10

Часовникар

преди 6 години

Тия от БСП съвсем изкукуригаха - като не можаха друго да измислят,решиха да се подиг раят с кмета на София ?! Ами кой й е виновен на г-жа Фандъкова като реди паветата по правилника от 1912 година,а не по правилника от 1936 година ?! Абе тия само дето не казват паветата червени ли трябва да са или някакъв неутрален цвят :))) Майтапчии !За друго те и не стават!!!

9

ДО 8

преди 6 години

Господине ,Вие в ред ли сте ?Та нали Фандъкова като кмет е отговорна за реденето на паветата .Това че вашите павета в главата са разместени , не означава че Нормалните хора нямат право да се ползват Красотите на Цивилизацията .

8

Анонимен

преди 6 години

Бе, като толкова много отбират от павета, да си вземат правилника под мишка и да започват да редят паважа. И без това тези, за друго не стават!

7

ДО 5

преди 6 години

Пич ,Ти ще скараш Италия и САЩ - По твоята *история* Италия е била преди САЩ в САЩ - преди 200 години ?Осъзнаваш ли каква глупост си сътворил ?

6

ИСТОРИЯ

преди 6 години

Историята показва че само Бай Тошо се е справял със София като Красота , преди това Управниците са канили и плащали на Фирми от Европа - Русия , Австрия , Франция .

5

История...

преди 6 години

Преди два века, един италиански емигрант в САЩ написал следното:"Още в Италия, преди да дойда, ми казваха, че в Америка и паветата са от злато! Като дойдох в Америка, научих три неща:Първо: Паветата не са от злато.Второ: Въобще няма павета.Трето: Хората тук очакват от мен да им павирам улиците!"

4

Сияйна мъдрост

преди 6 години

Аз мислих много върху тази новина и вие знаете, аз съм много мъдър и чак сияя от мъдрост, та накрая стигнах до едно интересно и контраинтуитивно заключение:Струва ми се, че това е проява на чувство за хумор и че подаръкът няма за цел действително да помогне за по-доброто редене на павета!Знам, че заключението ми изглежда странно и неочаквано, но все пак, опитайте се да помислите върху него!

3

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова е едно паве сама по себи си. Но такъв е матряла на тиквите калинки, павета тикви и суджук.

2

Българин 1

преди 6 години

Дали няма да е по-добре да вземете и да ги наредите,та и от вас да има някаква полза !!!

1

Партиен член

преди 6 години

Тия от БКП тоя път са прави.