...6МЛН, ЩЕ ГИ СЪБЕРЕМ, СИГУРНА СЪМ.

11

истина

преди 6 години

За държава се съди по отношението и към пенсионерите и децата.Държавата отдавна е абдикирала от всичко.Всъщност такава НЯМА , има само територия.

10

Анонимен

преди 6 години

Хора, бруталната истина е, че човешкият живот зависи от ШАРЕНИ ХАРТИЙКИ, да точно това са парите, едни хартийки, които всички ние дружно споделяме илюзията, че са най-важното нещо,по-важни и от нас. Да гледаш как умира дете и да не искаш да се разделиш с купчина шума е .....дори не знам какво е....Спасете децата!

9

Анонимен

преди 6 години

На всичките хули по държавата и т.н. искам да попитам.А, нормално ли е едно лечение да струва толкова много???Ами те, тези хора могат и милиард да поискат след време. Това си е абсолютен рекет в името на живота от много хуманни индивиди. Този свят се самозабрави и ***.

8

Анонимен

преди 6 години

Черен петък-детски живот само 6 млн лв.ще горите в ада...

7

Циник

преди 6 години

Това което ме вбесява са безвъзмездните милиони за Сирия , и Африка!За българските деца - пари няма...За сг анта от скакалци - има!

6

Анонимен

преди 6 години

Ако не спасите тези деца-ОСТАВКА.Бог да ни е на помощ на всички.Народе?!

5

Активист на БКП

преди 6 години

Ама ще строим магистрала до Струмица...