11

Анонимен

преди 6 години

Всички ходят при политически играч номер едно в света Путин.

10

ужас

преди 6 години

Представете си за миг,какво щеше да се случи с Сирия ако Русия не се беше съгласила да помогне на правителството!сега вече тази страна нямаше да я има там щеше да има ИД на терористи,народа щеше да побегне от убийствата и кланетата милиони бежанци и ни я толкова близо!огромна държава на терористите и ни я толкова близо,не разбирам лицата който пишат срещу Русия ,явно имат мисловни проблеми.

9

защо

преди 6 години

Дано скоро настъпи мир на Сирийска земя много мъки и болки понесе Сирийския народ и защо беше всичко това?

8

Анонимен

преди 6 години

А аз се чудя що кокошките спреа а снасат

7

Кр

преди 6 години

Браво Асад!Браво Путин!

6

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо 80% от сирийския народ избра да живее в правителствени територии.Интересно защо онзи джихадистки парадайз в Идлиб, където се случва невиждана демокрация и либерализъм (плюс икономическо чудо!), макар и под полиестера на никабите, трябва да внася електричество... пак от гадния диктатор.

5

борци и помагачи

преди 6 години

САЩ и коалиция 6 години в Сирия.Русия 3 години в Сирия.Фактите са следните - докато САЩ и коалиция водеха "война" с тероризма в Сирия, идил и другите терористични организации непрекъснато завземаха нови територии там.След намесата на Русия, разширението на терористите спря и започна обратен процес на освобождаване на заетите от тях територии.Въпрос на 1-2 месеца е Сирия да установи пълен контрол над териториите управлявани от терористи.

4

УБИЙЦИ

преди 6 години

И какво стана сега? само защото Асад не им харесваше и не им се подчиняваше, американците започнаха тази война, финансираха разни умерени и неумерени главорези, съсипаха една цветуща страна, избиха хиляди хора, съсипаха живота на милиони сирийци и накрая им го начукаха. Същото направиха в Либия, Ирак и Афганистан.

3

Анонимен

преди 6 години

Сирийският диктатор на поклонение пред пророка.

2

До 2

преди 6 години

Това да не ти е световния терорист САЩ. Абстрахирай се от западната пропаганда и почни да мислиш. Ако Асад беше това което е отдавна да беше пометен от народа си. Путин никога няма да даде база. Русия има бази в Сирия

1

подзаглавието

преди 6 години

Сирийскят лидер благодарил за борбата срещу !!!троризма!!!