42

Анонимен

преди 6 години

38в Симитли добре ***, кой кого е оправил ? Щото за мен къф европеец се пишеш ако ти оправяш мъже , тва го могат всички мъже , ама ако са оставяш да те оправят е тогава че си истински европеец!

41

Анонимен

преди 6 години

Давай ГЕРБ - мачкай червените ***!:-) :-) :-)

40

Питам

преди 6 години

Всички се възмущаваме от купуването на гласове , но къде бяха тези дето не гласуваха за референдума на Слави? Един лев на глас и въпроса е решен. Няма пари няма проблем.

39

Жокер

преди 6 години

Ех Боко, Бокооо, сега цялата група на Гербче се чуди как да запълни със "съдържание" празните ти плямпаници. Кой е тоз Т.Биков? Какви вестници четеш бе господинче?

38

Анонимен

преди 6 години

Как няма европейци бе, Боко нали ходи в Симитли? Факт. Европеец е човекът.

37

Така е

преди 6 години

А такаааа! Сега БСП разбрахте ли за кои става въпрос? Бойко ви го каза в прав текст.Няма да занимавате Цацата с вашите интриги.Така ли е , Нинова? Така е ...

36

Анонимен

преди 6 години

28 години нямаше наркотрафик и купени гласове в парламента ,дойде ГЕРБ да ни каже че влезли .Аре бе пак БСП -та , пък ГЕРБ ДПС ВОЛЯ НЕ СА !!!!! Първо даси оправят ГЕРБ Гражданиъе за Европейско Развитие на България - един европеец нямат в тая партия , един не каза" европеец съм ,обичам мъже " и "обичам кока и бежанците "Срамота бе Бойко един европеец да нямаш

35

Анонимен

преди 6 години

Тома Биков да попита бавноговорящия Дани Кирилов, кога един човек е виновен - преди или след присъдата?То не че Дани Кирилов знае, но все пак...

34

Анонимен

преди 6 години

МИ ТО АКО ВСИЧКИ ЗАПОЧНЕМ ДА ЧЕТЕМ ВЕСТНИЦИ И ДА ГИ РАЗМАХВАМЕ, ТАКИВА РАБОТИ ЗА ГЕРБ ПИШАТ ТАМ, ЧЕ АКО БЯХА В ГЕРМАНИЯ ВСИЧКИ ЩЯХА ДА СА В РАЙЕ.

33

ПЕНКО

преди 6 години

САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ,ЧЕ ИМАХМЕ ИСТИНСКО АМЕРИКАНСКО ПРАВОСЪДИЕ И ВИНОВНОСТ ОПРЕДЕЛЯТ /АЙДЕ НЕ 12 А 8 / СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ -ЖУРИ !!! ЕГАХ ТИ БСП,СДС И ГРЕБ- ВСЕ...ЕГАХ ТИ ДУ ПИ СЕ ...ЕГАХ ТИ ОЛИГАРСИТЕ НА ДС И ДР. !!!!!!

32

Pensionenbgfond

преди 6 години

Fakenews.

31

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

И да рИветИ и да са тръшкатИ (няколко купени калпака), нищо ама нищо няма да промените. Само внасяте дезинформация сред обществото! Айде Ъъърр у лево!

30

дрис.бг

преди 6 години

ГЕРБ редовно купуват избори, още на 1 мандат на Бургаския кмет му купиха мястото, иначе Стойновски -опонента го беше надминал сериозно. Идват торбите с кинти от СФ и се почва. Симеонов пък спекулира и извива ръце с тв СКАТ. Намаля такси, заплашва с изключване на ТВ и ала бала свинщини. За това хората,които ги знаят тия неща, гледат да хванат терминал 2. Защото БГ е изгубена завинаги. Ние сме виновни, зашото оставихме нац.предатели да ни управляват. За нищо не ставаме като народ. Ама за нищо

29

ПЕНКО

преди 6 години

ТАКА И НА РАЗБРАХ -ИЛИЯ СТОИЛОВ ДАЛ ЛИ Е ПАРИ ЗА ИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА БСП -СБП/СЪЮЗ НА БГ ПАРТОКРАТИ-БУРЖОА/ И АКО Е ,"КАКВО ОТ ТОВА" !!!???

28

www

преди 6 години

От инфантилното обяснение на ГЕРБ разбирам, че имаме недобре уличен с наркотици брат на депутат на... Извинявайте, но общинският съветник от ГЕРБ в столичния град Гълъбин Боевски не беше ли уличен в трафик на дрога доста по-добре, доста по-убедително???

27

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Пенкилери, разбирачи, вие ревахте, че правителството им е дало много малко, сега рИветИ що им е дало хладилници. Ба тез комунисти, се друг им виновен, те винаги чисти. Че имат наглостта да плашат..."с Главчев какво се случи?". Айде ъърр у лево!!

26

Анонимен

преди 6 години

Герб отговорили с четене на публикации от медии, моля ви се! А бе тази партия Герб са на ниво детска градина, честно!

25

Анонимен

преди 6 години

Гербавите сами се бутат между шамарите при такива приказки на набедения му трябва един печен адвокат и гербавите пак ще вият на умряло, а тиквата ще им раздава червени картони.

24

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

Ако някой извърши престъпление, не значи, че цялата му рода го е извършила.Само по времето на Сталин разстрелваха цялата фамилия за престъплението на един от тях.И в ГЕРБ СТАВА СЪЩОТО МАЙ.

23

ognyanz

преди 6 години

И така, кой в парламента е замесен в наркотрафик? Няма отговор. Илия Стоилов може да е брат на депутат, но той самия не е депутат. А гласове по време на избори е трудно да се каже, коя партия не купува. Едва ли е случайно, че най-много р'омски гласове събира именно ГЕРБ.Както винаги Бойко приказва на едро, а сетне някой с пресконференция или по медиите трябва да му замазва гафовете.