226

Бож.

преди 6 години

Ако турска армия проведе референдум за независимост в Татарстан,какъв мислите ще бъде резултата? Същия като резултата от Кримския "референдум": победа с 90 и повече % за "местните"!

225

До Анонимен 220

преди 6 години

До За 217Ами и НВ Елизабет II е в офшорка... Пък не е даже милиардерка - не може да продадеKoh-I-Noor, нито камъче от кралските регалии. Ще си остане само с две шепи прекрасни бисери. А за Путин ще трябва да почакаш, да му намерят милиардите!

224

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОЕй, Хкремент, ти за мъж ли се считаш или просто харесваш повече мъже? Я марш под флага с цветовете на дъгата! Вземи със себе си препълнените с достойнство средни депутати от ГЕРБ!

223

До Защо - продълж.

преди 6 години

Крим е руски, народът му избра да премине в Руската Федерация. Северна Ирландия е британска, въпреки, че болшинството от народа му иска са се присъедини към Ейре. Шотландия е британска, при все, че болшинството шотландци искат независимост. Каталуния е испанска, макар, че повечето хора искат независимост. Русия смлати грузинската армия за 5 дни, след като тя изби 3500 мирни жители - осетинци и стотина руски миротворци. Абхазия се бори за признание и не е влязла в РФ. Сега РФ ще си вземе Арктика!

222

До Защо

преди 6 години

Ти мислиш, че президентът Радев чете вестници? Вестници четеш ти и им вярваш! Блажени са верующите, блажени са нищите духом! Та те са на някой си - на Шиши, на Иво Прокопиев, на Сулчо Пулчев и пишат точно това, което им наредят. Президентът има съветници, специалисти, които са овършали световната преса, агенции, доклади на посланици и агентурни данни - всичко! Крим превзе за руската корона княз Потемкин,тогава из степите са скитали всички видове татари, казаци, ляхи, а Малороссия още не е била

221

Исти

преди 6 години

Тук Радев е прав: Русия не е цвете за мирисане но не е и сила,с която може да се гъбаркаш. Острото противопоставяне не е по-полезно от онова "приятелство",което имахме с нея при комунизма. Взаимното уважение и равноправните взаимоотношения са печеливши за нас,но русофилите пречат да установим с Русия онова равноправие,което заслужаваме. Ако се намери начин те да бъдат премахнати като явление,едва тогава ще имаме истински неопорочени взаимоотношения с тази сила,която твърде рядко ни е зачитала.

220

Анонимен

преди 6 години

Винаги с Русия !

219

Виж ти

преди 6 години

До язъкЙде бре човече, от кога чакам тук да се появи истински мъжко сърце, герой като от песните и да поведе юначните български патриоти от малцинствата на война против Русия.Хайде организирай ги и заминавайте.

218

Диди

преди 6 години

Президента да го посъветват. Едно нещо не може да бъде присвоено, откраднато и т.н.То не става негова собственост ако го е откраднал преди 10, 20 или повече години.Интересно че този президент някак незабелязано свързва присвояванията при приватизацията със самоуправствата на Кремъл.Нека се посъветва с правния отдел по въпроса.

217

язък

преди 6 години

Не случихме на президент.Този иска да е под чехъл. Де Деси, де Захарова. И му харесва най-лошото.На България и трябва президент с мъжко сърце като в песните.

216

Стамат

преди 6 години

Вместо само да констатира (като п3д3рац), да направи нещо смислено и активно и да вземе твърда позиция (като военен)!

215

Венци Мицов

преди 6 години

Може да съм генерал ...? А може да съм просто радетел !?

214

Анонимен

преди 6 години

"" Подобни сценарии не водят до конструктивни отношения ""...............как може да има "конструктивни" отношения със страна терорист, анексираща чужди територии, управлявана от престъпна корумпирана хунта ?Само неграмотните български селяни вярват че конструктивни отношения с русия са възможни, слава богу от българските селяни вече нищо не зависи.

213

Анонимен

преди 6 години

До МартинЗащото Сорос не знае български език и защото парите не са негови.Пък и те едни пари... в България са най-евтините ***, е вярно, че и нищо работа не вършат. Я виж тия в Украйна, заслужиха си всеки цент.

212

Анонимен

преди 6 години

До Калеко АлекоТвоята принадлежност съм я изяснил отдавна, ти си интернационално п.ост.

211

Мартин

преди 6 години

Незнам защо Сорос си хаби парите за *** говорещи на селски език ***... и т.н. Браво на Радев.. всички плюещи по братдка Русия народа им показва мястото на избори.. от Костов та до Плевнелиев..

210

Калеко Алеко

преди 6 години

До До Калеко Алеко .... Дядо ми носи българско име и не е потурчен, освен това баба ми не е посрещала братушките на 09.09. с хляб сол и свалени ***, така че не съм и порушофилчен, като някои от субектите тук с неизяснена национална принадлежност ... !!!

209

Виж ти

преди 6 години

до 219Сега е време да построим за такива като теб психиатрии, лошото е, че няма пари, окрадоха ги тези за които гласувате от 27 години. Няма и лекари, изгониха ги пак същите. При тези обстоятелства, се чудя какво ли да ви правим? - Хайде вървете да воювате с Русия.

208

За 219

преди 6 години

Навремето Т Живков прати туркофилите в Турция и добре направиСега е ред да пратим русосифилистиците в ***;)

207

За 217

преди 6 години

Ми воювай за руското правителство тогава за да пазиш милиардите на Вовка Офшорното :)