15

Пример за ЕС държава

преди 6 години

Диктаторски режим и диваци, няма как да се присъедини към цивилизацията!-----+++----ТИ НЕ СИ В РЕД ДА ЗНАЕШ ;)

14

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера, защо злобни хора тук, си мислят, че ние емигрантите мием *** на запад? А аз живея на запад и не познавам такива хора, познавам лекари, програмисти, счетоводители, хора със собствени бизнеси...

13

Анонимен

преди 6 години

Диктаторски режим и диваци, няма как да се присъедини към цивилизацията!

12

Бай Х

преди 6 години

Тоя превърна Бг на бананова държава!!!!

11

АНТИ

преди 6 години

В условията на свободия,останалите тук българи се самоизяждат.Спокойно ли живеете при отменено смъртно наказание ?!

10

Анонимен

преди 6 години

Е, с тая келява ограда, изградена от патиротите-крадци какво да каже?! Ще прави метани на Ердоган от сутрин до вечер!Боко е подготвян навремето за обслужващ персонал на червената номенклатура и чупките в кръста при него са добре отработени! Вижда се, че с тях прогресира и на изток и на запад!Бил визионерът на чупките!

9

АНТИ

преди 6 години

Нашенеца от памтивека се подлага на силните на деня.Българчето с голям кеф прави чип-чип на началниците.Келепира, тънката сметка е важното за ***!

8

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

До Учуден " ТИ ГОЛЯМ ВИЦ РАЗКАЗА БЕ , БРАВО НА ТЕБЕ " !САМО ДЕТО СИ ЗАГУБИХ ВРЕМЕТО ДА ЧЕТА , ДОБРЕ ЧЕ НЕ ЗАГУБИХ ОЩЕ ЕДНА СЕКУНДА ЗА ДА ТИ СЛОЖА МИНУС ! ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ !

7

Анонимен

преди 6 години

Цяла страница с празни приказки

6

Анонимен

преди 6 години

Борисов май още не е разбрал, че войната в Сирия свърши и продължава да се плаши от бежанците, които са в Турция, да не ги натири Ердоган насам. Ако беше истински политик и държавник с топки, щеше да каже на Ердоган: "Комшу, връщай ги откъдето са дошли, с тези хора вече не можеш да цакаш никой!".

5

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯТАБългария сваля гащите за тоя де й подсвирне. Интерес в тая работа няма, само сърбеж.

4

Анонимен

преди 6 години

Боко Лентата тръгна да оправя световните проблеми за да го покажат по медиите ама вече ни писна от монолозите на еднокнижника наподобяващи виене на умряло куче.

3

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ТУРЦИЯ ВЕЧЕ Е БИТА КАРТА ,МНОГО СКОРО ТУРЦИЯ НЯМА ДА Е В НАТО , КЪМ ЕС ЩЕ ГЛЕДА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН !БЪЛГАРИЯ ИМА ПОВЕЧЕ ИНТЕРЕС ДА ОБЩУВА С ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕС ,САЩ ,КАНАДА И ДР. ,ОТКОЛКОТО С ТУРЦИЯ !

2

шах и мат

преди 6 години

Боци няма полезен вариант, та и ние с него. Като се замисля с Орешака досега да са ни наводнили комшувците. Обаче пък фактът, че не ни товарят с камилари ме навежда на мисълта, че има нещо алъш-вериш в цялата патаклама. Не вярвам Турция да се е трогнала пред някакво си договорче за реадмисия на бежанци, де само май ние знаем за съществуването му.

1

Анонимен

преди 6 години

Като му зададоха въпроса за огледалото, ко речи ?!