31

Су-57

преди 6 години

Двама мъже двама президенти, Донад Тръмп срещу Ким Чинг Чонг,единият е психически неуравносен, а дугия е Ким Чинг Чонг.

30

Ким

преди 6 години

С тия гейове от НАТО е лесно само за вазелин мислят.Още не е станало нищо и вече са напълнили гащите.

29

ф

преди 6 години

"Четиридесет и една години по-късно САЩ не са изключили ядрените варианти за първи удар"а иначе Русия е агресор .... долни крадливи кравари

28

Анонимен

преди 6 години

Ядрените стратегически сили действително са заплаха за цялата планета, но американците взеха да се оливат с тяхните бюрокрации - кой как изпълнява и защо ще откаже заповед и пр. Насочиш ли ядрена ракета срещу някого, трябва да си го премислил десетки пъти. Другото няма никакво значение. Последиците тежат стотици години !

27

АПОКАЛИПСИС

преди 6 години

БРЕ,МНОГО СПЕЦИАЛИСТИ.И ВИЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ,ЧЕ СЛЕД АПОКАЛИПСИСА КОЛА И КАФЕ ЩЕ СТРУВАТ ПО ТРИ РУБЛИ.ПРИГОТВЕТЕ СИ ДРЕБНИ.***.

26

Стамат

преди 6 години

"ядрено нападение от Северна Корея" няма да има, т.е. те няма да са първи!

25

Айнщайн

преди 6 години

Защо ли се родих пък аз?

24

до ха ха ха

преди 6 години

Ядрените оръжия не изветряват,просто губят от мощноста си.САЩ могат да произведат оръжие със много мегатони мощност.Всъщност могат да произведат бомба с мощност гигатон.Това което ги спира е подозрението на експерти и учени,че такъв заряд ще увреди цялата планета за много дълго време.Гигатонният заряд ще изпече всяко човешко същество на 2000 километра от кота 0 и ще предизвика ужасни земетресения,замърсяване и ударни вълни.Има вещества които могат да избухнат с енергията на супернова.

23

НЕКЪВ СИ ТАМ..

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААЩом можеш да четеш в Уикипедията , прочети нещо и за Цар бомба

22

Анонимен

преди 6 години

Аре де кво чакат,нека се почват!

21

Анонимен

преди 6 години

Е терорист номер 1 за какво да се готви?!?

20

Оня

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА 17 Изветряла ти е главата пич , не си доучил физика или въобще не си учил ...полуразпада на който и да е радиоактивен матерял е стотици години..та спри да лееш пор,стотия тук..

19

Анонимен

преди 6 години

До ХА ХА ХА Наостоятелно ви съветвам да повишите познанията си във всички области, но преди това моля отидете на психиатър.

18

Оня

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА 14.Ти си много просто парче...бомбите хвърлени от Хамериканците над Хирошима и Нагасаки са стотици пъти по малки като килотони (мерната единица за мощност на ядрените заряди)или мегатони....*** пич с различно и Русия и Фащ имат МБР способни да носят над 10-20 ядрени заряда всеки с мощност по над 10 мегатона а това е равно на взривяването на 10 милиона тона динамит..а смятай Г.лупако дали щякой ще оцелее след използването на това оръжие от което има хиляди бройки..

17

Анонимен

преди 6 години

Армията на САЩ се готви за ядрения апокалипсис. А червеното копче?===МЕГА тъпо заглавие. Четете си простотиите сами.

16

xoxoxo

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААГлупости,чак пък 10...Една бомба със сила от 25 мегатона може да изтрие София от картата на момента.САЩ разполагат с над 7000 ядрени бойни глави,както и Русия също.Голям процент от тези бомби са с такъв капацитет.Ти си прави извода какви щети могат да направят и проблема не е до толкова ,че всичко ще бъде заличено на момента от взрива ,а ефекта на радиацията от която ще умрат още милиони хора.

15

Анонимен

преди 6 години

USA DA SE GOTVI ZA ADA PO DOBRE

14

Анонимен

преди 6 години

Армията на Сащ ПЪЛНА С ТРАНСЕСКСУАЛНИ !! Хора приемащи медикаменти влиаещи й на психиката ОТГОВАРЯЩИ ЗА КУФАРЧЕТО .ТОВА ВЕЧЕ БУДИ СТРАХ !!!

13

Анонимен

преди 6 години

По е страшно армията да се командва от трансджендъри и с разбити нервни окончания от лекарства !Тръмп иска да прави пари а не да взривява .Поредният демократски фалшив писък ..."да разлаем кучетата ", "президента ще ни взриви " ,как пък не ! Кениеца и лезбото ли са по добри, аре бе подобре за коя ложа и за кои световни гадове ?

12

коледата е възможна

преди 6 години

Нещата са толкова елементарни и прозаични.Американският президент няма да започне атомна война защото е просто един служител на заплата с ограничени правомощия.Дебелият психар няма топки за да се самоубие и да загуби несметните си богатства и власт.Какво си мислите,че ще стане?За да унищожи САЩ на Ким му трябват поне няколкостотин попадения с тактически атомни заряди.Стратегически не притежава.От друга страна САЩ имат на разположение хиляди тактически и стотици стратегически атомни оръжия.