9

Захид

преди 6 години

Виновен за това е Бойко Борисов!! Той ремонтира пътищата из България. Хубавите пътища са виновни за високата скорост, а високата скорост е смърт! На Българите не трябва да се предоставят хубави пътища и мощни коли. Тостестерона не прощава на никого. В България пътищата трябва да са с дупки и кръпки, само това ще озапти Българин. За Българина най-ценно е автомобила му и той кара внимателно само когато трябва да пази най-ценното си КОЛАТА!!

8

Анонимен

преди 6 години

Тези със специалните коли - спонсорите ще го отвеждат ли? Или пак ще раздадат списък с номерата на автомобилите, които да не се спират.

7

Анонимен

преди 6 години

Да почнат да приемат и записите от видеорегистраторите, като доказателство и да санкционират административно нарушителите. Това с отвеждането в районото е прах в очите за електората. Има един куп условия и протоколи да се изпълнят за да може да отведат някой в РПУ то. Само със заповед на министър не става да се пренебрегват закони.

6

пътник

преди 6 години

Не оправдавам тези които не спазват правилета на пътя, но дайте да бъдем реалисти - пътищата в северна България отговарят ли на съвременния трафик. По-долу някой спомена Австрия, колко километра магистрали има там?

5

Реалист

преди 6 години

Лишавайте виновните от правоуправление на МПС до живот и ще видите как ще се променят нещата.Неграмотни, пияни, надрусани и агресивни се мотаят по пътищата и избиват невинни граждани.

4

Анонимен

преди 6 години

Тук в Австрия където живея от 20 години такива коли се движат и по магистралите. Когато те засекът в нарушение директно изкачат пред теб със същата скорост с която караш и отзад на заднато стъкло изписват със ветещи букви СЛЕДВАЙ МЕ! Извеждат те в най близката отбивка от магистралата спират те и ти показват нарушението. На момента плащаш иначе ти взимат книжката и колата и те пускат да си ходиш пеша. Като ти направят този номер следващият път ще си помислиш дали ще нарушаваш правилата.

3

така де

преди 6 години

Ааааа, това не е ДЕМОКРАТИЧНО!!!

2

Анонимен

преди 6 години

такова понятие отвеждане до мвр не съществува за това или трябва да се съгласиш да отидеш сам или да те задържат със заповед за второто си има ясни основания и ако си имаш документи за самоличност не си извършил престъпление или нарушение на общественият ред нямат право да те задържат.някакъв временно изпълняващ дадена длъжност не може да се разпорежда в разрез на закона затова завеждайте дела.

1

356

преди 6 години

Няма лошо, щом така са решили. Но голяма част от проблема е в това, че законите не се прилагат за всички. Това е и то важи за всичко не само за шофирането не по правилата.