44

до 51

преди 6 години

освен ако не си чистач в офиса няма начин ,да не знаеш кой за какво отговаря...то си го пише и на вратата на офиса...или оня на високата позиция се помещава в парното помещание !! а кото чистач...амо те всички останали са на по-висока позиция от твоята . а който си върши посредствено работата не напуска а го уволняват ...айде пак свободни съчинения

43

хм

преди 6 години

И четвъртият райх като предните! По-далече няма как, природни сили...

42

Шукарев

преди 6 години

В немския офис на нашта фирма имаше двама турци на мениджърски позиции, особенно единия. Този на по-ниската позиция вършешепосредствено работата си и в крайна сметка напусна , не знам дали по собствено желания. Другия е на много висок пост. Какво върши не го знам.

41

Ангела на Меркел

преди 6 години

Германия,създаде 3 Райх с парите наследени от Ваймарската Република, дошли от Америка.Кризата 1928 ги спря и дойде Хитлер,с реваншистки и анти(семитски,славянски,ромски и т.н.)идеи.Германците това го обожават.След ВСВ,4-тия Райх бе изграден в USA.Европа бе подвластна на гастербайтерна Германия-сила и страх за "меките" европейци.Обединението вкара нови потребители и качествени работници.Германците ОСТАРЯХА.Имаха нужда от "материал".Отприщиха го.Дойде и Тръмп.R.I.P.Aнгеле,ти си го заслужи!

40

до 49

преди 6 години

днес чета...че сме ядели хляб който обаче се прави не от хлебна пшеница....правят го нашите хлебопроизводители...сиренето ние пълно с палмово масло...но пак българи го правят из мандрите...пак българи правят и кисело мляко на което само името му е мляко...да не задълбавам какво слагат в колбасите българските месопраработватели...е кой сега ни трови...ес или нашите тарикати...или викаш без ес ще слагат и мляко и месо???

39

Анонимен

преди 6 години

Според мен голямата грешка на другарката Меркел (всe пак е от Щтази-ГДР), че позволи на емигранти от далечни държави да ползват благата на независима държава.Както е казано "един може да е хитър ,но не повече от всички".

38

ф

преди 6 години

юдо-масоните превърнаха ЕС в нещо отвратително - гнездо на хомосексуализъм и толерастия, место без морал и справедливост, место с двоини и тройни стандарти - според зависи от интересите на Уол Стрийт-ските глобалисти естествено че хората мразят ЕС и се борят с гнусния ви нов световен ред и толерастията ви еврей гадни дните на тази подтисническа, античовешка организация наречена ЕС са преброени !

37

Анонимен

преди 6 години

Такива като самиха багдади я подкрепят но защо не попитат редовия германец? 15 години живях в германия до момента в който нашествениците я завладяха. Преди 2 години се изнесох заедно със семейството си като имате предвид че съм женен за истинска германка. Самата тя не иска повече да живее в родината си. Като нея са стотици даже хиляди. В много градове протестират против нашествениците но да сте чули или видяли по медиите да се говори или пише на тази тема? Всичко се крие и завоалира.

36

Анонимен

преди 6 години

35, пиши се *** или тУпак за да те разберем по-добре. В смисъл да кажеш истината за себе си

35

до 44

преди 6 години

а бе п.лячо...работя за местен като фирмата е на 60 години...основана от баща му..а за щастие вас по това време ви нямаше из европата. а отговорници са 2-*** местни и един украинец....турците са мазачи но са толкова *** , че ползват мистрия за измазване...та му показах , че се ползва...пфандел...на български не знам как е (май го ползват електрика за гипс) но става 5 пъти по-бързо и лесно..а оня вика .ееее тва не го умея !!! бе вие и една стена не може да измажете ти банка ще ми управляваш....

34

Alman До 39

преди 6 години

Шефът ти е турчин, а? Е ако беше в банка пак щеше да се случи, но ти си на строеж, откъде да знаеш. Нищо, кротувай там и гледай да пишеш само по форумите истинското си мнение за турците, да не останеш без работа.

33

Анонимен

преди 6 години

До Василев 31.Тези немци за които говориш са или в пенсия или са пред пенсия. Подрастващото поколение е катастрофално. Аз живея в Германия и мисля че тази страна не е това което беше.Върви на долу и то стабилно.

32

Анонимен

преди 6 години

Меркел и демократите са некадърни, не дават власт на комунистите и се карат кой да бъде президент и накрая идва нов Хитлер. В България чакат началниците.

31

до 35

преди 6 години

на кого ги разправяш тия ??? нали по строежите се засичам или с източно еврпейци над 35-40 години или с месни...т.е родени тук турчета....та управлявате вие но мистриите !!! та дори и децата ви родени тук не говорят добре немски...ти вече ги назначи директори на банки!! може и да давате пари на заем или да застраховате но вашите си хора...т.е работите в затворена общност ...защото немците и другите не ви приемаме

30

Анонимен

преди 6 години

До Alman türk&хапченцата

29

Анонимен

преди 6 години

В 1934 г. Хитлер става канцлер и избива комунистите и социалистите които се опитват да го свалят и да спасят Германия.

28

анонимен

преди 6 години

оставка и сьд за меркел

27

Alman türk&

преди 6 години

Германия се управлява от нас, турците. Отдавна не сме фризьори и зелечукопродавачи само. Ние сме в банките, в застрахователните дружества, в бизнеса. Ние правим повечето читави деца. Проблемът е, че бабичката пусна толкова свлоч от Арабия. Но ако се наложи, и немците не могат, ще ги изгоним ние. Гонили сме ги, били сме ги, пак ще ги изгоним ако трябва.

26

Анонимен

преди 6 години

До Василев 32що бе къде е звездичката

25

43

преди 6 години

Тази ситуация показва колко е смотана избирателната система в Германия, която някои ни я пробутват и на нас. Меркел спечели с близо 15% преднина пред втория и пак няма мнозинство.